NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat...

Ειπε να βγει, αλλα δεν βγηκε απο την επιτηρηση, γιατι δεν εγινε τελικα αυξηση μετοχικου κεφαλαιου.

Last edited:
Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

και εμας τι μας νοιαζει ποσους συνδρομητες εχει η νοβα και ποσους εχασε

Σωστό αυτό φίλε μου, αλλά όταν κάποιος γράφει στοιχεία που δε συμβαδίζουν με τις επίσημες ανακοινώσεις, πρέπει ή να παρουσιάσει τα στοιχεία του ή να πάρει πίσω την ψευδή δήλωσή του. Όχι πετάμε μία παπάτζα αστήριχτη και μετά δεν απαντάμε κιόλας - ή απαντάμε με υφάκι περί "εντεταλμένων". Μήπως "εντεταλμένοι" είναι αυτοί που σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις;

Το να κλείσει η forthnet και η κάθε forthnet ή nova καλό δεν είναι.
Μία τέτοια κίνηση θα είχε μόνο αρνητικά αποτελέσματα με πρώτο τους δεκάδες ανέργους και δεύτερο την επιστροφή σε μονοπωλιακό καθεστώς στην ελληνική δορυφορική tv με μοναδικό παίκτη πια τον ΟΤΕ.

Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Συγνώμη δεν κατάλαβα .Διακρίνω κάποια ειρωνεία ?

Δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες, αλλά δες τι κατάλαβα εγώ:

α) Λες κακό ότι ένας μέτοχος (μεγάλος, με 42%) δεν θέλει να συμμετέχει σε αύξηση κεφαλαίου.
β) Ρωτήσαμε γιατί αυτό είναι κακό.
γ) Έπεσήμανες ότι η μετοχή είναι σε επιτήρηση από το 2010, λόγω ζημιών που ήταν στο 30% του κεφαλαίου της εταιρίας (πράγμα που έγινε 1 χρόνο πριν - δεν είναι νέο).

Τα κακά νέα ποια είναι;

Απάντησες:
Δεν είναι στο χέρι της να βγει αφού δεν κάνει αύξηση .Η θα χρησιμοποιήσει από τα ιδία κεφάλαια ή γιοκ. Οι τράπεζες γιοκ νέο δάνειο για αύξηση ΜΚ

Ή θα βγει μόνη της η μετοχή λόγω κερδών, ή θα αυξήσει το μετοχικό κεφάλαιο. Αν αρνήθηκε ένας βασικός μέτοχος, ή βγήκε η μετοχή από την επιτήρηση, ή έμεινε, δεν είναι κακό μαντάτο. Δάνειο αυτή την περίοδο δύσκολο, ακόμα και αν έχεις την καλύτερη μετοχή. Δεν νομίζω ότι λαμβάνει κανείς το χρηματιστήριο υπ' όψιν στην τρέχουσά του μορφή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Ok ο καθένας έχει την άποψη του .Για σένα είναι καλά τα νέα για μένα δεν είναι . Όπως τα ίδια κακά μαντάτα ανακοίνωσε ο ΟΤΕ πριν από λίγο.

Όταν ο μεγαλομέτοχος δεν συμμετέχει εσύ το λες καλό ? οκ . Άρα πχ Ο Τζίγγερ αφού δεν συμμετέχει είναι καλό ? .Λέμε τώρα... (άλλο ΠAE άλλο forthnet θα μου πεις ) ή κύριος δανειστής της ALPHA BANK πχ που δεν συμμετέχει στην αύξηση μεθαύριο είναι καλό ? οκ . Η θα τα τραβήξει χρήμα από την αγορά που ΔΕΝ μπορεί λόγω επιτήρησης ή θα αυτοχρηματοδοτηθεί λοιπόν.

Αν η μετοχή είναι σε επιτήρηση εδώ και καιρό αυτό δεν λέει τίποτα από μόνο του ? Είναι καλό? οκ . Γι αυτό και κάθεται σε επιτήρηση ? ... οκ .Τι να τα κάνει τα κεφάλαια αφού έχει χρήμα ? ...οκ οπότε είναι καλό . Της αρέσει της forthnet και της κάθε forthnet να κάθεται σε επιτήρηση ? Της κάνει καλό...

Αφού λοιπόν είναι όλα καλά και αφού είναι σε επιτήρηση η μετοχή γιατί ζήτησε αύξηση ? Δεν θα μπορούσε να βάλει από ιδία κεφάλαια αφού χρήμα στην αγορά δεν υπάρχει και να τελειώνει ?

Εγώ δεν θα έλεγα ότι θα πρέπει να εμπλακούμε στα παιχνίδια των εταιριών. Όταν ο διευθύνων σύμβουλος της φόρθνετ και του ΟΤΕ σταματήσουν να παίρνουν από 1 και κάτι εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο μισθό, τότε θα δεχθώ αυτά που λένε στα σοβαρά.

