NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Για ποια 5ημερη διακοπη στον ΟΤΕ μιλαμε ρε παιδια οταν εχει παιχνιδια πρωταθληματων απο Παρασκευη εως Δευτερα;

Παρασκευή θεωρείς γεμάτη μέρα την Β' Γερμανίας? Ούτε αυτοί που τα έχουν παίξει στο στοίχημα δεν τα βλέπουν αυτά...

Last edited by a moderator:
Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Παντα εχει παιχνιδι Bundesliga, και απο ενα σημειο και μετα Ιταλικου και Ισπανικου πρωταθληματος.

Και αν ειναι να γεμισουμε προγραμμα να βαλουμε και F1, Μοto GP που ξεκινανε απο Παρασκευη!

Δε σου κάνει πλάκα, έχει δίκιο σε όσα γράφει. Μην ξεχνάμε και τη δίμηνη διακοπή σε champions και europa league από Δεκέμβριο μέχρι Φεβρουάριο.

+1

Παρασκευή θεωρείς γεμάτη μέρα την Β' Γερμανίας? Ούτε αυτοί που τα έχουν παίξει στο στοίχημα δεν τα βλέπουν αυτά...

Διάβασα με προσοχή τις τοποθετήσεις σου και μπορω να σου πω οτι κάπως έτσι το βλέπω και εγώ.
Εκεί που διαφωνώ μαζι σου, ειναι οτι μαλλον δεν μπορεις να αντιληφθείς οτι εσυ, εγώ και κάποιοι άλλοι απο εδώ μεσα δεν ειμαστε ο μέσος όρος. Ούτε καν μια ικανή μειοψηφία.

Ο μέσος όρος και η πλειοψηφία φίλε μου, ψάχνουν ( όσοι ψάχνουν) την super league και τίποτε αλλο. Ξέρεις πόσοι ειναι ικανοί να βλέπουν πχ το Ατρόμητος-Πανιώνιος παρά να δουν Arsenal-Chelsea.

Έτσι λοιπον, κρατιέται η nova και η καθε nova βεβαια και αντίστοιχα ο ΟΤΕ με ευρωπαϊκά πρωταθλήματα προσπαθεί να κανει και αυτός τη δουλειά του παράλληλα.
Το ενδιαφερον θα ειναι σε 2-3 χρονια απο τωρα.....

Αδερφέ διαφωνώ κάθετα...η πλειοψηφία προτιμάει το Ατρόμητος-Πανιώνιος από το Άρσεναλ-Τσέλσι;;;Ε όχι ρε φιλαράκι κάπου κάνεις λάθος νομίζω.Ο ΟΤΕ χωρίς Ελληνικό πρωτάθλημα και χωρίς αξιόλογες συμφωνίες με κινηματογραφικά στούντιο(ακόμη τουλάχιστον),κοντεύει 300.000 συνδρομές.Αυτό δε σου λέει κάτι;

Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Αδερφέ διαφωνώ κάθετα...η πλειοψηφία προτιμάει το Ατρόμητος-Πανιώνιος από το Άρσεναλ-Τσέλσι;;;Ε όχι ρε φιλαράκι κάπου κάνεις λάθος νομίζω.Ο ΟΤΕ χωρίς Ελληνικό πρωτάθλημα και χωρίς αξιόλογες συμφωνίες με κινηματογραφικά στούντιο(ακόμη τουλάχιστον),κοντεύει 300.000 συνδρομές.Αυτό δε σου λέει κάτι;

Η πλειοψηφία όσων είναι άνω των 50 και των ανθρώπων που ζουν στην επαρχία θα προτιμήσουν Ατρόμητος-Πανιώνιος.
Με βάση το τι δείχνουν οι καφετέριες το λέω.

Προσωπικά, δεν δίνω δεκάρα για το ελληνικό και βλέπω τουλάχιστον 4-5 αγώνες Premier League την εβδομάδα.

Οι 300.000 ηρθαν κυριως λογω 11 ευρω το φουλπακ.

Μόνο σε όσους πάνε από άλλο πάροχο και γνωρίζουν την προσφορά είναι αυτό + αυτούς που έκαναν διακοπή και τους έδωσαν την προσφορά.
Οπότε λίγοι το έχουν.

Και πέρα από αυτό, ο στόχος του ΟΤΕ είναι να μαζέψει πελάτες στην τηλεφωνία. Για αυτό ξεκίνησε το ΟΤΕ ΤV και δίνει την προσφορά αυτή όταν πας από άλλο πάροχο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Πάνω κάτω το ίδιο ισχύει και για τη Nova όμως. Αν δεν υπήρχε το συνδυαστικό με double play, οι συνδρομητές θα είχαν κατρακυλίσει. Ο ΟΤΕ δε μπορεί να ρίξει πολύ το double play, οπότε ρίχνει το κομμάτι της TV.

Δεν θα διαφωνησω, αλλα νοβα φουλπακ 11 ευρω δεν εχουν δωσει σε κανεναν ακομα και με συνδιαστικο forthnet

Όταν ο ΟΤΕ είχε 100000 και κάτι, έλεγες πως οι περισσότεροι είναι υπάλληλοι του ΟΤΕ.Από κει και πέρα ξεκίνησες να λες για τις προσφορές του ΟΤΕ, μπαίνει μέσα, που είναι οι εποπτικές αρχές και άλλες "ομορφιές".Calma, calma! :nounder:

Το ότι η συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα, παρά την κρίση, ανθίζει και αναπτύσσεται φαντάζομαι πως δεν το σκέφτηκες καθόλου.

Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Δεν θα διαφωνησω, αλλα νοβα φουλπακ 11 ευρω δεν εχουν δωσει σε κανεναν ακομα και με συνδιαστικο forthnet

Κακώς το βλέπεις σαν απόλυτο νούμερο. Το έχουν δώσει με 60% έκπτωση (από το 27,50 που έχει κανονικά). Αντίστοιχα η Nova έχει δώσει με 50% έκπτωση το sport pack (προσφορά φιλάθλων), με 60-65% έκπτωση sport pack ή cinema pack σε συνδυασμό με double play, κτλ κτλ.

Και στους δύο πάροχους, όποιος πληρώνει τις τιμές καταλόγου μάλλον ηλίθιος πρέπει να αισθάνεται. Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει.

Last edited:

Στην NOVA από τους 452000 συνδρομητές οι 285000 έχουν triple play με 29.90 αν δεν το πρόσεξες στους ισολογισμούς. Και ήμουν σίγουρος ότι τους διάβαζες με ευλάβεια...

...ο ΟΤΕ ενώ έχει όλα τα υπόλοιπα και είναι πολύ δυνατά (premier,primera,bundesliga,F1,NBA αγαπημένα μου)..όλα αυτά στριμώχνονται μέσα στο σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα μέσα στην βδομάδα επί 5 μέρες να μην έχεις τι να δεις.(εκτός αν είσαι ξενύχτης με το ΝΒΑ αλλά πόσοι μπορούν να μένουν μέχρι τις 3 και τις 4 τα ξημερώματα ξύπνιοι καθημερινές?) Και το γεγονός κι ότι το κινηματογραφικό του πακέτο είναι πολύ αδύναμο μπροστά στης Nova κάνει αυτές τις 5 μέρες την απόσβεση του προϊόντος ουσιαστικά μηδαμινή.

Όσο αφορά το NBA μένει ξύπνιος ο δέκτης PVR , άσε που πάντα υπάρχει ο αγώνας σε επανάληψη την επόμενη ημέρα. Γενικά στα αθλητικά το περιεχόμενο του ΟΤΕ είναι πολύ πιο πλούσιο με 50 μεταδόσεις όλη την εβδομάδα ενώ η NOVA αναγκάζεται να δείχνει πολλές "κονσέρβες" από Superleague και Ολλανδικό και Βελγικό πρωτάθλημα που θεωρούνται B' διαλογής.

Στην NOVA από τους 452000 συνδρομητές οι 285000 έχουν triple play με 29.90 αν δεν το πρόσεξες στους ισολογισμούς. Και ήμουν σίγουρος ότι τους διάβαζες με ευλάβεια...

και απο που καταλαβες ακριβως οτι οι 285χιλ ειναι στα 29,90 και δεν εχουν και εξτρα πακετα ενεργοποιημενα(ncinema/nsports)?

Εχουμε σε δυο πακετα αυτα που αλλοι (Ισπανοι, Ιταλοι, Γερμανοι, Πολωνοι, σχεδον οι Αγγλοι) εχουν σε ενα - αλλα και η τιμη των συνδρομων ειναι οση το αθροισμα των δυο δικων μας! Αρα...;
Παντως επειδη φανταζομαι πως και οι δυο φορεις πρεπει να ειναι ζημιογονοι (ιδιαιτερα η Ν.), σε κανα 2 χρονια θα μεινει ενας κυριαρχος, και τοτε θα δουμε ποσο θα παει το "μαλλι"!

Τι θα γίνει στο μέλλον κανείς δεν γνωρίζει. Προς το παρόν το δορυφορικό χρησιμοποιείται για να προωθήσει τις άλλες υπηρεσίες ειδικά από την NOVA με τα 29.90.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Νομίζω δεν ισχύει αυτό. Οι 285.000 είναι 3play αλλά δεν φαίνεται πουθενά πόσοι είναι στο start pack και πόσοι έχουν και έξτρα υπηρεσίες. Κάτι τέτοιο δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ η Forthnet/Nova - και ούτε πρόκειται να το κάνει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Νομίζω δεν ισχύει αυτό. Οι 285.000 είναι 3play αλλά δεν φαίνεται πουθενά πόσοι είναι στο start pack και πόσοι έχουν και έξτρα υπηρεσίες. Κάτι τέτοιο δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ η Forthnet/Nova - και ούτε πρόκειται να το κάνει.

αυτο θα φαινεται καπως εμμεσα αν επιτελους ξεκινησει παλι μετα απο χρονια η αυξηση των εσοδων. στο τελευταια τριμηνο φρεναρε η μειωση στο 0,κατι. λογικα το 2014 θα ξεκινηση αυξηση

Συμφωνω με τον evam7. To ιδιο συμβαινει και εδω. Σε ενα πακετο (Viasat) υπάρχουν σχεδον τα παντα. Ειναι κριμα αυτος ο διαχωρισμος που γινεται στην Ελλάδα.