NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Ταπεινή μου γνώμη ειναι όχι ότι δεν δουλεύει σωστά, αλλά δε έχουν ενεργοποιήσει τις συγκεκριμένες δυνατότητες γιατι δεν εχει τελειώσει η αναβάθμιση σε όλους τους χρήστες του ένα λόγο δεκτή.
Όταν βγαίνει νέο λογισμικό με δυνατότητα timeshift και δεν δουλεύει με κανένα στικακι ή δίσκο τότε έχει bug....

Αλλιώς ας έγραφαν ότι ή δυνατότητα δεν είναι ενεργοποιημένη...

Αντώνη αν έχω καταλάβει καλα ακόμη δεν υπάρχει δελτίο τυπου απο την εταιρεία για το νέο λογισμικό στους δεκτες που θα παρέχει νέες αναβαθμισμένες δυνατότητες στον pace 831 ούτε κάν διαφήμιση μέσα απο τα κανάλια της Nova άρα; Επίσημα το νέο λογισμικό δεν υπάρχει για τους περισσότερους χρήστες. Μην κοιτάς εμάς που ψαχνόμαστε μέσα στα fora και μαθαίνουμε πράγματα απο τις φήμες ακόμη. Πιστεύω ότι οταν ολοκληρωθούν οι αναβαθμίσεις ολα θα δουλεύουν κανονικά.

οι αναβαθμισεις ειναι σε σχεδον τελικό επιπεδο (θα μπορουσε να πει κανεις δοκιμαστικό) και αυτο το μαρτυρα και το γεγονός οτι καποιοι συνδρομητες θα καλεστουν να απαντησουν στην εταιρεία για τυχον bugs που διεκριναν κ.λ.π. με αυτον τον τροπο η αναβάθμιση θα βελτιωθεί και θα δωθει σταδιακά σε ολους.επομενως σιγουρα δεν μπορει να κυκλοφορεί η "τελεια" ακόμα.λογικο να υπαρχουν bugs.

Το έχουν λάβει και χρήστες εκτός φόρουμ οι οποίοι αναρωτιούνται γιατί ενώ υπάρχει η δυνατότητα αυτή δεν λειτουργεί.
Ασε εμάς εδώ μέσα. Για αυτούς εκεί έξω είναι bug που προφανώς θα το φτιάξουν σε επόμενο update.

ευχαριστω το εχω ανοιχτο ... πρεπει να το αφησω σε καπιο καναλι οταν παω για υπνο η σε οπιοδηποτε καναλι

Εμενα μου γραφει: Download version/ Software version 44/ 1.0.3.5
Ποια ειναι η τελευταια εκδοση?

Παιδιά Σχετικά με το time shift . Πιστεύω ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί από την Νόβα. Και αυτό το λέω γιατί όταν πήρα τον 865 δεν δούλευε και σε μένα το time shift και νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα του δέκτη. Το πήγα πίσω και μου είπαν ότι δεν είναι θέμα του δέκτη και πρέπει να πάρω τηλ. Στην Nova. Μου φάνηκε περίεργο γιατί πίστευα ότι είχε πρόβλημα κανά σκληρός δίσκος κτλ. Έτσι και έκανα. Πήρα τηλ. και είπαν θα ενημερώσουν τους τεχνικούς. Την επόμενη μέρα λειτουργούσε κανονικά χωρίς να χρειαστεί να κάνω reset κτλ. Οπότε υπομονη!

Παιδιά Σχετικά με το time shift . Πιστεύω ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί από την Νόβα. Και αυτό το λέω γιατί όταν πήρα τον 865 δεν δούλευε και σε μένα το time shift και νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα του δέκτη. Το πήγα πίσω και μου είπαν ότι δεν είναι θέμα του δέκτη και πρέπει να πάρω τηλ. Στην Nova. Μου φάνηκε περίεργο γιατί πίστευα ότι είχε πρόβλημα κανά σκληρός δίσκος κτλ. Έτσι και έκανα. Πήρα τηλ. και είπαν θα ενημερώσουν τους τεχνικούς. Την επόμενη μέρα λειτουργούσε κανονικά χωρίς να χρειαστεί να κάνω reset κτλ. Οπότε υπομονη!

σωστο και αυτο.μπορει οντως να ισχυει οπως ισχυει και για τις εγγραφες στον 865...

Και σε μενα οταν εβαλα τον 865 δεν λειτουργουσε. Πηρα τηλ και στειλαν σημαστην καρτα και ενεργοποιηθηκε

Για να την πάρουμε και εμείς την αναβάθμιση να αφήσω τον δέκτη ανοιχτό και το βράδυ ?

Τώρα Συγγνώμη 3 σελίδες λέμε ο δέκτης πρέπει να είναι ανοικτός.
Το πότε θα σταλεί το update δεν το γνωρίζουμε, αν είναι νύχτα χάραμα η ημέρα.
Άσε ανοικτό το δέκτη 24ωρο δεν θα πάθει κάτι. Όσα χρόνια βλέπω δορυφορική, με ιδιόκτητο η μη δέκτη μένει πάντα ανοικτός. Κλείνει μόνο όταν φεύγω για πολλές ημέρες από το σπίτι. Δεν έπαθε κάνεις τίποτα. :smile:

Όσα χρόνια βλέπω δορυφορική, με ιδιόκτητο η μη δέκτη μένει πάντα ανοικτός.
Μόνο τον pace έκλεινα, όταν είχα συνδρομή. Δέκτες εμπορίου και kaon τους κλείνω τη νύχτα.

Αν θυμάμαι καλά είσαι με αυτή που πείρες από λάθος.

53/1.0.4.17

Άρα είσαι για update.
Ρωταω γιατι πηγα να κανω υπενθυμιση και οταν πατησα ΟΚ μου εβγαλε επιλογες πανω δεξια ενω ποτε δν μου το ειχε εμφανισει αυτο.

Η αναβάθμιση θα γινει μονο σε ενεργούς συνδρομητές η και σε αυτους που εχουν διακόψει;

Τώρα ρε παιδιά,συγγνώμη...Κάθε σελίδα περιέχει τις ίδιες ακριβώς ερωτήσεις που απαντήθηκαν αμέσως.Πριν από 4 σελίδες αυτό ακριβώς απαντήθηκε στην ίδια ακριβώς ερώτηση.

Ενδεχομένως για τα επιγεια ή για τα ελευθερα δορυφορικα.

Status
Not open for further replies.