NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Τώρα ρε παιδιά,συγγνώμη...Κάθε σελίδα περιέχει τις ίδιες ακριβώς ερωτήσεις που απαντήθηκαν αμέσως.Πριν από 4 σελίδες αυτό ακριβώς απαντήθηκε στην ίδια ακριβώς ερώτηση.

:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Αν έχει διακόψει κάποιος, ποιος ο λόγος να αναβαθμίσει;

παλια που γινονταν απο το μενου επαιρναν την αναβαθμηση και οι δεκτες που δεν ειχαν ενεργη συνδρομη

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

παλια που γινονταν απο το μενου επαιρναν την αναβαθμηση και οι δεκτες που δεν ειχαν ενεργη συνδρομη

αντε και γινεται ρε Νεκταριε.τι να την κανεις απο την στιγμη που η καρτα σου ειναι ανενεργη..?

Ποια επίγεια ρε παιδιά?Αφού σας είπα ότι δεν δουλεύει το usb dongle της NOVA.Και τα ελεύθερα κανάλια είναι πλέον πολύ λιγότερα με αυτή την αναβάθμιση.Συνεπώς,έχει δίκιο ο Σεραφείμ,να αναβαθμιστούν για ποιο λόγο οι ανενεργοί δέκτες?

Last edited:
Έχω τον 831 στο εξοχικό, και είναι - δεν είναι ενεργός ο δέκτης, ο βασικός λόγος που έβαλα την υπηρεσία είναι ότι με το DTT Dongle έχουν πρόσβαση οι γονείς μου στα επίγεια ψηφιακά.
Αν κατάλαβα καλά, τώρα που έχω ενεργό το δέκτη αυτό, ενδέχεται να κάνει αναβάθμιση μόνος του και να χάσω την πρόσβαση στα επίγεια ψηφιακά;;; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Επίσης με προβληματίζει η αναφορά στα 360 κανάλια σύνολο. Μήπως μπορεί κάποιος να ελέγξει αν σε αυτά είναι και το μουσικό STARS.TV, στο οποίο αφιερώνω τον περισσότερο χρονο θέασης; Αλλά και το ARTE HD;

Αν κατάλαβα καλά, τώρα που έχω ενεργό το δέκτη αυτό, ενδέχεται να κάνει αναβάθμιση μόνος του και να χάσω την πρόσβαση στα επίγεια ψηφιακά;;; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Ειναι απιθανο (μαλλον αδυνατο) να μην παιζουν τα ψηφιακά. Γι'αυτό η αναβαθμιση περασε σε ελαχιστους beta-testers.

Γι'αυτό η αναβαθμιση περασε σε ελαχιστους beta-testers.

Ξεκολλήστε…. Όπου να ναι πέρασε η αναβάθμιση και όχι σε beta testers που τα ακούσατε αυτά ? Θέλετε να μου πείτε ότι ο μπάρμπας τις γυναικάς μου που μένει από πάνω και του ήρθε η αναβάθμιση περνώντας του ξανά της περιβαντολογικες ρυθμίσεις σε λειτουργία και με φώναξε να του πω γιατί δεν ανοίγει ο δέκτης αυτός ο μπάρμπας είναι beta tester? Όπου να ναι τις στέλνουν τις αναβαθμίσεις.

Προφανως και ειναι τυχαιο το δειγμα-και προφανως ο "μπαρμπας" εχει αποψη σχετικά με το αν συναντά προβλήματα στην καθημερινή χρηση. Προβλήματα τα οποια ενδεχομένως καποιος "προχωρημένος χρηστης" να μην παρατηρουσε. Εκτος και αν περιμενες να ψαξουν το βιογραφικό του καθε συνδρομητη. Θα ηταν ανοητο να στειλουν στοχευμενα αναβαθμισεις. Το ζητημα δεν ειναι που τις στελνουν, αλλα πως θα διαχειριστουν το feedback που θα λαβουν.

Έχω τον 831 στο εξοχικό, και είναι - δεν είναι ενεργός ο δέκτης, ο βασικός λόγος που έβαλα την υπηρεσία είναι ότι με το DTT Dongle έχουν πρόσβαση οι γονείς μου στα επίγεια ψηφιακά.
Δε συστήνεται ο δέκτης αυτός για λήψη των επίγειων ψηφιακών καναλιών. Μία είναι η βασική του χρήση.

Μου ηρθε πριν λιγο και σε μενα η αναβαθμιση, γραφει: Download version/ Software version 53/ 1.0.4.17
Θα γραψω τις εντυπωσεις μου αργοτερα μιας και εχω δοκιμασει και την beta να δω αν διορθωσαν τα πραγματα.

Επίσης με προβληματίζει η αναφορά στα 360 κανάλια σύνολο. Μήπως μπορεί κάποιος να ελέγξει αν σε αυτά είναι και το μουσικό STARS.TV, στο οποίο αφιερώνω τον περισσότερο χρονο θέασης; Αλλά και το ARTE HD;
Τα δύο αυτά κανάλια που αναφέρεις υπάρχουν κανονικά μέσα στην λίστα με τα 360.

Επειδή έχασα επεισόδια αν επιτρέπεται να ρωτήσω, η αναβάθμιση θα ξεκινήσει αυτόματα από μόνη της, η θα εμφανιστεί μήνυμα αποδοχής;

Last edited by a moderator:
Τα δύο αυτά κανάλια που αναφέρεις υπάρχουν κανονικά μέσα στην λίστα με τα 360.

Ευχαριστώ πολύ, ενθαρρυντικό αυτό.

Δε συστήνεται ο δέκτης αυτός για λήψη των επίγειων ψηφιακών καναλιών. Μία είναι η βασική του χρήση.

Μωρέ μια χαρά ενδύκνειται, δουλεύει τέλεια ως ψηφιακός δέκτης με το Dongle και γλυτώνω το κόστος, τον όγκο και τη συνδεσμολογία για ψηφιακόό δέκτη.
Καταλαβαίνω ότι εννοείς ότι ο δέκτης δε προορίζεται για αυτόν τον σκοπό (θέαση επίγειων καναλιών), και στην ουσία η NOVA δεν έχει καμία υποχρέωση να το υποστηρίζει. Από την άλλη όμως θα πρέπει να συνυπολογίζει την ικανοποίηση των συνδρομητών της, καθώς το DTT Dongle ήταν κίνητρο για μένα για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας NOVA εξοχικό και την ανάλογη ανανέωση της συνδρομής.

Μπορεί να μας πει κάποιος φίλος αν με τη νέα αναβάθμιση έχαι βελτιωθεί η χρηστικότητα των favorites? Π.χ. μπορώ να προσθαφαιρώ χωρίς πρόβλημα κανάλια ή πρεπει πάλι να τα διαγράφω όλα?

Status
Not open for further replies.