Re: Nova HD Pace 831
Διάλογος μεταξύ εμένα σε σπίτι φίλου και με υπάλληλο της εξυπηρέτησης πελατών NOVA σχετικά με πιθανό πρόβλημα του Nova HD Pace 831:
- Εγώ: Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με την εγκατάσταση του δέκτη 831. Ενώ έχω βάλει άλλο δέκτη και κατεβάζω κανονικά τα κανάλια του Hotbird από το πιάτο μου, με τον 831 δεν μπορώ να κατεβάσω κανάλια της NOVA από τον Hotbird. Έχω κάνει ότι αναγράφουν οι οδηγίες ακριβώς αλλά NOVA Promo κανάλι δεν υπάρχει (όπως και όλα τα άλλα). Κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις, κάνει αυτόματη σάρωση ο δέκτης και κανάλια δεν κατεβάζει.
-Nova: Πάμε να τα κάνουμε όλα πάλι από την αρχή.
- Εγώ: Ωραία....
-Nova: μπλα, μπλα, μπλα, μπλα
Τέλος πάντων τα κάναμε όλα πάλι αλλά τίποτα.
Ρωτάω στο τέλος ο αφελής αφού έχω αρχίζει να βάζω τη φαντασία μου να τρέχει......
- Εγώ: Η κάρτα δεν είναι ενεργοποιημένη μήπως φταίει αυτό; Αν και από ότι διαβάζω στις οδηγίες, πρέπει μετά να καλέσω να ενεργοποιήσουμε την κάρτα.
-Nova: Δεν την έχετε βάλει μέσα στο δέκτη;
- Εγώ: Σαφώς και όχι, από τη στιγμή που δεν αναγράφεται πουθενά στις οδηγίες και επίσης γνωρίζω πως ο συγκεκριμένος δέκτης έχει πολλά προβλήματα αν δεν κάνουμε τις διαδικασίες όπως ακριβώς αναγράφονται στις οδηγίες.
-Nova: Ναι μα είναι αυτονόητο το να έχετε βάλει την κάρτα για να κατέβουν τα κανάλια !
- Εγώ: Όχι κοπέλα μου ! Κάνεις λάθος. Το τι είναι αυτονόητο για σας στη NOVA δεν είναι για κανέναν άλλον άνθρωπο πάνω στον πλανήτη ΓΗ ! Με όλους τους δέκτες κατεβάζεις τα κανάλια και αν βάλεις ποτέ κάρτα συνδρομητική τότε βλέπεις, το αντίθετο δεν είναι αυτονόητο αλλά ΤΡΕΛΑ ! Στο φινάλε να το αναγράψετε στις οδηγίες με ψιλά γράμματα πως υπάρχουν και αυτονόητα θέματα για μας τους χαζούς που δε γνωρίζουμε από δορυφορικά. Αλλιώς μη δίνετε οδηγίες χρήσεως με τις συσκευές, απλά αφήστε μας να κάνουμε το αυτονόητο κάθε φορά, δηλαδή να τις πετάμε γιατί για τα σκουπίδια είναι !
μπλα, μπλα, μπλα, μπλα....