Ο ΟΤΕ είχε κύκλο εργασιών 9μήνου 1,4 τρις. Και εμφάνισε "έξοδα" 1,2 τρις, ενώ απασχολεί 10.000 εργαζόμενους.
5.000 ευρώ το μήνα αν βάλουμε τον καθένα, μιλάμε για 50 εκ το μήνα (450 εκ το 9μηνό). Να πιστέψω ότι δεν βγαίνει, ή ότι φουσκώνουν τα έξοδα;

Τέλος πάντων, δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτά τα επικοινωνιακά παιχνίδια. Το να μην θέλουν να ρίξουν χρήμα τώρα οι μέτοχοι στην εταιρία, δεν είναι και εντελώς παράλογο. Για να κάνουν τι; Να ανεβάσουν την μετοχή στο Ελ. Χρηματιστήριο (που πρέπει να είναι εντελώς αδιάφορο στους εκτός χώρας επενδυτές) ή στο να παρουν δάνειο από τράπεζα που δεν έχει να τους δανείσει;

Φιλε yperion τους 80000 συνδρομητες που εχασε η νοβα τους πηρε ολους μαζι χθες η οτεtv. Ειναι εγκυρο και θελω να με πιστεψεις.

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Τα κακά μαντάτα που τα είδες...? :smash:
Το παραπάνω που είπα πάει στο... τόσα χρόνια κάνει ότι θέλει, ας την τσούξ κάτι, ότι και να είναι αυτό.
ΟΚ, έχει εργαζόμενους, έχει να πληρώσει δάνεια κλπ (εννοείται πως δεν ξέρουμε πραγματικά που πάνε αυτά τα λεφτά),
αλλά τόσα χρόνια ξεζουμίζει τους συνδρομητές της με εμπάθεια, χωρίς να νοιάζεται καθόλου, παρά μόνο θέλει όσα περισσότερα λεφτά γίνεται.

Με αυτή της την συμπεριφορά, εγώ προσωπικά της λέω... καλά να πάθει!
Δεν είμαι συνδρομητής της και δεν πρόκειται να γίνω, ακόμα και δωρεάν να μου έδιναν συνδρομή δεν θα την παρακολουθούσα.

Ξέρουμε που πάνε τα λεφτά... Στους μετόχους... :flipout:
Έχει ανέβει η παράσταση πολλές φορές... Πλούσιοι μέτοχοι με φτωχές εταιρίες...

Ξέρουμε που πάνε τα λεφτά... Στους μετόχους... :flipout:
Έχει ανέβει η παράσταση πολλές φορές... Πλούσιοι μέτοχοι με φτωχές εταιρίες...
Ακριβώς εκεί πάνε τα λεφτά τόσα χρόνια γι αυτό φτάσαμε εδώ. Πάει όμως πάπαλα για όλους και δεν το λέω για την εν λόγω εταιρία αλλά για όλες . Αν δεν πέσουν οι τιμές ( Που θα πέσουν με μαθηματική ακρίβεια και εδώ θα είμαστε ) θα κλείσουν . Μόλις κοπούν και τα δώρα των ιδιωτικών υπαλλήλων και κατέβει και ο βασικός κι άλλο θα σου πω εγώ τι έχει να γίνει .
Κατά πλειοψηφία ένα μεγάλο κομμάτι που πληρώνει την νόβα είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι, παραμεθόριες περιοχές λόγω σήματος κτλ και κάποιοι που μπορούν ,αλλά έλα τώρα που δεν θα μπορούν και μοιραία θα γίνει . Στο να μην κλείσει συμφωνούμε όλοι για να μην χάσει κόσμος τη δουλειά του αλλά αν δεν δουν το δάσος και κοιτάξουν το δέντρο σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει ούτε το δάσος .
ι

Αν θες να στείλω και 2ο και 1ο τρίμηνο. Τα δικά σου στοιχεία που είναι είπαμε;

Σχεδόν 400 χιλ. συνδρομητές για τη Nova! (18.3.11)

http://media-industry.blogspot.com/2011/03/400-nova.html

Στο τέλος Ιουνίου 2011, οι ψηφιακοί συνδρομητές της Nova στην Ελλάδα έφτασαν στους 340.705...

http://rexsat.blogspot.com/2011/08/forthnet-nova-358000-2-2011.html

Δεν πρόσεξα όμως ότι στο πρώτο ποστ αναφέρονται μαζί και συνδρομητές αναλογικής και Κύπρου.

Επιμένω πάντως ότι υπάρχει πτώση στους συνδρομητές (για ενεργούς μιλάω) και θα φανεί.

