NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Το παρον θεμα δεν αφορα την NOVA (της οποιας ειμαι συνεχως συνδρομητης εδω και 8 χρονια) αλλα τον ΟΤΕ απο το οποιο περιμενουμε μπας και δουμε καλυτερες υπηρεσιες (κυριως σε ποιοτητα εικονας που η NOVA υστερει κατα πολυ) αλλα και τιμες.

Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Δεν ειναι αναγκη να μας υπενθυμιζεις τι εχει η NOVA συνεχεια ουτε ποσο καλυτερο πακετο εχει.

Ειναι θετικο παντως που η NOVA αρχισε να παιρνει σοβαρα τον ανταγωνισμο οπως δειχνουν τελευταια οι εγγραφές νεων μελών.
Δεν υπενθιμιζω σε κανενα το ποσο σουπερ σπεσιαλ ειναι η νοβα!Και δεν εχω λογο να το κανω!Απλα διορθωσα κατι που ειπε καποιο αλλο μελος.Απαγορευεται αυτο?

Όμορφα επιχειρήματα.

Για μένα η τιμή του πακέτου με την 20% έκπτωση να βγαίνει στα 54,5 ευρώ είναι λογική (με τα 5 ευρώ των HD), ενώ αν συμπεριλάβω και την έκπτωση της τηλεφωνίας πέφτει κάτω από τα 50 ευρώ (έχω το απλό double play economy στα 24,90 αφού δε με ενδιαφέρουν οι απεριόριστες κλήσεις).

Δεν υπερασπιζόμαστε τη Νόβα, υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας να θεωρούμε την υπηρεσία τίμια και τους εαυτούς μας φυσιολογικούς και όχι ... μακάκες όπως ορισμένοι νομίζουν. Στην τελική, κουμάντο στην τσέπη του κάνει ο καθένας. Ο άλλος ξοδεύει 100 ευρώ το μήνα για καρκινοσωλήνες, τον είπα εγώ γελοίο και παράλογο; Για μαζευτείτε λίγο πια, μας κουράσατε.

Προς τους διαχειριστές: Πότε επιτέλους θα προστατέψετε όλα εκείνα τα μέλη που πληρώνουν Νόβα και δέχονται διαρκώς το χλευασμό από τους εξυπνάκηδες που τα ξέρουν όλα; Δεν είναι 400.000 μακάκες οι συνδρομητές της Νόβα, ο καθένας σταθμίζει την υπηρεσία και αν του κάνει πληρώνει, αν δε του κάνει δε πληρώνει. Αρκετά με το χλευασμό, να τελειώσει εδώ!
+10000000000

Αν ισχύει το 28 ευρώ το full pack τότε ο οτε δίνει το value pack της nova 3 ευρώ πιο φτηνά αλλά με δωρεάν τα HD κανάλια(+5 ευρώ στην nova), που μάλιστα είναι 5 περισσότερα από αυτά της nova και δώρο τα αθλητικά κανάλια ote sport.

Δεν έχει ο ΟΤΕ 5 παραπάνω HD κανάλια. Έχει 1 παραπάνω.

Δε δίνει το value pack γιατί δεν έχει τα ελεύθερα επίγεια ακόμα, δεν έχεi National Geographic, Nat Geo Wild, Animal Planet, Travel και History αλλά έχει τα κανάλια του Discovery (ID, Travel - Living, World και Science), δεν έχει Boomerang/Cartoon/Disney XD αλλά έχει Baby TV και Kids Ko, δεν έχει Mad, Mad Greekz και Mezzo αλλά έχει Mad Hits και C Music, ενώ έχει περισσότερα αθλητικά από το Value Pack.

Για μένα δεν είναι άμεση η σύγκριση, είναι σίγουρα ένα αρκετά καλό πακέτο στα 28 ευρώ (22 και κάτι αν έχεις και ΟΤΕ) και σίγουρα θα γίνω συνδρομητής όταν ξεκινήσει, αφού ναι μεν έχει κάποια κανάλια ίδια με τη Nova αλλά έχει και αρκετά διαφορετικά. Για να πετύχει νομίζω πρέπει το συντομότερο να συμπεριλάβει τα εθνικά κανάλια αλλά και να ξεφορτωθεί αδιάφορα κανάλια όπως Al Jazeera News κτλ (που είναι ελεύθερα σε άλλους δορυφόρους) και να εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο με ντοκυμαντέρ, μουσικά και παιδικά κανάλια - δοσμένης της αδυναμίας να παρέχει κανάλια ταινιών λόγω της συμφωνίας των στούντιο με τη Nova.

Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Γιατί δεν ανοιγει ενα νημα να φαγωθείτε εκει ? Εδω είναι για τον ΟΤΕ .

Φιλιππε άλλαξε τον τιτλο γιατι τραβαει αλλού

Κάποτε (πρίν αρρωστήσω) θυμάμαι οτι υπήρχε ένα νήμα Nova vs OTE κι αν θυμάμαι καλά το έιχε ανοίξει ο AFam ειδικά γι αυτό το λόγο :D

Θα το βρώ και θα τα περάσω εκεί ....

Να διορθωσω οτι η νοβα εχει Nat geo hd

Νομιζω οτι εννοειται οτι θα ειναι HD και της γοβας. Χαριν ανταγωνισμου και SD δεν γινεται.

Απο τον Φευρουαριο και δεν μπηκαν προσφατα!

Ο Φεβρουαριος ηταν λιγους μηνες πριν, δεδομενου οτι το Conn-x IPTV εχει 2 χρονια που παιζει Nat Geo wild SD, και ηδη απο τα τελη του 2010 υπαρχει στο Νετ η πληροφορια για Nat Geo wild HD στον δορ. ΟΤΕ.

Είναι κλειδωμένη η λήψη οποιουδήποτε καναλιού του Eurobird πλην των καναλιών του πακέτου

Οχι, οχι, σε παρακαλω μη μας λες τετοια. Για ψαξτο καλυτερα...........ψαξτο εντατικα.......-bye-

Για τα ελεύθερα του Eurobird πρέπει να βάλεις όμως τα χαρακατηρηστικά μετάδοσης (συχνότητα, διαμόρφωση, FEC, πόλωση, symbol rate) για κάθε αναμεταδότη και να κάνεις αναζήτηση...όπως λέει και το manual

Δλδ, λογικα εαν εχεις ενα κινητο πιατο με δευτερο δεκτη και με twin LNB, ειναι δυνατον να σκοπευεις οποιον δορυφορο θελεις με τον δεκτη σου, και μετα με τον Kaon να περνας χειροκινητα χαρακτηριστικα μεταδοσης αναμεταδοτη απο τον δορυφορο που σκοπευσες και να κατεβαζεις επιλεκτικα τα καναλια που θελεις. (αρκει να μην συμπιπτουν μεταξυ διαφορετικων δορυφορων οι συχνοτητες των traspoders)

ΥΓ. Ολα τα παραπανω παιδια, στην περιπτωση που τελικα θα ξεκινησει να διατιθεται το πακετο, και φυσικα στην περιπτωση που τα FTA καναλια δεν θα ειναι κλειδωμενα οπως ειπε ο φιλος μας.

Ας μην ξεχναμε και το τιτλο του νηματος που ειναι "Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;" -bye-

Last edited:

Δεν έχει ο ΟΤΕ 5 παραπάνω HD κανάλια. Έχει 1 παραπάνω.

Δε δίνει το value pack γιατί δεν έχει τα ελεύθερα επίγεια ακόμα, δεν έχεi National Geographic, Nat Geo Wild, Animal Planet, Travel και History αλλά έχει τα κανάλια του Discovery (ID, Travel - Living, World και Science), δεν έχει Boomerang/Cartoon/Disney XD αλλά έχει Baby TV και Kids Ko, δεν έχει Mad, Mad Greekz και Mezzo αλλά έχει Mad Hits και C Music, ενώ έχει περισσότερα αθλητικά από το Value Pack.

Για μένα δεν είναι άμεση η σύγκριση, είναι σίγουρα ένα αρκετά καλό πακέτο στα 28 ευρώ (22 και κάτι αν έχεις και ΟΤΕ) και σίγουρα θα γίνω συνδρομητής όταν ξεκινήσει, αφού ναι μεν έχει κάποια κανάλια ίδια με τη Nova αλλά έχει και αρκετά διαφορετικά. Για να πετύχει νομίζω πρέπει το συντομότερο να συμπεριλάβει τα εθνικά κανάλια αλλά και να ξεφορτωθεί αδιάφορα κανάλια όπως Al Jazeera News κτλ (που είναι ελεύθερα σε άλλους δορυφόρους) και να εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο με ντοκυμαντέρ, μουσικά και παιδικά κανάλια - δοσμένης της αδυναμίας να παρέχει κανάλια ταινιών λόγω της συμφωνίας των στούντιο με τη Nova.

Βασικά έχει 3 HD κανάλια περισσότερα. Το value pack ανοίγει μόνο 5 HD με 5 ευρώ extra. Ο οτε έχει 8 HD. Στα υπόλοιπα που λες δεν είπα κάτι διαφορετικό.Έχουν μερικά διαφορετικά κανάλια, με την nova να υπερτερεί λίγο.

Αυτό που θέλω να πω με λίγα λόγια είναι ότι η nova ένα παρόμοιο πακέτο με αυτό του οτε , αυτήν την στιγμή θα το κοστολογούσε κοντά στα 45 ευρώ.
Ήδη το κοστολογεί 8 ευρώ παραπάνω έχοντας υποδεέστερο (οικονομικά) πρόγραμμα.

Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Τα κανάλια του ΟΤΕ έχουν ελληνικούς υπότιτλους;

Ναι,όλα τα κανάλια του πακέτου πλέον.Εκτός από το espn εννοείται,που μεταδίδει Live περιεχόμενο.

Πιστεύω ότι η OTE TV μπορεί να προχωρήσει ικανοποιητικά στο διάστημα της αθλητικής και κινηματογραφικής παντοδυναμίας της Nova, αρκεί o ΟΤΕ να κινηθεί έξυπνα. Προσωπικά, θεωρώ αρκετά ανταγωνιστικές τις τιμές των πακέτων που έχουν δημοσιευτεί και θα πρότεινα επιπλέον τα εξής:

1) Περαιτέρω αξιοποίηση της ΟΤΕ TV για συγκράτηση (ή και διεύρυνση) της συνολικής συνδρομητικής βάσης του ΟΤΕ, με λύσεις όπως:

α. Δωρεάν αυτόνομη διάθεση του entry pack (πανελλαδικά & διεθνή ειδησεογραφικά κανάλια) σε όλους τους συνδρομητές OTE.

β. Δωρεάν (μελλοντική;) διάθεση υπηρεσίας multiview της ΟΤΕ TV σε όλους τους συνδρομητές internet του ΟΤΕ με αξιοποίηση της θύρας RJ45 του αποκωδικοποιητή Kaon, η οποία θα επιτρέψει και την παροχή υπηρεσιών video on demand.

2) Δημιουργία καναλιών OTE Cinema 1,2,3 με παλιότερες εμπορικές ταινίες του Hollywood και ταινίες του διεθνούς ποιοτικού κινηματογράφου.

3) Ιδιαίτερη έμφαση στο «δίδυμο» των δορυφόρων Eurobird 9A – Hotbird για τους συνδρομητές της ΟΤΕ TV, με την παροχή δυνατότητας λήψης του CNN, τη μεταφορά στον Eurobird 9A του πακέτου ΟΤΕ από τον Hellas Sat 2 (11052 V) κλπ.

1. α) το χουν υπό σκεψη νομίζω...
1. β) σιγά μην το δώσουν τσάμπα...αφού στα μισά θέματα τη nova μιμούνται και ακολουθούν δυστυχώς

2. αν πας στη wikipedia θα δεις οτι στα μελλοντικά κανάλια είναι και αυτά. γιαυτό και το κενό στις θέσεις του δέκτη τους...

3. και τα CNN & BBC θα βάλουν στο προσεχες μέλλον (βλ. wikipedia)
Οσο για τη μεταφορά της 11052 με ό,τι εκεί απέμεινε (πάνε οι εποχές με Κ10, EXTRA 3, BLUE SKY...) θα ήταν ευχής έργο διότι θα είχαν μεγάλη γκάμα από ελεύθερα ραδιοφωνικά (ή ας τα κλειδώναν σε NDS) για όσους είναι επαρχία και εξωτερικό!!! και αν συνυπολογίσουμε και την βραδινή ΜΟΥΣΙΚΗ ζώνη του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (ανεξαρτήτως πολ. πεποιθήσεων) θα ταν σούπερ!!

Όμορφα επιχειρήματα.

Για μένα η τιμή του πακέτου με την 20% έκπτωση να βγαίνει στα 54,5 ευρώ είναι λογική (με τα 5 ευρώ των HD), ενώ αν συμπεριλάβω και την έκπτωση της τηλεφωνίας πέφτει κάτω από τα 50 ευρώ (έχω το απλό double play economy στα 24,90 αφού δε με ενδιαφέρουν οι απεριόριστες κλήσεις).

Δεν υπερασπιζόμαστε τη Νόβα, υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας να θεωρούμε την υπηρεσία τίμια και τους εαυτούς μας φυσιολογικούς και όχι ... μακάκες όπως ορισμένοι νομίζουν. Στην τελική, κουμάντο στην τσέπη του κάνει ο καθένας. Ο άλλος ξοδεύει 100 ευρώ το μήνα για καρκινοσωλήνες, τον είπα εγώ γελοίο και παράλογο; Για μαζευτείτε λίγο πια, μας κουράσατε.

