Novabox+ Pace 865 HD PVR

Εγω πάντως θα εβαζα το quad που σου έδωσαν, θα κατεβαζα ένα καλώδιο, θα εβαζα και stacker κσι θα δούλευαν όλα ανεξάρτητα.

Το θεμα ειναι να μην στέλνουν και οι 2 έξοδοι τάση στο LNB, γι αυτο θες one way. Τάση θα στέλνει πάντα μόνο η πρώτη έξοδος του δέκτη.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Το θεμα ειναι να μην στέλνουν και οι 2 έξοδοι τάση στο LNB, γι αυτο θες one way. Τάση θα στέλνει πάντα μόνο η πρώτη έξοδος του δέκτη.
Κατανοητό, ευχαριστώ και πάλι, όσο αφορά το stacker το κόστος ξεφεύγει οπότε δε το σκέφτομαι καν.

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Υπάρχει τρόπος κάποια ταινία του ondemand να την μεταφέρω στις εγγραφές μου ώστε να μπορώ να τη δω και μετά την λήξη της; Αντί δηλαδή να προγραμματίσω εγγραφή όταν παίξει σε κανονική ροή, απλώς να την μεταφέρω στις εγγραφές. Στο Sky Anytime αυτό γίνεται, στον Pace 865 δεν έχω βρει κάποιο τρόπο να το κάνω.

Υπάρχει τρόπος κάποια ταινία του ondemand να την μεταφέρω στις εγγραφές μου ώστε να μπορώ να τη δω και μετά την λήξη της; Αντί δηλαδή να προγραμματίσω εγγραφή όταν παίξει σε κανονική ροή, απλώς να την μεταφέρω στις εγγραφές. Στο Sky Anytime αυτό γίνεται, στον Pace 865 δεν έχω βρει κάποιο τρόπο να το κάνω.

Με αυτή σου την ερώτηση πρόλαβες φίλε malakudi,την πρόταση που είχα σκεφτεί να θέσω στο σχετικό νήμα για τα on demand!
Δεν γνωρίζω τεχνικά πόσο δύσκολο είναι για να επιτευχθεί,αλλά θα ήταν καλή ιδέανα μπορεί κάποιος μια ταινία από τις διαθέσιμες στο ondemand να τη μεταφέρει στις εγγραφές του,ώστε να την έχει πλέον μόνιμα διαθέσιμη!

Όχι δε χαλάει το multiview, και πρέπει να την κάνεις την αναβάθμιση για το ON Demand, το hybernation και κάποια ακόμα πραγματάκια. Το splitter είναι αρκετό αν αγνοήσεις τα κανάλια της 10930 όταν κάνεις εγγραφές. Θέλει προσοχή δηλαδή.
Εγώ πάντως που έβαλα σπλιτερακι προσωρινά, γιατί από ότι κατάλαβα την νέα εγκατάσταση με τα δυο καλώδια δε τη γλυτώνω και παρόλο που κατέβασα κανονικά την αναβάθμιση η λίστα του ON Demand είναι κενή ...να υποθέσω πως ωφείλεται στο σπλίτερ;

Επεξεργασία:
Παιδιά επανέρχομαι στο θέμα του σπλίτερ θέλοντας να ρωτήσω όσους το έχουν δουλέψει κάποιες πληροφορίες,
1) Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να το βρώ από κατάστημα εντός Ελλάδος, όσα καταστήματα κι αν έψαξα στη Θεσσαλονίκη δε βρήκα πουθένα 2 way sat splitter με one way power pass, είτε tv/sat βρήκα με one way power pass, είτε 2 way sat με τάση όμως και στις δύο εξόδους. Το βρήκα φυσικά στο internet αλλά όλα από εξωτερικό, που δεν έχω κάνει ποτέ αγορά από έξω.
2) Υπάρχει κάποιος που να δουλεύει μέχρι και σήμερα τον PVR με σπλίτερ ή τελικά η εγκατάσταση πιάτου με δύο καθόδους είναι μονόδομος. Γνωρίζω για το πρόβλημα όπως αναφέρθηκε στο forum για τη 10930 και το πρόβλημα εγγραφών, που δε με απασχολεί ιδιαίτερα, όμως με ενοχλεί το γεγονός ότι έχω θέμα και με το OnDemand που δεν έχει κατέβει ούτε ένας τίτλος (μέχρι τώρα δουλέυω με TV/SAT splitter).
Παρακαλώ τα φώτα σας...

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ξανά, ούτε αν θαπρεπε να το ρωτήσω στο τοπικ του on demand...
Μπορώ να βλέπω ταινία από το On Demand και ταυτόχρονα να κάνω εγγραφή προγράμματος τηλεοπτικού καναλιού;

μεσα στις επομενες ημερες,παραλαμβανω τον 865.
επειδη 2ο καλωδιο θα μπει αρχες του επομενου μηνα,ισχυει οτι δεν μπορω να κανω update με το ενα lnb?

Το θέμα είναι που το βρίσκεις, two way sat splitter με τάση σε μία έξοδο δε βρήκα πουθενά, μόνο παραγγελία από e-shop εξωτερικού, εκτός κι αν βολευτείς προσωρινά όπως κι εγώ με TV/SAT splitter, ακόμη και με αυτό την αναβάθμιση θα την κατεβάσει κανονικά. Όσο για την εγκατάσταση του πιάτου ενώ μου είπαν από το κατάστημα περίπου σε δύο εβδομάδες, επικοινώνησε μαζί μου ο τεχνικός και τελικά θα γίνει μεθαύριο.

ουτε καν μονο για την αναβαθμιση δεν κανει καποιο?

οσο και να εψαξα παντως,δεν βρηκα splitter με oneway.
εχει παρει κανεις απο Αθηνα,να μου που απο που(εστω και με Pm)?

Δημήτρη διάβασες παραπάνω; Χρησιμοποίησε ένα από τα splitter που έχεις σε συνδυασμό με ένα dc blocker.

Οσον αφορα την πτωση σηματος με το splitter, ειναι τοσο σημαντικη ή θεωρειται ασημαντη αν εξ αρχης εχεις αρκετα καλο σημα?

Εγώ πάντως που χρησιμοποιώ το TV/SAT έχω σήμα περίπου 75-80 αλλά στο δεύτερο tuner δεν ξεπερνάει το 40, εννοείται φυσικά ότι στη 10930 το δεύτερο tuner κυριολεκτικά μηδενίζει! Λέτε αν είχα το two way sat να είχα καλύτερη απολαβή στο δεύτερο tuner; Δηλαδή παίζει ρόλο ότι το TV/SAT έχει μικρότερο εύρος συχνοτήτων στην έξοδο TV ή καμία σχέση.