NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Στην εξοικονόμηση ενέργειας θέτεις "απενεργοποίηση" και "αδρανοποίηση" στο off και, αν θέλεις, τον κλείνεις.

Εχω κομματακι μπερδευτει. Υπαρχει στον αερα αυτη τη στιγμη αναβαθμιση για τον 831? Το δικο μου κουτι οτι και να κανω δεν την βρισκει δειχνει οτι ειναι ενημερωμενο μ αυτην που ειχα κανει απο το καλοκαιρι. Μηπως πρεπει να κατσικωθει σε καποιο καναλι transponder για να τη δει?
Παντως επανεκκινηση δεν δουλεψε. Μενοντας στο καναλι 100 παλι τιποτα. Ειπα μηπως επειδη ειμαι συντονισμενος στο επιγειο να πρεπει το κουτι να βλεπει δορυφορο και μαλιστα συγκκριμενο transponder.
Any ideas?

Εγώ απλά πήγα στο μενού και έκανα αναβάθμιση λογισμικού. Σε 10 λεπτά ηταν έτοιμος. Ποιες οι αλλαγές;

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Καλημερα σε ολους,
Ναι ειμαι συνδρομητης στο επιγειο.
Πηγα στο δορυφορικο novacinema1 και δεκτης βρηκε την αναβαθμιση την οποια ολοκληρωσε σε λιγα

αν πατησω εργοστασιακες ρυθμισεις θα τα χασει ολα και θα πρεπει να τα ρυθμισω εγω απο την αρχη για να δω nova? αν ναι υπαρχει καπου οδηγος γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου, ηρθε το παλικαρι με την nova τα εβαλε και εφυγε εγω δεν εκανα τιποτα

Το χειρότερο bug που έχει το λογισμικό του 831 και δεν το διορθώνουν με τίποτα είναι το εξής (έχει αναφερθεί και από άλλους): Όταν δημιουργήσω ένα προσωπικό μπουκέτο και κάνω σάρωση καναλιών, σχεδόν τα μισά κανάλια από το public bouquet χάνονται. Είναι πολύ εκνευριστικό αυτό που συμβαίνει, ειδικά αν γίνει κάποια διακοπή ρεύματος και κάνει ο δέκτης μόνος του σάρωση. Η λύση μετά είναι μία, επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξανά από την αρχή.

Όπως τα λες,έτσι ακριβώς είναι.Και μάλιστα το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον 865.Απορώ πραγματικά,πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για να το φτιάξουν.

Αρκετά. Αν δεν κάνω λάθος η εταιρεία που αναπτύσσει το λογισμικό έχει έδρα την Ολλανδία... :p

ετσι θυμαμαι και γω και απορω γιατι δεν τους αλλαζουν.
απο interface μια μετριοτητα (εως προχειροτητα)

απο σταθεροτητα αστα να πανε. ο ιδιος δεκτης στην viasat εχει πολυ κλαυητερο μενου κλπ

απορω με τους υπεθυνους αυτων των τμηματων στη νοβα. οταν τους παρουσιαζουν το αποτελεσμα του project που κανουν τοσο ωραιο και λειτουργικο τους φαινεται???

στο ζαπιγκ ολα κολανε. στον 865 το 2 τιουνερ συνεχεια κολλαει και δεν κατεβαζει ταινιες. και θελει ενα γενικοτερα αλλαγη το ιντερφασε ειναι λιγο φτωχομπινεδιαρικο.

εγω θα τους ελεγα παρτο πισω και σε 15 μερεσ να το επιστρεψεις με αυτες τις 25 αλλαγες! :violent-smiley-030:

Last edited:
Υπάρχει διαθέσιμη, καινούργια αναβάθμιση για τους δέκτες της NOVA.

Τι αλλαγές έχουν γίνει; Αν υπάρχει καμία διαφορά;
Ίσως να είμαι εγώ τόσο πανίβλακας και να μην μπορώ να βρω καμία διαφορά!!!

Προετοιμαστείτε ψυχολογικά, γιατί μετά από την αναβάθμιση γίνεται σάρωση δικτύων. Οι μισές συχνότητες εξαφανίζονται και θα χρειαστεί να κάνετε επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του δέκτη.

Ξεχάστε για ακόμα μια φορά τις λίστες των αγαπημένων!

Από τα νεύρα μου, αν είχα κάποιον τεχνικό/προγραμματιστή της NOVA θα του έσπαγα τον δέκτη στα μούτρα!

:furious3:

Last edited by a moderator:
Λοιπον μετα απο 2 μερες οπου εκανα την αναβαθμιση του αποκωδικοποιητη
παρατηρησα οτι το Eurosport 1 και 2 δεν υπαρχουν καν ξερει κανεις τι εγινε?
Μηπως δεν εγινε σωστα η σαρωση των καναλιων?
Η σαρωση εγινε στο Novasports 1 και στο Novasports Highlights

Status
Not open for further replies.