χθές βράδυ είχε καταιγίδα και έχω χάσει ορισμένα κανάλια πχ όλα τα novacinema (εκτός από novacinema1), Βουλή, κλπ. Κάνω αναζήτηση, έκανα εργοστασιακές, το έβγαλα από την μπρίζα, δεν τα βρίσκει! Καμμιά ιδέα; :bigcry:
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
μίλησα με την τεχνική εξυπηρέτηση και θα έρθει τεχνικός να ρυθμίσει το πιάτο, σήμα 47%!!. Πάντως συνδέθηκα με εκπρόσωπο σε 3 δευτερόλεπτα!!!
Ευχαριστώ πολύ!Αν εχεις δυνατοτητα, καλυτερα βαλε ενα αλλο lnb, το inverto black ultra θα σου ανεβασει την σταθμη, αν και εκεινη δεν εχει και τοσο σημασια. Η διαφορα στη σταθμη μπορει να ειναι εξαιτιας ελαχιστης στροφης στο πιατο, μεχρι υποβαθμισης του καλωδιου. Εφόσον εχεις ποιοτητα 90-100 και δεν εχεις σπασιματα, μην κανεις τιποτα.
Αρκετά καθησυχαστικό αυτό που γράφεις ... ευχαριστώ πολύ!!!!Έχω δει σε εγκατάσταση μέχρι και 17% στάθμη χωρίς πρόβλημα λήψης.
Εμένα έκανε σήμερα αναβάθμιση μιας και σήμερα τον σύνδεσαν οι τεχνικοί και δεν είδα κάποιο πρόβλημα!Πηρα το scart για pan.. ενδεχομενο και ξεκινησα την ενημερωση.. Για να δουμε..
@ilise Δεν εχει σημασια το καναλι.
Ευχαριστω, τον εβγαλα απο την πριζα και τον ξαναεβαλα. Μονο τοτε την ειδε!
Αν εχεις δυνατοτητα, καλυτερα βαλε ενα αλλο lnb, το inverto black ultra θα σου ανεβασει την σταθμη, αν και εκεινη δεν εχει και τοσο σημασια. Η διαφορα στη σταθμη μπορει να ειναι εξαιτιας ελαχιστης στροφης στο πιατο, μεχρι υποβαθμισης του καλωδιου. Εφόσον εχεις ποιοτητα 90-100 και δεν εχεις σπασιματα, μην κανεις τιποτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.