Τι να πω βρε παιδια... Εδω και μια δεκαετια, δυο ατομα ολο κι ολο γνωριζα προσωπικα, που ειχαν νοβα,
και αυτοι την σταματησαν τελευταια, λογω μισθολογικων περικοπων.

Αυτη την στιγμη, αν και μιλαω με πολυ κοσμο, μισθοσυντηρητους επι το πλειστον,
δεν εχω ανακαλυψει κανεναν μα κανενα, που να διαθετει νοβα. ( ή ακομα και οτε)

Δημοσκοπηση δεν εκανα, αλλα οσο παει και περισσοτερο, πειθομαι οτι το
σπορ "συνδρομη νοβα" παιχτηκε και παιζεται επι το πλειστον σε καπως ανωτερες εισοδηματικα ταξεις.

Τον πελατειακο καταλογο τον συμπληρωνουν οι απαραιτητοι μεταναστες,
οι μαγαζατορες καφετεριων και προποτζιδικων, αντε και μερικοι φανατικοί ποδοσφαιροφιλοι
που και φαγητο να μην εχουν, τη κυριακη θελουν οπωσδηποτε τον βραδυποριακο στο σαλονι τους.

Αν εχω δικιο για το target group, νομιζω οτι ειναι λογικο κατα καποιο τροπο να παραμενει σταθερη
η πελατειακη βαση της εταιριας.

Εγώ έβαλα NOVA πριν 9 χρόνια από ανάγκη. Μένω επαρχία και τα αναλογικά τηλεοπτικά κανάλια είτε προσέφεραν Picture in picture σε οποιαδήποτε τηλεόραση (κοινώς έπεφτε το ένα πάνω στο άλλο) είτε είχαν πιο πολλά "χιόνια" και από τις Άλπεις.

Η NOVA τότε ήταν ο μόνος τρόπος να δεις εικόνα σχετικά της προκοπής (τα καρά-συμπιεσμένα κανάλια της ήταν καλύτερα από να βλέπεις χιόνια και παράσιτα) για πολλές περιοχές της Ελλάδας , ακόμη και της Αθήνας που είχαν κακή λήψη.

Θυμάμαι τον πρώτο μου δέκτη Panasat που τον πλήρωσα 360 ευρώ , ενώ μου έδωσαν και το ταψί της πλάκας των 60 cm που μόλις άρχιζε να βρέχει κοβόταν και η εικόνα.

Τώρα πλέον έχω περάσει στο άλλο στρατόπεδο (OTE) λόγω ανωτέρου κατά πολύ value for money ενώ πιάνω και DIGEA με εικόνα καλύτερη από της NOVA.

Last edited:

Χαχ πριν από λίγο παίρνουν το κουμπάρο μου που έχει σταματήσει τη συνδρομή και του είπαν ότι μπορεί να κάνει επανασύνδεση στο πακέτο με 31 Ευρώ φουλ πακέτο χωρίς forthnet !!!! Τι έγινε σφίξανε οι κώλοι ?

Χαχ πριν από λίγο παίρνουν το κουμπάρο μου που έχει σταματήσει τη συνδρομή και του είπαν ότι μπορεί να κάνει επανασύνδεση στο πακέτο με 31 Ευρώ φουλ πακέτο χωρίς forthnet !!!! Τι έγινε σφίξανε οι κώλοι ?
Σε κάτι τέτοια είναι να τους πεις...
"Τώρα που σας διέκοψα με θυμηθήκατε? Τώρα είμαι στον ΟΤΕ και δεν τον αλλάζω με τίποτα!!!"

Ή πολύ απλά συνδέεσαι ξανά και γουστάρεις που το "παζάρι" σου έπιασε τόπο. Πιστέυω ότι αργά ή γρήγορα θα πέσουν παντού οι τιμές γιατί ο κόσμος δυσκολεύεται για τα βασικά, και η συνδρομητική φαντάζει πολιτέλεια, ακόμα και 5 ευρώ να κόστιζε...που λέει ο λόγος!

Με πήραν και εμένα το μεσημέρι. Τους είπα "αν δεν αλλάξετε δέκτη και να δίνετε κάποιον της προκοπής μην ξαναπάρετε τηλέφωνο".

Με πήραν και εμένα το μεσημέρι. Τους είπα "αν δεν αλλάξετε δέκτη και να δίνετε κάποιον της προκοπής μην ξαναπάρετε τηλέφωνο".

Τους έκανες τα μούτρα κρέας ...

Προτιμάς δηλαδή με 20 ευρώ το χωρίς περιεχόμενο πακέτο ΟΤΕ αντί για το full pack της Nova με τα 31.

Μια χαρά είναι ο Pace γι' αυτό που προορίζεται να κάνει.