Προς τους διαχειριστές: Πότε επιτέλους θα προστατέψετε όλα εκείνα τα μέλη που πληρώνουν Νόβα και δέχονται διαρκώς το χλευασμό από τους εξυπνάκηδες που τα ξέρουν όλα; Δεν είναι 400.000 μακάκες οι συνδρομητές της Νόβα, ο καθένας σταθμίζει την υπηρεσία και αν του κάνει πληρώνει, αν δε του κάνει δε πληρώνει. Αρκετά με το χλευασμό, να τελειώσει εδώ!

Ζητώ συγγνώμη αν έθιξα έστω και έναν από τους συνδρομητές. Και εγώ είμαι συνδρομητής! Και εγώ πληρώνω νόβα! Δεν με θεωρώ ''εξυπνάκια'' ούτε άνθρωπο που τα ξέρει όλα, άλλωστε κάτι τέτοιο θα ήταν ανόητο. Νομίζω πως ξέρω σε κάποιο βαθμό να χειρίζομαι την γλώσσα μου, οπότε είναι προφανές ότι δεν είπα κανέναν γελοίο, αντίθετα, θέλοντας πάντα να σέβονται τους καταναλωτές οι εταιρίες, θεώρησα γελοίο να τις υποστηρίζουμε από την στιγμή που δεν μας υποστηρίζουν αυτές. Για άλλη μία φορά, εγώ τουλάχιστον, ζητώ συγγνώμη από όποιον συνδρομητη προσβλήθηκε, παρ' όλο που σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Τέλος, θα ήθελα πολύ ευγενικά να παρακαλέσω να μην απευθύνεστε κι εσείς με εκφράσεις τύπου ''Χατζηνικολάου''--''όχι σε 'μένα αυτά--δεν περνάνε εδώ αυτά''--και εν προκειμένω ''αρκετα με τον χλευασμό, να τελειώσει εδώ''. Ζήτησα συγγνώμη, αλλά θα ήθελα να εκφράζω την άποψη μου και αυτή να μην παρερμηνεύεται προς όφελος διαμαχών.

Όμορφα επιχειρήματα.

Επίσης, ξέχασα να πω πως η τιμή που αναλύετε, πράγματι, φαίνεται λογική για τα ελληνικά δεδομένα.

Last edited by a moderator:

Να διορθωσω οτι η νοβα εχει Nat geo hd-Nat Geo wild HD-Discovery hd showcase Απο τον Φευρουαριο και δεν μπηκαν προσφατα!Και συντομα μπαινει και το discovery world.

discovery world?
ΠΗΓΗ?

Νομίζω το θέμα είναι αλλού. Επειδή η nova αξιοποιεί συχνότητες του κράτους (της ΕΡΤ) για την παραχώρηση του προγράμματος της επίγεια και αν τελικώς αποφανθούν τα δικαστήρια πως τα επίγεια πανελλαδικής θα πρέπει να είναι προσβάσιμα σε όλους, γιατί με την έννοια του αποκλειστικού χάνεται ο χαρακτήρας που τους έχει δώσει το κράτος (σε συσχέτιση με τους διαύλους που ανήκουν στο δημόσιο) τότε αυτομάτως η nova θα πρέπει αναγκαστικά να απελευθερώσει τα novacinema 1 και novasport 1, που έναντι αντιτίμου θα υποχρεούται να δίνει σε ανταγωνιστές.

Μέρος της προσφυγής του ΟΤΕ είναι και το τελευταίο. Περισσότερα εδώ:

Έχεις δίκαιο για Cosmote-OTE, είχα ξεχάσει την τρικλοποδιά της ΕΕΤΤ.

αυτή η ΕΕΤΤ υποτίθεται ότι υπερασπίζεται "εμάς", αλλά......

discovery world?
ΠΗΓΗ?
Εδώ ενημερωνόμαστε κατευθείαν μέσα από την Nova την τι θέλεις την πηγή! -bye-

Έλα ντε, με τόσους νοβαίους που έχουμε εδώ μέσα !!!!!! Απευθείας ενημέρωση... πριν από εμάς για εμάς !!!!

