ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΣ
Supreme Member
- 13 June 2010
- 3,048
swisstec(εχω samsung A656 FULL HD 1080p):2thumb22sup:Νίκο και Πέτρο κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι και των δυό σας οι τηλεοράσεις είναι 720 και HD ready. Μπορείτε να δείτε μήπως είναι ενεργοποιημένο κάποιο mode της τηλεόρασης για βελτίωση της εικόνας όπως έχουν οι περισσότερες και να το απενεργοποιείστε? Swisstec η δική σου τηλεόραση τι είναι?
Επίσης θα ήθελα αν έχετε χρόνο να δοκιμάσετε και με το component καλώδιο που έχει μέσα η συσκευασία να μου πείτε αν αλλάζει κάτι στις διαθέσιμες επιλογές του TV out.
Το έχω βάλει σε όλες τις hdmi στην hdmi 2 με ρύθμιση pc όχι.Φαντάζομαι όταν λες ρύθμιση pc στην tv?:SFGSFGSF:swisstec δοκίμασες στο HDMI 2 και με ρύθμιση PC?
Νίκο και Πέτρο κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι και των δυό σας οι τηλεοράσεις είναι 720 και HD ready. Μπορείτε να δείτε μήπως είναι ενεργοποιημένο κάποιο mode της τηλεόρασης για βελτίωση της εικόνας όπως έχουν οι περισσότερες και να το απενεργοποιείστε? Swisstec η δική σου τηλεόραση τι είναι?
Επίσης θα ήθελα αν έχετε χρόνο να δοκιμάσετε και με το component καλώδιο που έχει μέσα η συσκευασία να μου πείτε αν αλλάζει κάτι στις διαθέσιμες επιλογές του TV out.
Δώσε: Ρυθμίσεις>Σύστημα>Διαμόρφωση δίκουΚαλησπερα σε ολους
Καποιος να με βοηθησει πως μπορω να φορμαρω τον δισκο?
Ευχαριστω Βαγγελης
Παιδία καλημέρα,
χρειάζομαι την βοήθεια σας. Στην προσπάθεια να βάλω το 64 firmware είχα διακοπή ρεύματος. Τώρα το μηχάνημα δεν ξεκινάει. Τι πρέπει να κάνω; Πως μπορώ να συνεχίσω την διαδικασία αναβάθμισης;
Έ δεν το ξέρεις πάντα οι άλλοι φταίνε όταν έχουμε αδυναμία να λύσουμε εμείς κάτι(s):fahne90:Πληροφορικά: Επικοινώνησα με Samsung οι οποίοι δήλωσαν αδυναμία επίλυψης της ασυμβατότητας του HDMI και λίγο πολύ το έριξαν ότι φταίει το NTR. Αυτά για ενημέρωση.
Επειδή ακόμη την ψάχνω τη δουλειά, μου ήρθε μια ιδέα. Tα αποτελέσματά της δεν ήταν αναμενόμενα, για αυτό το θέτω προς προβληματισμό:
Σκέφτηκα, ότι εφόσον η ρύθμιση για έξοδο σε TV αφορά το NTR, να κάνω σύνδεση component που δουλεύει το PAL, να δηλώσω έξοδο PAL (να κλειδώσω δηλαδή την μορφή της εξόδου στο μηχάνημα) και στη συνέχεια να το γυρίσω στο HDMI. Ολα αυτά έχοντας ταυτόχρονα τα καλώδια για τις δύο συνδέσεις τοποθετημένα. Καλό?
Δυστυχώς όμως, έχοντας και τα καλώδια component και το HDMI συνδεδεμένα, αντί να είναι ενεργή η επιλογή PAL στο component (όπως δηλαδή ήταν με το καλώδιο HDMI ξεσυνδεμένο), συνέβη το αντίθετο: και στο component και στο HDMI τα PAL και NTSC ήταν ανενεργά! Και γυρίζει αυτόματα στο HDMI auto!
Κάθε παρατήρηση και πρόταση δεκτές.
Υ.Γ. Ευχαριστώ τον petrosp για το pm που μου έστειλε
Για σας παιδια, είμαι νέος στο forum και έχω την εξής ερώτηση,
μπορώ να κάνω τελνετ στο NTR83, γιατί δοκίμασα και δεν ανταποκρίνεται. Επίσης με το καλώδιο για σύνδεση σε PC τι σύνδεση κάνει και για ποιο σκοπό; σου εγκαθιστά κάποιο δικό του interface πρόγραμμα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.