NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Nova HD Pace 831

Δεν θεωρώ ότι παρανομούμε, αλλά και δεν προτείνω κιόλας ούτε τέτοια συζήτηση ούτε το σπάσιμο των καρτών. Κι όχι για άλλο λόγο, αλλά επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τι αντίμετρα θα μπορούσε να εφαρμόσει η Nova σε όσες κάρτες έχουν "ξεπαντρευτεί", και να τις απενεργοποιήσει με τον ένα ή άλλο τρόπο, "τιμωρώντας" de facto με αυτή τη μέθοδο τους "άτακτους" συνδρομητές.

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Δεν θεωρώ ότι παρανομούμε, αλλά και δεν προτείνω κιόλας ούτε τέτοια συζήτηση ούτε το σπάσιμο των καρτών. Κι όχι για άλλο λόγο, αλλά επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τι αντίμετρα θα μπορούσε να εφαρμόσει η Nova σε όσες κάρτες έχουν "ξεπαντρευτεί", και να τις απενεργοποιήσει με τον ένα ή άλλο τρόπο, "τιμωρώντας" de facto με αυτή τη μέθοδο τους "άτακτους" συνδρομητές.

Sorry αλλα προς τι τοτε διαφωνια 2 σελιδων;

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

ποσα αντιμετρα ακομα ποια..?
εαν δεν κανω λαθος,αυτην την στιγμη-σε θεωρητικο επιπεδο τουλαχιστον-ειναι η πιο σκληρη στο θεμα κρυπτ/σης,σε σχεση με τα υπολοιπα πακετα.
εχει κι`αλλα περιθωρια...?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Sorry αλλα προς τι τοτε διαφωνια 2 σελιδων;

Θεωρητική, περί παρανομίας ή μη του πράγματος! -bye-

ποσα αντιμετρα ακομα ποια..?
εαν δεν κανω λαθος,αυτην την στιγμη-σε θεωρητικο επιπεδο τουλαχιστον-ειναι η πιο σκληρη στο θεμα κρυπτ/σης,σε σχεση με τα υπολοιπα πακετα.
εχει κι`αλλα περιθωρια...?

Άγνωστο, δεν βλέπω γιατί όχι όμως...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Θεωρητική, περί παρανομίας ή μη του πράγματος! -bye-

Άγνωστο, δεν βλέπω γιατί όχι όμως...

ας βαλει οσα θελει-ταλαιπωρει ομως και τους νομιμους ελευθερους συνδρομητες,χωρς να φταινε.

Re: Nova HD Pace 831

[offtopic] Και ποιος είπε ότι αυτοί οι όροι της σύμβασης είναι νόμιμοι ? Εγώ από το forum διαβάζω...
Φίλε σουζάκια καλημέρα, Χαίρομαι που έμεινες ικανοποιημένος με το τεύχος. Όσο αφορά το ερώτημα περί νομιμότητας, θέλω να σε ενημερώσω ότι το περιοδικό έχει απευθύνει σχετικό ερώτημα από πέρισυ το Σεπτέμβρη στην επιτροπή ανταγωνισμού, η οποία όμως στην συνέχεια μεταβιβάστηκε στην ΕΕΤΤ. Η ΕΕΤΤ συνεδριάζει για το θέμα αυτό στις 9 Ιουλίου, όπου έχουμε κληθεί να κατεθέσουμε τόσο εμείς, όσο και η Multichoice. Το ερώτημά μας είναι ακριβός αυτό... Αν είναι νόμιμο ή παράνομο το πάντρεμα... οπότε περισσότερα μετά τις 9 Ιουλίου. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω δημόσια περισσότερα για το θέμα αυτό...
τελικά στις 15, ζήτησε αναβολή η Nova.
Μάθαμε τι έγινε (εαν έγινε) τελικά ?

Παιδες απο οταν τον πηρα αυτον τον Δεκτη ΔΕΝ εχω προβλημα αλλα δεν τον εχω κλεισει ποτε εδω και 1 μηνα σχεδον.....

