Δε σου κάνει πλάκα, έχει δίκιο σε όσα γράφει. Μην ξεχνάμε και τη δίμηνη διακοπή σε champions και europa league από Δεκέμβριο μέχρι Φεβρουάριο.
Παρασκευή θεωρείς γεμάτη μέρα την Β' Γερμανίας? Ούτε αυτοί που τα έχουν παίξει στο στοίχημα δεν τα βλέπουν αυτά...
Αδερφέ διαφωνώ κάθετα...η πλειοψηφία προτιμάει το Ατρόμητος-Πανιώνιος από το Άρσεναλ-Τσέλσι;;;Ε όχι ρε φιλαράκι κάπου κάνεις λάθος νομίζω.Ο ΟΤΕ χωρίς Ελληνικό πρωτάθλημα και χωρίς αξιόλογες συμφωνίες με κινηματογραφικά στούντιο(ακόμη τουλάχιστον),κοντεύει 300.000 συνδρομές.Αυτό δε σου λέει κάτι;
Αδερφέ διαφωνώ κάθετα...η πλειοψηφία προτιμάει το Ατρόμητος-Πανιώνιος από το Άρσεναλ-Τσέλσι;;;Ε όχι ρε φιλαράκι κάπου κάνεις λάθος νομίζω.Ο ΟΤΕ χωρίς Ελληνικό πρωτάθλημα και χωρίς αξιόλογες συμφωνίες με κινηματογραφικά στούντιο(ακόμη τουλάχιστον),κοντεύει 300.000 συνδρομές.Αυτό δε σου λέει κάτι;
Οι 300.000 ηρθαν κυριως λογω 11 ευρω το φουλπακ.
Δεν θα διαφωνησω, αλλα νοβα φουλπακ 11 ευρω δεν εχουν δωσει σε κανεναν ακομα και με συνδιαστικο forthnet
Οι 300.000 ηρθαν κυριως λογω 11 ευρω το φουλπακ.
...ο ΟΤΕ ενώ έχει όλα τα υπόλοιπα και είναι πολύ δυνατά (premier,primera,bundesliga,F1,NBA αγαπημένα μου)..όλα αυτά στριμώχνονται μέσα στο σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα μέσα στην βδομάδα επί 5 μέρες να μην έχεις τι να δεις.(εκτός αν είσαι ξενύχτης με το ΝΒΑ αλλά πόσοι μπορούν να μένουν μέχρι τις 3 και τις 4 τα ξημερώματα ξύπνιοι καθημερινές?) Και το γεγονός κι ότι το κινηματογραφικό του πακέτο είναι πολύ αδύναμο μπροστά στης Nova κάνει αυτές τις 5 μέρες την απόσβεση του προϊόντος ουσιαστικά μηδαμινή.
Στην NOVA από τους 452000 συνδρομητές οι 285000 έχουν triple play με 29.90 αν δεν το πρόσεξες στους ισολογισμούς. Και ήμουν σίγουρος ότι τους διάβαζες με ευλάβεια...
Νομίζω δεν ισχύει αυτό. Οι 285.000 είναι 3play αλλά δεν φαίνεται πουθενά πόσοι είναι στο start pack και πόσοι έχουν και έξτρα υπηρεσίες. Κάτι τέτοιο δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ η Forthnet/Nova - και ούτε πρόκειται να το κάνει.Στην NOVA από τους 452000 συνδρομητές οι 285000 έχουν triple play με 29.90 αν δεν το πρόσεξες στους ισολογισμούς. Και ήμουν σίγουρος ότι τους διάβαζες με ευλάβεια...
Νομίζω δεν ισχύει αυτό. Οι 285.000 είναι 3play αλλά δεν φαίνεται πουθενά πόσοι είναι στο start pack και πόσοι έχουν και έξτρα υπηρεσίες. Κάτι τέτοιο δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ η Forthnet/Nova - και ούτε πρόκειται να το κάνει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.