και εμας τι μας νοιαζει ποσους συνδρομητες εχει η νοβα και ποσους εχασε
Συγνώμη δεν κατάλαβα .Διακρίνω κάποια ειρωνεία ?
Δεν είναι στο χέρι της να βγει αφού δεν κάνει αύξηση .Η θα χρησιμοποιήσει από τα ιδία κεφάλαια ή γιοκ. Οι τράπεζες γιοκ νέο δάνειο για αύξηση ΜΚ
Το παραπάνω που είπα πάει στο... τόσα χρόνια κάνει ότι θέλει, ας την τσούξ κάτι, ότι και να είναι αυτό.Τα κακά μαντάτα που τα είδες...? :smash:
Ακριβώς εκεί πάνε τα λεφτά τόσα χρόνια γι αυτό φτάσαμε εδώ. Πάει όμως πάπαλα για όλους και δεν το λέω για την εν λόγω εταιρία αλλά για όλες . Αν δεν πέσουν οι τιμές ( Που θα πέσουν με μαθηματική ακρίβεια και εδώ θα είμαστε ) θα κλείσουν . Μόλις κοπούν και τα δώρα των ιδιωτικών υπαλλήλων και κατέβει και ο βασικός κι άλλο θα σου πω εγώ τι έχει να γίνει .Ξέρουμε που πάνε τα λεφτά... Στους μετόχους...
Έχει ανέβει η παράσταση πολλές φορές... Πλούσιοι μέτοχοι με φτωχές εταιρίες...
Αν θες να στείλω και 2ο και 1ο τρίμηνο. Τα δικά σου στοιχεία που είναι είπαμε;
Σε κάτι τέτοια είναι να τους πεις...Χαχ πριν από λίγο παίρνουν το κουμπάρο μου που έχει σταματήσει τη συνδρομή και του είπαν ότι μπορεί να κάνει επανασύνδεση στο πακέτο με 31 Ευρώ φουλ πακέτο χωρίς forthnet !!!! Τι έγινε σφίξανε οι κώλοι ?
Χαχ πριν από λίγο παίρνουν το κουμπάρο μου που έχει σταματήσει τη συνδρομή και του είπαν ότι μπορεί να κάνει επανασύνδεση στο πακέτο με 31 Ευρώ φουλ πακέτο χωρίς forthnet !!!! Τι έγινε σφίξανε οι κώλοι ?
Με πήραν και εμένα το μεσημέρι. Τους είπα "αν δεν αλλάξετε δέκτη και να δίνετε κάποιον της προκοπής μην ξαναπάρετε τηλέφωνο".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.