Nvidia Shield Android TV 4K

Τελικά πόσο πλήρωσες για μεταφορικά και εκτελωνισμο (μαζί με την επιστροφή που σου έκαναν;)

quote από το λογαριασμό.

Order Summary
Item(s) Subtotal: EUR 168,32
Shipping & Handling: EUR 33,46
Total before tax: EUR 228,01
Estimated tax to be collected: EUR 0,00
Import Fees Deposit EUR 26,23
Grand Total: EUR 228,01
Refund Total: EUR 76,73

Απ'οτι φαίνεται δεν πλήρωσαν για εκτελωνισμό!

Ίσως μετά απ το πρώτο refund που έπεσε η τιμή του, να μην χρειαζόταν καν εκτελωνισμός.

Αυτό υποθέτω.

Το τηλεκοντρόλ με έχει κουράσει.
Έχω την έκδοση 2017 και πλέον δεν αντέχω τα σκαλωματα του.
Η παύση σε άκυρα σημεία περιμένοντας ποτέ θα ξυπνήσει για να εκτελέσει μία εντολή υπερβαίνει την υπομονή μου.
Τι να κάνω όμως;
Αναρωτιέμαι το τηλεκοντρόλ της έκδοσης του 2015 έχει τα ίδια θέματα;
Και αν εντέλει δεν τα έχει ,συνεργάζεται με το shield του 17;

αν εχεις και αλλες συσκευες ,παρε ενα logitech harmony hub ωστε να εχεις ολα σε ενα συν το οτι λειτουργει με το shield αψογα.Το εχω τοσα χρονια και ειναι μακραν μια απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει....

Με το τηλεκοντρόλ του shield ανοίγω με ένα κλικ και τον ενισχυτή και μπορώ να ελέγχω την ένταση.
Αυτό που αναφέρεις δεν το γνωρίζω.
Βλέπω μια συσκευή που λειτουργεί με smartphone πράγμα που δεν εξυπηρετεί αφού προτιμώ φυσικά πλήκτρα στον χειρισμό.
Κάτι σε κανονικό τηλεκοντρόλ που να συνεργάζεται και με τον ενισχυτή και φυσικά να λειτουργούν οι φωνητικές εντολές υπάρχει;

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Με το τηλεκοντρόλ του shield ανοίγω με ένα κλικ και τον ενισχυτή και μπορώ να ελέγχω την ένταση.
Βλέπω μια συσκευή που λειτουργεί με smartphone πράγμα που δεν εξυπηρετεί αφού προτιμώ φυσικά πλήκτρα στον χειρισμό.
Κάτι σε κανονικό τηλεκοντρόλ που να συνεργάζεται και με τον ενισχυτή και φυσικά να λειτουργούν οι φωνητικές εντολές υπάρχει;
Διάλεξε κάποιο harmony με φυσικά πλήκτρα, δεν θυμάμαι αν το δικό σου shield έχει ir sensor η θα χρειαστείς κάποιο usb, το τηλεκοντρόλ του 2015 πάντως λειτουργεί μια χαρά και άμεσα

Έχω διαβάσει πως χρησιμοποιεί ir αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Λογικά δεν θα μπορεί να παίξει και με το τηλεκοντρόλ του 2015;
Στο κάτω κάτω μια Bluetooth σύνδεση δεν θέλει μόνο;

Έχω διαβάσει πως χρησιμοποιεί ir αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Λογικά δεν θα μπορεί να παίξει και με το τηλεκοντρόλ του 2015;
Στο κάτω κάτω μια Bluetooth σύνδεση δεν θέλει μόνο;

Νομίζω το τηλεκοντρόλ του 2015 κάνει και για το 2017

ναι υπαρχει και σκετο με χειρισμο απο το smartphone και δεν το προτηνω,εγω εχω αυτο ....χειριζομαι τα παντα απο αυτο καθως βεβαια και μακροεντολες ωστε να κανει πολλα σε διαφορες συσκευες με ενα πατημα ....και βεβαια εχει και bluetooth που το χρειαζεται το 2017 shield γιατι δεν εχει ir θυρα.

Το τηλεκοντρόλ με έχει κουράσει.
Έχω την έκδοση 2017 και πλέον δεν αντέχω τα σκαλωματα του.
Η παύση σε άκυρα σημεία περιμένοντας ποτέ θα ξυπνήσει για να εκτελέσει μία εντολή υπερβαίνει την υπομονή μου.
Τι να κάνω όμως;
Αναρωτιέμαι το τηλεκοντρόλ της έκδοσης του 2015 έχει τα ίδια θέματα;
Και αν εντέλει δεν τα έχει ,συνεργάζεται με το shield του 17;

Το δικό μου πάντως (2017) λειτουργεί μια χαρά. Δουλεύω και τη Sony tv μ αυτό.

ναι υπαρχει και σκετο με χειρισμο απο το smartphone και δεν το προτηνω,εγω εχω αυτο ....χειριζομαι τα παντα απο αυτο καθως βεβαια και μακροεντολες ωστε να κανει πολλα σε διαφορες συσκευες με ενα πατημα ....και βεβαια εχει και bluetooth που το χρειαζεται το 2017 shield γιατι δεν εχει ir θυρα.
Που έχει περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα harmony ;; Πολύ ενδιαφέρον!

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά απο που συμφέρει η αγορά του αυτή τη στιγμή;; Ψάχνει ένας φίλος!

F.Y.I στην υπηρεσία GeForce Now η πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια είναι δωρεάν, άγνωστο για πόσο ακόμα.

Να σαι καλά μόλις το δοκίμασα δεν το γνώριζα αρκετά καλό, όσο κρατήσει κέρδος για μας.

Για όσους χρησιμοποιούν Kodi 18 και είχαν πρόβλημα στο κατέβασμα υποτίτλων από subz.xyz λόγο .rar στα add-ons εμφανίστηκε μια νέα ενότητα, virtual filesystems όπου έχει επιλογή για αρχεία .rar. Το εκανα enable και μπορώ πλέον να κατεβάζω και .rar

προφανως δεν αφορα τα μοντελα του 2015 γιατι εγω δεν εχω δει αναβαθμιση παραμενει στην 6.3 απο ιανουαριο του 2018