Οσονούπω θα έχουμε και αρκετούς από τον Οτε... (ακόμα είναι λίγοι σε αριθμό...):D

discovery world?
ΠΗΓΗ?
Ισως δεν το διατυποσα σωστα.Δεν εχω πηγη απλα ακουω και διαβαζω σε οτι με ενδιαφερει.Η νοβα εχει καποια τεστ αυτα που ακουω και διαβαζω λενε για discovery world-mtv live hd και κατι ακομα σε hd τωρα δεν το υπογραφω κιολας θα φανει μεχρι τα τελη Νοεμβρη αυτο.
Και να σημειωσω οτι δεν εχω καμια σχεση με τη νοβα για οσους το πιστευουν!Ειμαι ενας απλος συνδρομητης και τιποτα παραπανω!Και μαλιστα ετοιμος να βαλω ΟΤΕ μεχρι που ειδα οτι στο θεμα μπαλα εχασε ολες τις μαχες!Γιατι εγω βλεπω μονο μπαλα και ντοκιμαντερ!Και εδω νομιζω οτι η νοβα ειναι πολυ μπροστα!ΓΙΑ ΜΕΝΑ!Με επιχηρηματα!
super leuage 2015
CL 2015
EL 2015
Premier 2014
Championat 2013

Ντοκιμαντερ

Animal planet
Histori channel
discovery
travel
nat geo
nat geo wild
discovery hd showcase

Δεν θελω κατι αλλο σαν συνδρομητης.Μιλαω με επιχηρηματα οποιος θελει ας με πεισει με επηχηρηματα οτι ο ΟΤΕ υπερτερει σε αυτα που ανεφερα και εγω θα το δεχτω! -bye-

Παντα ελεγα οτι η νοβα ειναι πολυ ακροιβη!Και ακομα το πιστευω!Αλλα το πακετο με τηλεφωνα απεριοριστα και sport pack στα 57 ευρω με HD ειναι value for money!
ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΚΕΤΗ ΝΟΒΑ!

Last edited:
Το mtv live hd απο την κεντρικη συχνοτητα δεν εκπεμπεται σε irdeto2 ...αρα no test...

Επίσης, ξέχασα να πω πως η τιμή που αναλύετε, πράγματι, φαίνεται λογική για τα ελληνικά δεδομένα.
Τρομερά λογική γιατί ο έλληνας παίρνει ΤΟΥΣ μισθούς και η νοβα δίνει ΤΟ τρομερό πακέτο με ΤΑ αμέτρητα κανάλια.. Όχι φίλε μου, δεν είναι καθόλου λογική και αν ορισμένοι θέλουν να δικαιολογήσουν τα λεφτά τους με γεια τους με χαρά τους. Δε γίνεται όμως να πείσουν σώνει και καλά οτι αξίζει αυτό το "πακέτο" τα χρήματα που ζητά. Καλά κάνουν και πληρώνουν όσοι πληρώνουν, όχι όμως και να μας λένε οτι η τιμή των 60 ευρώ (+10 τα τσοντοκάναλα) είναι προσιτή όταν ο βασικός μισθός στην ελλαδίτσα είναι στα 500 ευρώ -πλέον. Εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι, αλλά και όσους ρωτάω γνωστούς και φίλους το ίδιο μου λένε, άλλοι την πληρώνουν θέλοντας και μη για το ελληνικό ποδόσφαιρο...
Τον καιρό της παντοκρατορίας της, όταν είχε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου και όλα τα σπορ του κόσμου και όλες τις ταινίες επίσης ζητούσε τα ίδια λεφτά. Τώρα πάλι τα ίδια ζητά. Σορρυ, αλλά δεν θα πάρουμε...

Τη γνώμη μου για τη συγκεκριμένη εταιρεία την έχω ξαναγράψει παλαιότερα. Εκμετάλλευση μέχρι αηδίας. Το συγκεκριμένο πακέτο -πάντα για τα ελληνικά δεδομένα- αυτή τη στιγμή είναι 15-20 ευρώ υπερτιμημένο. Όταν θα ξαναπάρει αυτά που τώρα έχει χάσει (ισπανικό, γερμανικό κλπ.) θα ανεβάσει τη συνδρομή κανα 10ευρω πάλι, προφασιζόμενη διάφορα. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δλδ...
Ποία η λογική λοιπόν σε όλα αυτά;
Φτάνουμε να χουμε ως χώρα 25% ανεργία, μισθούς χαμηλούς και για να δεις το ελληναράδικο πρωτάθλημα σκας 50αρια στη νοβα. Και στην ισπανία με τα ίδια και υψηλότερα ποσοστά, για να δεις μέσι, ροναλντο, φαμπρεγκας κλπ. δίνεις 15 ευρώ το μήνα. Τι να λέμε τώρα, τα πάντα όλα, μπανανία 4 ever....