ειναι σιγουρο οτι δεν θα παρει φωτια καποτε ;;;;;;;

δε λεω ... δεν ζεστενεται και πολυ σχεδον ελαχιστα θα ελεγα ... αλλα και παλι βρε παιδι μου ειναι σωστο αυτο ;;;;;

Κάποιος , κάπου , κάποτε μας είχε πει για κάποιο update...... :listen:
Τί έγινε , κοντεύουμε να βγούμε στη σύνταξη και ακόμα περιμένουμε.... και.. περιμένουμε... . . !!!! :flute:

Didimos_GR:
Δεν υπάρχει να βγάλουν ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ ανανεώσεις. Άλλωστε όπως σωστά λέει παραπάνω ο Μπελλος Ευαγγελος ο δέκτης λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Παιχνίδια, novascope, πλήκτρο ALT, TV Guide, μπουκέτα δεν προκαλούν δυσλειτουργίες, γιατί για να προκαλούν θα πρέπει να υπάρχουν ;).
Έβγαλαν άρον-άρον ανανέωση τον Οκτώβρη γιατί απλά οι περισσότεροι άλλαζαν ρυθμίσεις DiseqC και οι Novήτες μέσα στην βιασύνη τους να αρπάξουν όσα περισσότερα μπορούν από τους νέους συνδρομητές, είχαν βάλει φραγή με κλείδωμα του δέκτη. Φόρτωσαν αυτή την ανανέωση κι όλα καλά.

Σήμερα γιορτάζουμε (χαχαχαχαχα!) την έλευση του PVR, θα δουν τι πατάτες έχουν κάνει εκεί και φαντάζομαι θα βγάλουν ενιαία αναβάθμιση για όλους και για όλα. Να βγάλουν τώρα αναβάθμιση και να υπολειτουργούν οι PVR και να είναι εξαναγκασμένοι να ξαναβγάλουν αναβάθμιση σε ανύποπτο χρονικό διάστημα: μόνο στα όνειρα.

Κάποιος το έγραψε ωραία στο site του facebook τους! Ας προσέξουν λίγο, διότι οι προπληρωμένες συνδρομές κάποια στιγμή θα τελειώσουν και όλα όσα γίνονται τώρα...θα τους γυρίσουν Boomerang. Οι περιορισμοί μπαίνουν και εκατέρωθεν.

Α! Κι ενώ όλοι χαιρόμαστε (το λέω όσο πιο ειρωνικά μπορώ!) για την έλευση του Multiview, οι τηλεοπτικοί πανελλαδικής εμβέλειας αναθέτουν στην εταιρία που δημιούργησαν... την DIGEA δηλαδή και την διαχείριση των αναλογικών συχνοτήτων στην ελληνική επικράτεια (για να εξοικονομήσουν λεφτά πρώτον) και για να έχουν τον έλεγχο του Switch-off. Όπερ και σημαίνει: η Nova χάνει μία σίγουρη πηγή εσόδων και κατά δεύτερον μας αποχαιρετούν τα R1, R3, R7 κτλ. που καταλαμβάνουν χώρο στις συχνότητες της NOVA που ίσως να φέρνει νέα κανάλια και αύξηση της συνδρομής. (Πηγή Ισοτιμία, Αξία και δίστηλο κάτω-κάτω στα ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ)

καλημερα παιδια!επειδη μπερδευομαι με τοσα θεματα στο foroum και δεν βρισκω σε αυτο που ειχα μιλησει πως α το βαλω στο προφιλ μου να πηγαινω κατευθειαν εκει?η δεν υπαρχει τροπος?ευχαριστω πολυ

εμενα ρε παιδια το επανω μερος στην τηλεοραση φαινεται χαλια και τα γραμματα σαν να ειναι φτιαγμενα απο lego.αυτο ειναι προβλημα αναβαθμισης
η εχει καποιο προβλημα ο pace ο δικος μου?

εμενα ρε παιδια το επανω μερος στην τηλεοραση φαινεται χαλια και τα γραμματα σαν να ειναι φτιαγμενα απο lego.αυτο ειναι προβλημα αναβαθμισης
η εχει καποιο προβλημα ο pace ο δικος μου?

