NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Το USB στικακι πουλιεται στα καταστηματα φορθνετ στα 10ευρω αν εισαι ηδη πελατης στο Nova επιγεια (και π.χ. το χασεις ή σου χαλασει) και 30ευρω για τους μη ενεργους πελατες.
Ρωτησα σε 2 μαγαζια φορθνετ για να παρω ενα στικακι για εναν δεκτη που μου εχει ξεμεινει απο παλια, αλλα 30ευρω δεν τα δινω ειναι πολλα.
Αν είσαι ενεργός συνδρομητής Nova δορυφορικής (όχι επίγειας) και ζητήσεις και stickάκι το παίρνεις 10 ή 30?

Έχω το Χριστουγεννιάτικο πακέτο (δηλαδή δορυφορική) και την Παρασκευή που ρώτησα σε κατάστημα της Forthnet, μου είπαν 30 ευρώ.

Last edited by a moderator:
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο (συγγνώμη αν απαντήθηκε αλλά 275 σελίδες λίγο δύσκολο να διαβστούν), Ο HD 831 έχει οπτική ή coaxial έξοδο ήχου; Δεν είδα τίποτα τέτοιο στις φώτο που υπάρχουν στο διαδίκτυο.
Έχω ένα παλιό Sony (που είμαι υπερευχαριστημένος) που δεν έχει hdmi και έχει μόνο οptical και coaxial εισόδους. Εγώ πως μπορώ να βγάλω 5κάναλο ήχο; Να υπογραμμίσω ότι έχω μια παλιά σαμσουνγκ με 1080ρ μου έχει Mpeg2.
Υπάρχει δυνατότητα να κάνει passthrought με την τηλεόραση και να βγάλω τον ήχο από την τηλεόραση στον εσιχυτή; Είναι μεγάλη φόλα αυτή με τον αποκωδικοποιητή. Αν είναι δεν γίνεται τότε να τον χαίρεσαι Νόβα... σιγά μην γίνω συνδρομητής σου!!!!!!! :devil-smiley-029::beee:

Ευχαριστώ πολύ! με μπέρδεψε το άρθρο που διάβασα! :a0210:

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

παιδιά καλησπέρα. Σήμερα έχω ένα Dreambox 800HD (γνήσιο). Με πλησίασαν από την Nova για να προμηθευτώ τον δικό τους. Σήμερα λοιπόν "βλέπω" 4 δορυφόρους. Επιπλέον δεν έχω δυνατότητα να κατεβασω δεύτερο καλώδιο. Η ερώτηση μου είναι η εξής: αν προμηθευτώ τον 831, και συνδέσω εκεί το καλώδιο από το πιάτο, μπορώ να πάρω σήμα από την έξοδό του (εχει?) και να συνδέσω "εν σειρά" κατα κάποιο τρόπο τον Dreambox, ώστε να βλέπω τους υπόλοιπους δορυφόρους / κανάλια?
Ευχαριστώ

Δες εδω μήπως σε βολέψει: http://www.sdtv.gr/smf/index.php/topic,35056.0.html
Συγγνώμη από τους διαχειριστές αν δεν πρέπει να βάλουμε τέτοιους δεσμούς, ας το μετατρέψουν το μήνυμα μου να μην είναι τόσο εμφανές τότε.

Last edited by a moderator:
Καλημερα
Θα κανω αιτηση στην Forthnet για το 3play και θα ηελα να ρωτησω αν ο δεκτης που δινουν (831 HD) ειναι 1080ρ ή 1080i
Στο εγχειρίδιο που βρηκα αναφέρει μεχρι 1080i αλλα ηθελα να σιγουρευτω γιατι θα συνδεθει σε τηλεοραση που υποστηρίζει 1080p.

Ευχαριστω

Κανένα HD κανάλι της Nova δεν είναι 1080p. Γενικότερα όλα τα HD κανάλια στην Ευρώπη είναι 1080i (εξαίρεση μόνο το MyZen που είναι 1080p25).

Ο δέκτης βγάζει μέχρι 1080i, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα να το συνδέσεις σε τηλεόραση 1080p.

Καλημερα
Θα κανω αιτηση στην Forthnet για το 3play και θα ηελα να ρωτησω αν ο δεκτης που δινουν (831 HD) ειναι 1080ρ ή 1080i
Στο εγχειρίδιο που βρηκα αναφέρει μεχρι 1080i αλλα ηθελα να σιγουρευτω γιατι θα συνδεθει σε τηλεοραση που υποστηρίζει 1080p.

Η τηλεόραση θα λαμβάνει 1080i και με μια διαδικασία που λέγεται deinterlacing θα το μετατρέπει σε 1080p πριν το απεικονίσει στην οθόνη.

Έτσι και αλλιώς όπως λένε και οι προλαλήσαντες μέχρι 1080i φτάνουν οι δορυφορικές εκπομπές προς το παρόν.

@malakudi , ουσιαστικά με 1080p25 κερδίζεις σε διπλάσιες γραμμές πληροφορίας αλλά χάνεις τα μισά frames.

@malakudi , ουσιαστικά με 1080p25 κερδίζεις σε διπλάσιες γραμμές πληροφορίας αλλά χάνεις τα μισά frames.

Ε, το myzen δεν επηρεάζεται και πολύ από την έλλειψη frames (τοπία δείχνει, δεν έχει γρήγορα pan και zoom κτλ). Απορώ πάντως που δεν εκπέμπουν κάποια κανάλια ταινιών σε 1080p24

Μα οι περισσότερες ταινίες σε bluray είναι σε 1080p24, γιατί να μη μεταδίδονται έτσι και στη δορυφορική είναι το θέμα ...

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Σωστά γιατί τα bluray είναι αυτόνομο, δεν έχει να κάνει με εκπομπή και λειτουργία σταθμών

Edit: Οι σταθμοί μπορούν να διαχειριστούν υλικό video σε 25 ή 30 καρέ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Ενα ακομη ερωτημα μου ειναι, πως τα παει στην αναπαραγωγη αρχειων VIDEO απο την USB που εχει?
Υποστηριζει μεγαλη γκαμα φορματ, η θα πρεπει να εχω παραλληλα και τον mpeg4 που εχω τωρα για αυτην την δουλεια?

Η θύρα usb υποστηρίζει μόνο το usb mpeg4 tuner που δίνει η νόβα για επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Status
Not open for further replies.