Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Nova HD PVR

To στησιμο πως ακριβως πρεπει να γινει; Εγκατασταση του 865 στη μια και 831 στην αλλη ή ο 831 δε χρειαζεται πλεον;

Απάντηση: Nova HD PVR

Αφού δε θέλεις να βλέπεις διαφορετικό κανάλι, δεν είναι υποχρεωτική η αγορά του pvr (που συνεπάγεται extra συνδρομή). Αν είναι εφικτό, με ομοαξονικό καλώδιο (σαν αυτό που έρχεται από το κάτοπτρο) από το rf out του 831 δίνεις σήμα σε δεύτερη τηλεόραση.

Ή θα μπορούσε να πάρει τον pvr χωρίς το multiview ώστε να εκμεταλευτεί τις εγγραφές και πάλι από το rf out του pvr να δώσει σήμα στην δεύτερη tv.

Εκτός και αν χρεώνει το pvr ώς υπηρεσία όπως έκανε και με τον 3001. :shot:

Τώρα και μια εβδομάδα το PVR μου κάνει επανεκκίνηση μόνο του...
Μήπως κάπιος έχει μια ιδέα ;

Επίσης.
Τις τελευταίες τρεις μέρες κλείνει την ώρα που βλέπω ταινία και κάνει επανεκκίνηση.
Έχω χάσει δυο έργα έτσι...

Επίσης.
Τις τελευταίες τρεις μέρες κλείνει την ώρα που βλέπω ταινία και κάνει επανεκκίνηση.
Έχω χάσει δυο έργα έτσι...

Τώρα και μια εβδομάδα το PVR μου κάνει επανεκκίνηση μόνο του...
Μήπως κάπιος έχει μια ιδέα ;

Το ίδιο κι εδώ... Γνωρίζει κανείς αν κάνουν τίποτα tests ή μήπως τα φτύνει μαζικά ο pvr ?!!!

Τι θα γινει ρε παιδια με την υπηρεσια on demand; Ξερει τελικά κανείς κάτι νεώτερο; Τι πραγμα ειναι αυτο!!!!

Μαλλον τεστ κανουνε με τους δεκτες γιατι σε πολλούς γίνεται αυτό. Μου ειπανε στο τηλ πως στελνουν δοκιμαστικά δεδομένα για τους PVR λογω δοκιμών.

Τελικά τι να πώ για το ondemand...Προσφέρεται σε εναν δέκτη που έχει σταματήσει να κυκλοφορεί, δεν υπάρχει περιπτωση για ανασκευασμένο και ουσιαστικά έχει σταματήσει η υποστήριξη του. Και αυτοί ενώ να την πλασσάρουν στον νέο δέκτη βάζοντας ουσιαστικά ένα ακόμα συν στις νέες υπηρεσίες που προσφέρουνε, μας κοτσάρουν απο κάτω στο έντυπο πρόγραμμα οτι ειναι μονο για τον PVR 3001 σαν να μας λένε (και ετσι εκαναν οι γονεις μου απο μονοι τους), μην αλλαζετε δεκτη γιατι με τον νεο δεν εχει nova on demand και ουτε προκειται οπως φαινεται αλλα και για να βλεπετε σε 2 τηλεοράσεις δεν χρειάζεται δευτερος δέκτης χωρις να μπορειτε να διαχειριστείτε τις εγγραφές απο τον άλλο δεκτη αλλά τα έχετε ΟΛΑ σε ένα τακτοποιημένα....τρελο πισωγύρισμα τελικά..!!!!

Η δική μου άποψη είναι υπηρεσίες on demand δύσκολα θα δούμε (λέω κομψά το ποτέ). Δεν νομίζω ότι με το δεδομένο bandwidth και τα δεδομένα κανάλια, υπάρχει περιθώριο να ζητάνε οι χρήστες ότι θέλουν, και αυτό να κατεβαίνει. Πιο πιθανό βλέπω να σταματήσει και εκεί που υπάρχει...

Σχετικά με αυτά που αναφέρθηκαν στα αμέσως προηγούμενα post, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Μετά απο επικοινωνία που είχα με έναν εξουσιοδοτημένο τεχνικό της νοβα σχετικά με ένα πρόβλημα που είχα με τον 865, μου ανέφερε πως ο 865 θα πρέπει να παραμένει ΠΑΝΤΑ ανοικτός και πως καλό είναι να μην το βάζω ΠΟΤΕ σε standby καθώς έχει διαπιστωθεί πως το να τον βάζεις σε standby δημιουργεί προβλήματα στον δέκτη.

Βασικά με "φόβισε" τόσο πολύ που απο τότε που μου το είπε δεν τον έχω κλείσει καθόλου. Ισχύει το παραπάνω ή μου έλεγε βλακείες;

Όσο είχα τον 831 καθε βράδυ τον έκλεινα κανονικά.

Βέβαια κολλούσε και έκανε reset 2-3 φορές την εβδομάδα αλλά και ανοιχτό που είχα δοκιμάσει και πάλι το έκανε.

Οπότε συμβουλή μου είναι κάθε βράδυ να τον κλείνεις και να αφήσεις τα "σαΐνια" της NOVA να έχουν τον δικό τους δέκτη ανοιχτό 24/7 (να δούμε και πόσο θα αντέξει).

ΥΓ. Λέω "όσο είχα" γιατί έβαλα OTE TV που δίνει ΚΑΝΟΝΙΚΟ δέκτη και όχι της πλάκας.

Απάντηση: Nova HD PVR

παιδια νεα αναβαθμιση στον σουπερ δεκτη μας!!προς το παρον βλεπω Χαρη να ειναι μεσα το nova on demand αλλα χωρις ταινειες ακομα δεν ξερουν αν προσθεσουν κατα την διαρκεια τις ημερας!Για να δουμε....

Re: Απάντηση: Nova HD PVR

παιδια νεα αναβαθμιση στον σουπερ δεκτη μας!!προς το παρον βλεπω Χαρη να ειναι μεσα το nova on demand αλλα χωρις ταινειες ακομα δεν ξερουν αν προσθεσουν κατα την διαρκεια τις ημερας!Για να δουμε....

Τι εννοεις δεν ξερουν αν θα προσθεσουν κατα τη διαρκεια της ημέρας; Στο ειπαν στο τηλεφωνο πως θα αρχισουν να προσθετουν απο τωρα ταινιες ;

Ενα απλο φοντο ΝΟΒΑ γραφει με ενα πλαισιο για την περιγραφη των ταινιων εχει και σιγα το interface που και καλα δεν μπορουσε να περαστει. Αν και βεβαια μιλησα πριν απο λιγο μαζι τους να τους ρωτησω σχετικά με την αναβαθμιση και ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ, μου ειπανε πως ακομα δεν θα αρχισει η αποστολή των ταινιων αλλα σταλθηκε σε πρωτη φαση το προγραμμα και σιγα σιγα επειδη ειναι μεταβατικο το σταδιο θα αρχισουν να ανεβαινουν ταινιες. Θεωρηστε παντως (μου ειπανε) πως ειμαστε πολύ κοντα στην τελειοποιηση της υπηρεσιας αφου αποφασιστηκε απο το Nova on demand team (ο θεος να το κανει...κανα 2 θα ειναι εκει και θα περιμενουν να παει τεσσερις να σχολασουνε...), να ανεβει εστω και σε αρχικο σταδιο το προγραμμα. (ειμαστε και επισημα beta users οι συνδρομητες).