Μαλιστα. Εκπληκτικο. Παμε και για δευτερο καλωδιο μια και το splitter δεν ειναι αρκετο ακομα.. Με αναβάθμιση χαλαει το multiview? Πρεπει να ξαναπαρω παλι τηλεφωνο να το σεταρω?Αναβάθμιση και εγγραφές με ένα tuner δε μπορείς να κάνεις. timeshift μπορείς. Πρέπει να βάλεις έστω ένα splitter.
Νικ... RTFM βρε.....![]()
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά εκτός από το θέμα των εγγραφών στη 10930 κατά τα άλλα δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα με τη χρήση splitter.Όχι δε χαλάει το multiview, και πρέπει να την κάνεις την αναβάθμιση για το ON Demand, το hybernation και κάποια ακόμα πραγματάκια. Το splitter είναι αρκετό αν αγνοήσεις τα κανάλια της 10930 όταν κάνεις εγγραφές. Θέλει προσοχή δηλαδή.
Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση, βέβαια επειδή όπως έγραψα πιο πάνω έχω κινητό πιάτο οπότε πρέπει να συνδέσω τον PVR865 με τον δέκτη που ήδη έχω, ένα V-tech Z6010, έχω ήδη προμηθευτεί κι ένα διακόπτη προτεραιότητας Johansson ώστε να μη βιδώνω – ξεβιδώνω το καλώδιο και να μπορούν να λειτουργούν και οι δύο, ένας τη φορά βέβαια, όχι ταυτόχρονα.Ναι το πρόβλημα ειναι με την 10930 και οτι συνεπάγεται. Δεν θες 2way power pass , αλλα 1 way. Μα το 2 way μπορει να κάψεις και τον δεκτή. Θα πάρεις αν το σποφασισεις one way και θα συνδέσεις το lnb1 στο power pass και το lnb2 στο power cut
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.