Παιδιά Σχετικά με το time shift . Πιστεύω ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί από την Νόβα. Και αυτό το λέω γιατί όταν πήρα τον 865 δεν δούλευε και σε μένα το time shift και νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα του δέκτη. Το πήγα πίσω και μου είπαν ότι δεν είναι θέμα του δέκτη και πρέπει να πάρω τηλ. Στην Nova. Μου φάνηκε περίεργο γιατί πίστευα ότι είχε πρόβλημα κανά σκληρός δίσκος κτλ. Έτσι και έκανα. Πήρα τηλ. και είπαν θα ενημερώσουν τους τεχνικούς. Την επόμενη μέρα λειτουργούσε κανονικά χωρίς να χρειαστεί να κάνω reset κτλ. Οπότε υπομονη!
Μόνο τον pace έκλεινα, όταν είχα συνδρομή. Δέκτες εμπορίου και kaon τους κλείνω τη νύχτα.Όσα χρόνια βλέπω δορυφορική, με ιδιόκτητο η μη δέκτη μένει πάντα ανοικτός.
Ρωταω γιατι πηγα να κανω υπενθυμιση και οταν πατησα ΟΚ μου εβγαλε επιλογες πανω δεξια ενω ποτε δν μου το ειχε εμφανισει αυτο.Αν θυμάμαι καλά είσαι με αυτή που πείρες από λάθος.
53/1.0.4.17
Άρα είσαι για update.
Μόνο τον pace έκλεινα, όταν είχα συνδρομή. Δέκτες εμπορίου και kaon τους κλείνω τη νύχτα.
Τώρα ρε παιδιά,συγγνώμη...Κάθε σελίδα περιέχει τις ίδιες ακριβώς ερωτήσεις που απαντήθηκαν αμέσως.Πριν από 4 σελίδες αυτό ακριβώς απαντήθηκε στην ίδια ακριβώς ερώτηση.
Αν έχει διακόψει κάποιος, ποιος ο λόγος να αναβαθμίσει;
παλια που γινονταν απο το μενου επαιρναν την αναβαθμηση και οι δεκτες που δεν ειχαν ενεργη συνδρομη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.