NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Τι bitrate εχουν τα nc hd/ng hd/esp hd/ds hd?Η εικονα ειναι απιστευτη.Εβλεπα το απογευμα ενα καινουργιο με τον Σον Πεν και δεν υπηρχε η εικονα.

Επισης και τα αλλα nc παρολο που δεν ειναι hd εχουν πολυ καλη εικονα.Το total recall στο nc2 πριν λιγο ηταν κατι παραπανω απο αποδεκτη και ας μην ηταν hd.

Αν δεν κάνω λάθος, σε NS 1,2 HD και σε NC HD είναι γύρω στα 10-11.

Ελαφρώς λιγότερο στα υπόλοιπα.

Τα bitrates πολύ καλά είναι(ειδικά με τον ανταγωνισμό δεν υπάρχει σύγκριση), αλλά μετράει και η ποσότητα που στην Nova δεν υπάρχει..

Ευχαριστω για την ενημερωση.Το μονο που χρειαζετε ειναι ακομα 2-3 hd καναλια.Κανα ντοκιμαντερ ακομα και καποια απο τα nc.Περα απο αυτα το να εχω 17 hd οπως ο οτε και να εχουν bitrate 3-5mb δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Last edited by a moderator:
Καλημέρα!
Πατάω το 2 βγαίνει 1,πατάω το 6 βγαίνει 4 κοκ.
Ε'ιναι πρόβλημα του τηλεκοντρόλ η του 831?
Ευχαριστώ!

εαν δεν εχεις κανει update(τσεκαρε εαν υπαρχει αναβαθμιση)κανε και ριξε και μια επαναφορα.
εαν εχεις κανει και την τελευταια,κανε μια επαναφορα.
εαν εχεις κανει και αυτο,βγαλτον απο την πριζα.
στην περιπτωση που συνεχιζεις να εχεις προβλημα,εχει μαλλον θεμα το κοντρολ σου.

Ευχαριστώ Δημήτρη!
Ολα καλά μετά την επαναφορά!
Μια τελευταία ερώτηση. Τελικά τον 831 τον κλείνουμε η οχι?
Ευχαριστώ και πάλι!

Στην εξοικονόμηση ενέργειας θέτεις "απενεργοποίηση" και "αδρανοποίηση" στο off και, αν θέλεις, τον κλείνεις.

Εχω κομματακι μπερδευτει. Υπαρχει στον αερα αυτη τη στιγμη αναβαθμιση για τον 831? Το δικο μου κουτι οτι και να κανω δεν την βρισκει δειχνει οτι ειναι ενημερωμενο μ αυτην που ειχα κανει απο το καλοκαιρι. Μηπως πρεπει να κατσικωθει σε καποιο καναλι transponder για να τη δει?
Παντως επανεκκινηση δεν δουλεψε. Μενοντας στο καναλι 100 παλι τιποτα. Ειπα μηπως επειδη ειμαι συντονισμενος στο επιγειο να πρεπει το κουτι να βλεπει δορυφορο και μαλιστα συγκκριμενο transponder.
Any ideas?

Εγώ απλά πήγα στο μενού και έκανα αναβάθμιση λογισμικού. Σε 10 λεπτά ηταν έτοιμος. Ποιες οι αλλαγές;

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Καλημερα σε ολους,
Ναι ειμαι συνδρομητης στο επιγειο.
Πηγα στο δορυφορικο novacinema1 και δεκτης βρηκε την αναβαθμιση την οποια ολοκληρωσε σε λιγα

αν πατησω εργοστασιακες ρυθμισεις θα τα χασει ολα και θα πρεπει να τα ρυθμισω εγω απο την αρχη για να δω nova? αν ναι υπαρχει καπου οδηγος γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου, ηρθε το παλικαρι με την nova τα εβαλε και εφυγε εγω δεν εκανα τιποτα

Το χειρότερο bug που έχει το λογισμικό του 831 και δεν το διορθώνουν με τίποτα είναι το εξής (έχει αναφερθεί και από άλλους): Όταν δημιουργήσω ένα προσωπικό μπουκέτο και κάνω σάρωση καναλιών, σχεδόν τα μισά κανάλια από το public bouquet χάνονται. Είναι πολύ εκνευριστικό αυτό που συμβαίνει, ειδικά αν γίνει κάποια διακοπή ρεύματος και κάνει ο δέκτης μόνος του σάρωση. Η λύση μετά είναι μία, επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξανά από την αρχή.

Όπως τα λες,έτσι ακριβώς είναι.Και μάλιστα το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον 865.Απορώ πραγματικά,πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για να το φτιάξουν.

Status
Not open for further replies.