Έλεος βρε "koloko" , ακόμα να αγοράσεις καλώδιο HDMI ????!!!!!!! :eek: :bang:
Μπορεί να έχεις πέσει σε προβληματικό καλώδιο.
Δοκίμασε άλλα , και scart και HDMI ...... ,

Α! Κι ενώ όλοι χαιρόμαστε (το λέω όσο πιο ειρωνικά μπορώ!) για την έλευση του Multiview, οι τηλεοπτικοί πανελλαδικής εμβέλειας αναθέτουν στην εταιρία που δημιούργησαν... την DIGEA δηλαδή και την διαχείριση των αναλογικών συχνοτήτων στην ελληνική επικράτεια (για να εξοικονομήσουν λεφτά πρώτον) και για να έχουν τον έλεγχο του Switch-off. Όπερ και σημαίνει: η Nova χάνει μία σίγουρη πηγή εσόδων και κατά δεύτερον μας αποχαιρετούν τα R1, R3, R7 κτλ. που καταλαμβάνουν χώρο στις συχνότητες της NOVA που ίσως να φέρνει νέα κανάλια και αύξηση της συνδρομής. (Πηγή Ισοτιμία, Αξία και δίστηλο κάτω-κάτω στα ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ)

Άλλη μία απόδειξη ότι πολλοί δημοσιογράφοι γράφουν ότι τους κατέβει χωρίς να γνωρίζουν το αντικείμενο. Τα κανάλια R1,R3,R7 κτλ ΔΕΝ καταλαμβάνουν επιπλέον bandwidth. Αποτελούν διαφορετικό SID με κοινά όμως VPID,APID,TPID (video, audio, teletext PIDs) με τα αντίστοιχα κανάλια. Αν πχ το R3 είναι το MEGA, θα δείτε πως τα VPID,APID του R3 και του MEGA είναι ίδια. Ο λόγος που υπάρχουν τα R? είναι για να μπορούν να δίνουν κάρτες που να "ανοίγουν" μόνο το συγκεκριμένο κανάλι.

Αντίστοιχα, τα κυπριακά novasports/novacinema έχουν ίδια VPID/APID με τα ελληνικά και επίσης ΔΕΝ καταλαμβάνουν επιπλέον bandwidth.

Η λειτουργία μίας συνδρομητικής κάρτας σε μη εξουσιοδοτημένο εξοπλισμό δεν αποτελεί "σπάσιμο" και δεν διώκεται ποινικά. Αν κάποιος το κάνει, τότε απλώς παραβιάζει τη σύμβαση χρήσης και ο πάροχος δύναται να διακόψει τη συνδρομή του.

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Η λειτουργία μίας συνδρομητικής κάρτας σε μη εξουσιοδοτημένο εξοπλισμό δεν αποτελεί "σπάσιμο" και δεν διώκεται ποινικά. Αν κάποιος το κάνει, τότε απλώς παραβιάζει τη σύμβαση χρήσης και ο πάροχος δύναται να διακόψει τη συνδρομή του.

Από το στόμα μου το πήρες! Πες τα Χρυσόστομε!

didimos gr xexe αλλα συμφωνω με εσενα στο Έσεται Ήμαρ ..

Να συμπληρώσω για να μπορούμε να συνεννοηθούμε πως όταν αναφερόμαστε σε "σπάσιμο" συνδρομητικής κάρτας, τότε εννοούμε 2 πράγματα. Είτε την δημιουργία κάρτας κλώνου και τη δυνατότητα θέασης χωρίς συνδρομή, είτε την τροποποίηση αυθεντικής κάρτας ώστε να παίζει περισσότερα κανάλια από αυτά που έχει κάποιος δικαίωμα με τη συνδρομή του (mosc - modified original smart card).

Η χρήση της κάρτας σε μη εξουσιοδοτημένο εξοπλισμό από μόνη της δεν αποτελεί "σπάσιμο" κάρτας. Αν πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσουμε για κάποιο "σπάσιμο" σε αυτή την περίπτωση, είναι το "σπάσιμο" των δεσμών κάρτας - δέκτη.

