NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Εμενα μου γραφει: Download version/ Software version 44/ 1.0.3.5
Ποια ειναι η τελευταια εκδοση?

Παιδιά Σχετικά με το time shift . Πιστεύω ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί από την Νόβα. Και αυτό το λέω γιατί όταν πήρα τον 865 δεν δούλευε και σε μένα το time shift και νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα του δέκτη. Το πήγα πίσω και μου είπαν ότι δεν είναι θέμα του δέκτη και πρέπει να πάρω τηλ. Στην Nova. Μου φάνηκε περίεργο γιατί πίστευα ότι είχε πρόβλημα κανά σκληρός δίσκος κτλ. Έτσι και έκανα. Πήρα τηλ. και είπαν θα ενημερώσουν τους τεχνικούς. Την επόμενη μέρα λειτουργούσε κανονικά χωρίς να χρειαστεί να κάνω reset κτλ. Οπότε υπομονη!

Παιδιά Σχετικά με το time shift . Πιστεύω ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί από την Νόβα. Και αυτό το λέω γιατί όταν πήρα τον 865 δεν δούλευε και σε μένα το time shift και νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα του δέκτη. Το πήγα πίσω και μου είπαν ότι δεν είναι θέμα του δέκτη και πρέπει να πάρω τηλ. Στην Nova. Μου φάνηκε περίεργο γιατί πίστευα ότι είχε πρόβλημα κανά σκληρός δίσκος κτλ. Έτσι και έκανα. Πήρα τηλ. και είπαν θα ενημερώσουν τους τεχνικούς. Την επόμενη μέρα λειτουργούσε κανονικά χωρίς να χρειαστεί να κάνω reset κτλ. Οπότε υπομονη!

σωστο και αυτο.μπορει οντως να ισχυει οπως ισχυει και για τις εγγραφες στον 865...

Και σε μενα οταν εβαλα τον 865 δεν λειτουργουσε. Πηρα τηλ και στειλαν σημαστην καρτα και ενεργοποιηθηκε

Για να την πάρουμε και εμείς την αναβάθμιση να αφήσω τον δέκτη ανοιχτό και το βράδυ ?

Τώρα Συγγνώμη 3 σελίδες λέμε ο δέκτης πρέπει να είναι ανοικτός.
Το πότε θα σταλεί το update δεν το γνωρίζουμε, αν είναι νύχτα χάραμα η ημέρα.
Άσε ανοικτό το δέκτη 24ωρο δεν θα πάθει κάτι. Όσα χρόνια βλέπω δορυφορική, με ιδιόκτητο η μη δέκτη μένει πάντα ανοικτός. Κλείνει μόνο όταν φεύγω για πολλές ημέρες από το σπίτι. Δεν έπαθε κάνεις τίποτα. :smile:

Όσα χρόνια βλέπω δορυφορική, με ιδιόκτητο η μη δέκτη μένει πάντα ανοικτός.
Μόνο τον pace έκλεινα, όταν είχα συνδρομή. Δέκτες εμπορίου και kaon τους κλείνω τη νύχτα.

Αν θυμάμαι καλά είσαι με αυτή που πείρες από λάθος.

53/1.0.4.17

Άρα είσαι για update.
Ρωταω γιατι πηγα να κανω υπενθυμιση και οταν πατησα ΟΚ μου εβγαλε επιλογες πανω δεξια ενω ποτε δν μου το ειχε εμφανισει αυτο.

Η αναβάθμιση θα γινει μονο σε ενεργούς συνδρομητές η και σε αυτους που εχουν διακόψει;

Τώρα ρε παιδιά,συγγνώμη...Κάθε σελίδα περιέχει τις ίδιες ακριβώς ερωτήσεις που απαντήθηκαν αμέσως.Πριν από 4 σελίδες αυτό ακριβώς απαντήθηκε στην ίδια ακριβώς ερώτηση.

Ενδεχομένως για τα επιγεια ή για τα ελευθερα δορυφορικα.

Τώρα ρε παιδιά,συγγνώμη...Κάθε σελίδα περιέχει τις ίδιες ακριβώς ερωτήσεις που απαντήθηκαν αμέσως.Πριν από 4 σελίδες αυτό ακριβώς απαντήθηκε στην ίδια ακριβώς ερώτηση.

:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Αν έχει διακόψει κάποιος, ποιος ο λόγος να αναβαθμίσει;

παλια που γινονταν απο το μενου επαιρναν την αναβαθμηση και οι δεκτες που δεν ειχαν ενεργη συνδρομη

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

παλια που γινονταν απο το μενου επαιρναν την αναβαθμηση και οι δεκτες που δεν ειχαν ενεργη συνδρομη

αντε και γινεται ρε Νεκταριε.τι να την κανεις απο την στιγμη που η καρτα σου ειναι ανενεργη..?

Status
Not open for further replies.