Διάλεξε κάποιο harmony με φυσικά πλήκτρα, δεν θυμάμαι αν το δικό σου shield έχει ir sensor η θα χρειαστείς κάποιο usb, το τηλεκοντρόλ του 2015 πάντως λειτουργεί μια χαρά και άμεσαΜε το τηλεκοντρόλ του shield ανοίγω με ένα κλικ και τον ενισχυτή και μπορώ να ελέγχω την ένταση.
Αυτό που αναφέρεις δεν το γνωρίζω.
Βλέπω μια συσκευή που λειτουργεί με smartphone πράγμα που δεν εξυπηρετεί αφού προτιμώ φυσικά πλήκτρα στον χειρισμό.
Κάτι σε κανονικό τηλεκοντρόλ που να συνεργάζεται και με τον ενισχυτή και φυσικά να λειτουργούν οι φωνητικές εντολές υπάρχει;
Έχω διαβάσει πως χρησιμοποιεί ir αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Λογικά δεν θα μπορεί να παίξει και με το τηλεκοντρόλ του 2015;
Στο κάτω κάτω μια Bluetooth σύνδεση δεν θέλει μόνο;
Με το τηλεκοντρόλ του shield ανοίγω με ένα κλικ και τον ενισχυτή και μπορώ να ελέγχω την ένταση.
Αυτό που αναφέρεις δεν το γνωρίζω.
Βλέπω μια συσκευή που λειτουργεί με smartphone πράγμα που δεν εξυπηρετεί αφού προτιμώ φυσικά πλήκτρα στον χειρισμό.
Κάτι σε κανονικό τηλεκοντρόλ που να συνεργάζεται και με τον ενισχυτή και φυσικά να λειτουργούν οι φωνητικές εντολές υπάρχει;
Το τηλεκοντρόλ με έχει κουράσει.
Έχω την έκδοση 2017 και πλέον δεν αντέχω τα σκαλωματα του.
Η παύση σε άκυρα σημεία περιμένοντας ποτέ θα ξυπνήσει για να εκτελέσει μία εντολή υπερβαίνει την υπομονή μου.
Τι να κάνω όμως;
Αναρωτιέμαι το τηλεκοντρόλ της έκδοσης του 2015 έχει τα ίδια θέματα;
Και αν εντέλει δεν τα έχει ,συνεργάζεται με το shield του 17;
Που έχει περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα harmony ;; Πολύ ενδιαφέρον!ναι υπαρχει και σκετο με χειρισμο απο το smartphone και δεν το προτηνω,εγω εχω αυτο ....χειριζομαι τα παντα απο αυτο καθως βεβαια και μακροεντολες ωστε να κανει πολλα σε διαφορες συσκευες με ενα πατημα ....και βεβαια εχει και bluetooth που το χρειαζεται το 2017 shield γιατι δεν εχει ir θυρα.
Παιδιά απο που συμφέρει η αγορά του αυτή τη στιγμή;; Ψάχνει ένας φίλος!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.