Ακόμα και στις ΗΠΑ με το γελοίο νόμο DMCA, έχουν δικαιωθεί δικαστικά χρήστες που "έσπασαν" συστήματα κρυπτογράφησης για να έχουν ελευθερία επιλογής - συγκεκριμένα η δίκη αφορούσε το σπάσιμο κρυπτογραφημένων κωδικών μετάδοσης ασύρματων εντολών για τηλεχειριστήρια γκαράζ. Στην Ευρώπη νομοθεσία που να ποινικοποιεί κάθε απόπειρα παράκαμψης συστημάτων κρυπτογράφησης - ανεξαρτήτως σκοπού - δεν υπάρχει.

Αν λοιπόν ο σκοπός της παραβίασης του δεσμού κάρτας - δέκτη είναι η ελευθερία επιλογής και όχι η λαθροθέαση, δεν υφίσταται κάποιο αδίκημα, πέραν φυσικά της παράβασης των όρων χρήσης της υπηρεσίας.

Διάλογος μεταξύ εμένα σε σπίτι φίλου και με υπάλληλο της εξυπηρέτησης πελατών NOVA σχετικά με πιθανό πρόβλημα του Nova HD Pace 831:

- Εγώ: Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με την εγκατάσταση του δέκτη 831. Ενώ έχω βάλει άλλο δέκτη και κατεβάζω κανονικά τα κανάλια του Hotbird από το πιάτο μου, με τον 831 δεν μπορώ να κατεβάσω κανάλια της NOVA από τον Hotbird. Έχω κάνει ότι αναγράφουν οι οδηγίες ακριβώς αλλά NOVA Promo κανάλι δεν υπάρχει (όπως και όλα τα άλλα). Κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις, κάνει αυτόματη σάρωση ο δέκτης και κανάλια δεν κατεβάζει.
-Nova: Πάμε να τα κάνουμε όλα πάλι από την αρχή.
- Εγώ: Ωραία....
-Nova: μπλα, μπλα, μπλα, μπλα

Τέλος πάντων τα κάναμε όλα πάλι αλλά τίποτα.
Ρωτάω στο τέλος ο αφελής αφού έχω αρχίζει να βάζω τη φαντασία μου να τρέχει......

- Εγώ: Η κάρτα δεν είναι ενεργοποιημένη μήπως φταίει αυτό; Αν και από ότι διαβάζω στις οδηγίες, πρέπει μετά να καλέσω να ενεργοποιήσουμε την κάρτα.
-Nova: Δεν την έχετε βάλει μέσα στο δέκτη;
- Εγώ: Σαφώς και όχι, από τη στιγμή που δεν αναγράφεται πουθενά στις οδηγίες και επίσης γνωρίζω πως ο συγκεκριμένος δέκτης έχει πολλά προβλήματα αν δεν κάνουμε τις διαδικασίες όπως ακριβώς αναγράφονται στις οδηγίες.
-Nova: Ναι μα είναι αυτονόητο το να έχετε βάλει την κάρτα για να κατέβουν τα κανάλια !
- Εγώ: Όχι κοπέλα μου ! Κάνεις λάθος. Το τι είναι αυτονόητο για σας στη NOVA δεν είναι για κανέναν άλλον άνθρωπο πάνω στον πλανήτη ΓΗ ! Με όλους τους δέκτες κατεβάζεις τα κανάλια και αν βάλεις ποτέ κάρτα συνδρομητική τότε βλέπεις, το αντίθετο δεν είναι αυτονόητο αλλά ΤΡΕΛΑ ! Στο φινάλε να το αναγράψετε στις οδηγίες με ψιλά γράμματα πως υπάρχουν και αυτονόητα θέματα για μας τους χαζούς που δε γνωρίζουμε από δορυφορικά. Αλλιώς μη δίνετε οδηγίες χρήσεως με τις συσκευές, απλά αφήστε μας να κάνουμε το αυτονόητο κάθε φορά, δηλαδή να τις πετάμε γιατί για τα σκουπίδια είναι !

μπλα, μπλα, μπλα, μπλα.... :flipout: :flipout: :flipout:

Status
Not open for further replies.