nvianitakis
Supreme Member
Kαλησπερα παιδια.Εχω αποκτησει προσφατα δυο αποκωδικοποιητες NOVA Pace 865 HD PVR για δυο τηλεορασεις.Η κεντρικη ειναi η TOSHIBA REGZA 40LV733G FULL HD και η δευτερη μια samsung 32'' HD ready.Απο την αρχη της ενεργοποιησης η πρωτη tv εμφανισε καποια προβληματα με τα hd καναλια.Στην αρχη οταν ο δεκτης εμενε αχρησιμοποιητος(π.χ. ολη την νυχτα),και μετα ξεκινουσα ζαπινγκ,με το που εφτανα σε hd καναλι,κολλαγε και με εβγαζε απο την εισοδο(hdmi 1)και επρεπε να ξαναπατησω hdmi1> για να εμφανιστει παλι εικονα. Μετα λειτουργουσε κανονικα.Την επομενη μερα λοιπον το προβλημα μεγαλωσε. Καθε φορα που εφτανα σε hd καναλι με πεταγε εξω.Δηλαδη εκανα την ιδια διαδικασια και με το που πετυχαινα hd με πεταγε.-ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ-.Αφου μιλησα με την τεχνικη υποστηριξη,και απο τηλεφωνου εκαναν καποιες ρυθμισεις,μου ειπαν, αν συνεχιστει το προβλημα να ζητησω αντικατασταση.Μετα που εκλεισα το τηλεφωνο με το που αλλαζα καναλι με πεταγε εξω.Σε ολα τα καναλια πλεον και οχι μονο στα hd. :rifle:
Εδωσα το pvr για τσεκαρισμα και μου ειπαν οτι δουλευει κανονικα και μου εστειλαν τεχνικο.Το παλεψε περιπου μιαμιση ωρα χωρις να καταφερει κατι και κατεληξε οτι φταιει η τηλεοραση.
Να αναφερω οτι η tv εχει 3 εισοδους hdmi οι οποιες λειτουργουνε κανονικα(εχω PS3-ΗΟΜΕ CINEMA).Εχω δοκιμασει με διαφορετικα καλωδια σε ολες τις εισοδους,το pvr τωρα το εχω συνδεσει με scart και παιζει κανονικα,εβαλα την δευτερη τηλεοραση στο ιδιο μηχανημα και δουλευουν ολα κανονικα οποτε κατι παιζει με την tv.
Εχετε ακουσει κατι παρομοιο?Υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας?Προσωπικα μου φαινεται κουφο.Ειμαι ετοιμος για :hanged:
Καλησπέρα, δοκιμασε να βάλεις τον δεύτερο δεκτή στην Toshiba να δεις αν συμπεριφέρεται το ίδιο.
Τα περνάς μέσα απο το home theater ή κατευθείαν?
Δεν έχει ακουστεί πάντως κάποια ασυμβατοτητα.