Λοιπόν παίδες, σας έχω γλυκόπικρα νέα από το νέο fw. Θα το πάω αναλυτικά, σύμφωνα με το γράμμα που έστειλε ο Πέτρος - μακάρι να απαντούσε έτσι και ο Κορεάτης
1. Για το YouTube δεν εκφέρω άποψη καθώς δεν έχω δίκτυο στο σπίτι, οπότε κρατάμε την απάντηση του rivol.
2. Για το ανεμιστηράκι, αναμένεται η συμπεριφορά του με την πάροδο του χρόνου. Αλλωστε είναι κάτι που εμφανίζεται περαστασιακά.
3. Για τα κατά καιρούς παγώματα, πάλι πρέπει να το δούμε στο μέλλον. Θα επισημάνω πάντως ότι τόσο το πρόβλημα 2 όσο και το 3, κατά πάσα πιθανότητα οφείλονται στην ύπαρξη του εσωτερικού σκληρού δίσκου. Νομίζω ότι σε κάποιο post κάποιος έγραψε ότι η αφαίρεσή του έλυσε αυτά τα φαινόμενα.
4. Το EPG, ακούει στο όνομα Παντελής (δηλ. τα ίδια Παντελάκι μου, τα ίδια Παντελή! Δεν υπάρχει παρά μόνο υποτυπωδώς στα κρατικά!)
5. Το aspect ratio επιτέλους διορθώθηκε! Συγκεκριμένα προστέθηκαν επιλογές 16:9 Full Screen και κάποιες άλλες που δουλεύουν εντάξει.
6. Το μεγαλύτερο (για μένα τουλάχιστον) πρόβλημα του πλάτους των υποτίτλων, εξακολουθεί και υπάρχει και με εκνευρίζει αφάνταστα! Επιμένουν στα arial narrow και μόνο σε μέχρι 720p είναι σε όλο το πλάτος και κανονικά!
7. Το παίζω ... Κορεάτης
Αυτά από μένα και ... μήπως να ξαναενοχλούσαμε τον Κορεάτη?