Novabox Pace 831HD

Re: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Καλημερα και καλη Κυριακη σε ολους. Μια βοηθεια παρακαλω. Εδω και 2 εβδομαδες περιπου ο δεκτης με εχει τρελανει. Συνεχεια αναβωσβηνει τα φωτακια κλεινει μονος του και πρεπει να πατησω το κουμπι για να παρει ξανα μπροστα. Χθες δεν μπορουσα να δω τα ματς καθε 10 λεπτα εκλεινε. Το μηνυμα που μου βγαζει συνεχεια ειναι Ε32-4 Θεαση πρωσωρινα φραγμενη Μείνετε συντονισμένοι στην υπηρεσια. Μπορει καποιος παρακαλω να με βοηθησει? Ευχαριστω πολυ!!

Πώς μπορώ να κάνω προγραματισμένη εγγραφή;;;

Μεσω του EPG, εχεις επιλεγμενο το προγραμμα που θελεις να γραψεις και πατας το κουμπι Record στο τηλεκοντρολ.

Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

βγηκε νεα αναβαθμιση για τον 831 η κανω λαθος;

Μάλιστα, ευχαριστώ

HTC One M9

Καλημερα και καλη Κυριακη σε ολους. Μια βοηθεια παρακαλω. Εδω και 2 εβδομαδες περιπου ο δεκτης με εχει τρελανει. Συνεχεια αναβωσβηνει τα φωτακια κλεινει μονος του και πρεπει να πατησω το κουμπι για να παρει ξανα μπροστα. Χθες δεν μπορουσα να δω τα ματς καθε 10 λεπτα εκλεινε. Το μηνυμα που μου βγαζει συνεχεια ειναι Ε32-4 Θεαση πρωσωρινα φραγμενη Μείνετε συντονισμένοι στην υπηρεσια. Μπορει καποιος παρακαλω να με βοηθησει? Ευχαριστω πολυ!!

Μια καλή κίνηση ώστε να δεις αν σταματήσει το πρόβλημα σου είναι να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Υπάρχει ήδη για τον δέκτη και μια νέα αναβάθμιση στον αέρα η οποία βέβαια δεν γίνεται από τον δέκτη αλλά μόνο μέσα από το my accound που αν δεν έχεις λογαριασμό εκεί για να την κατεβάσεις κάνε ένα τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη της Nova να στην στείλουν αυτή. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Καλημέρα.

Σε δέκτη συγγενούς μου (NOVABOX 831), μετά την τελευταία αναβάθμιση που περιλαμβάνει την υπηρεσία On Demand (Ver. 81) και αφού έγινε επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, ο δέκτης καθυστερεί πολύ στην εναλλαγή μεταξύ των κατηγοριών που υπάρχει στη λίστα των καναλιών. Αν για παράδειγμα βρίσκομαι στην κατηγορία Παιδικά και θέλω να πάω στη κατηγορία Nova μετά από 2-3 πατήματα στο δεξί ή αριστερό βελάκι, ο δέκτης καθυστερεί πολύ την εναλλαγή των κατηγοριών και το κόκκινο λαμπάκι του δέκτη μένει μόνιμα αναμμένο για αρκετά δευτερόλεπτα. Στις άλλες λειτουργίες του ο δέκτης συμπεριφέρεται όπως και πριν.

Αυτό γίνεται και στον δέκτη τον δικό μου (Novabox 3001), όμως έχει καλύτερο χρόνο απόκρισης σε σημείο να μην είναι τόσο ενοχλητικό.

Το αντιμετωπίζει άλλος αυτό το πρόβλημα ή ο δέκτης ετοιμάζεται να τους αφήσει;

Η αλήθεια είναι ότι από θέμα επεξεργαστή ο δέκτης είναι στα όρια του. Το πρόβλημα που μας επιμένεις εγώ στους δικούς μου 831 δεν το έχω παρατηρήσει.

Το χω παρατηρήσει και εγώ αυτό αλλά περισσότερο πριν κάνω την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αν πάταγα το ΟΚ δηλαδή και έβλεπα πχ την λίστα "NOVA" και ήθελα να πάω στο favorites 1 πχ μπορεί να έκανε και 7-8 δευτερόλεπτα αυτή η αλλαγή. Μετά την επαναφορά κάπως βελτιώθηκε αυτό αλλά χωρίς να εξαφανίστηκε (απ τα 8 να πέσαμε στα 4-5 πχ). Θέλει αρκετό optimization ακόμα για να μπορεί να σηκώνει τα πάντα ο 831 που είναι στα όρια του αλλά τουλάχιστον όλες οι βασικές λειτουργίες πέρα απο τέτοιες μικρές λεπτομέρειες παίζουν ΟΚ
Εγώ ένα άλλο που παρατηρώ (που δεν θυμάμαι αν το έκανε πριν καθώς είναι στην tv της κρεβατοκάμαρας ο 831 που βλέπει κυρίως η γυναίκα μου) είναι πως στο EPG (ενώ το σήμα είναι full) δεν δείχνει πέρα απ το τρέχον και το επόμενο πρόγραμμα... ήταν πάντα έτσι? Το ρωτάω κυρίως γιατί το EPG είναι πιο χρήσιμο απο ποτέ τώρα που έχει μπει η λειτουργία εγγραφής (και που σύνδεσα επιτέλους έναν σκληρό πριν λίγες μέρες)

Άσε τον δέκτη χωρίς ρεύμα για 1-2 λεπτά. Μόλις τον επαναφέρεις σε λειτουργία, το epg θα έχει στρώσει.

Ο 831 παει καλυτερα με το νέο τηλεχειριστήριο (του 3001)

Sent from my iPad using Tapatalk

Ο 831 παει καλυτερα με το νέο τηλεχειριστήριο (του 3001)

Sent from my iPad using Tapatalk

Το έχεις παρατηρήσει ;
Γιατί κι εγώ είχα ακούσει κάτι τέτοιο και πήρα και δοκίμασα το τηλεκοντρόλ του κομπάρου μου (3001) στον δικό μου (831) αλλά δεν είδα διαφορά , αντίθετα , μεγάλη διαφορά στην απόκριση είδα από την στιγμή που στον 831 πέρασε η τελευταία αναβάθμιση.
Αν θυμάμαι καλά το τ/κ του 3001 δεν δούλευε με τον 865 αλλά μόνο με τον 831.

Ναι είδα διαφορά. Έχω τον 831 και δοκίμασα το remote του 3001 και είδα σισθητή διαφορά στην απόκριση

Sent from my iPhone using Tapatalk

Με την νεα αναβάθμιση οταν πατας OK για την λιστα με τα favorites καθυστερει υπερβολικα. Δεν ειναι θεμα control γιατι παραμενει ανοικτο το κοκκινο λαμπακι στον δεκτη.Το εχει παρατηρησει και αλλος?

Όντως στο να κινηθείς μέσα στην λίστα με τα favorite δεξιά και αριστερά στις επιλογές των καναλιών υπάρχει Συμαντική καθυστέρηση. Ελπίζουμε οτι να διορθωθεί αυτό μαζί με αλλά παρατράγουδα που θα προκύψουν απο την νέα αναβάθμιση σε μια επόμενη.

Last edited:

Γειά σας παιδιά. έχω μια απορία... όταν συνδέσεις τον σκληρό δίσκο στον αποκωδικοποιητη, κάνει κάποιο φορματ στον δίσκο?

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk