ο κοσμος δεν εχει λεφτα?Αυτο ειναι το προβλημα μας?

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: ο κοσμος δεν εχει λεφτα?Αυτο ειναι το προβλημα μας?

Με 300 ευρώ τον μήνα πόσα κιλά στραγάλια παίρνει κάποιος??

Θα ρωτήσω την μάνα μου και θα σας πω...

Πρώτον:Κακώς Ζεί.(Κούφια η Ωρα).:flipout::flipout::grinning-smiley-043
Δευτερον:Προφανώς οσοι ειναι Παντρεμένοι με Παιδιά έχουν και μιά γκόμενα απο Μύκονο και έτσι ζούνε Χλίδα.:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: ο κοσμος δεν εχει λεφτα?Αυτο ειναι το προβλημα μας?

Πρώτον:Κακώς Ζεί.(Κούφια η Ωρα).:flipout::flipout::grinning-smiley-043
Δευτερον:Προφανώς οσοι ειναι Παντρεμένοι με Παιδιά έχουν και μιά γκόμενα απο Μύκονο και έτσι ζούνε Χλίδα.:flipout::flipout:

Δεν ξερω...προσωπικά κάθισα μερικές μέρες να ξεκουραστώ και με πονάνε τα πόδια μου από το τρέξιμο και την ορθοστασία της υπόλοιπης χρονιάς...

Τα "ορθαδικα" τα έχω εγκαταλείψει από την ώρα που γεννήθηκα:guitarist:

Εγώ φταίω που δεν γεννήθηκα Άδωνις

Aγαπητέ Mstr χαιρετώ και εγώ! Οσο για τις απορίες σου, που βρίσκουν τα λεφτά οι Έλληνες κλπ, νομίζω τα εξής:

Με βάση τις φορολογικές δηλώσεις, πάνω απο 30.000 ευρώ το χρόνο δηλώνει το 8% των φορολογούμενων. Τώρα με λιγότερα απο 30.000 πως δικαιολογούμε αυτά που βλέπουμε?

Βρίσκουμε χορηγό!

α)Την οικογένειά μας (ξαφρίζοντας γονείς - παππουδες). Μέχρι να παντρευτούμε μένουμε με τους γονείς, οι οποίοι πληρώνουν συνήθως όλους τους λογαρισμούς του σπιτιού, ακόμα και τους δικούς μας, μια και είμαστε η γενιά των 700 ευρώ και δεν μας φθάνουν ούτε για καφέδες. Αυτοί αγοράζουν και τα καινούργια αυτοκίνητα στους κανακάρηδες τους για να μην γίνουν κομπλεξικοί. Ακόμα χρηματοδοτούν την εμφάνισή τους (ρούχα, γυμναστήρια) μήπως και καλοπαντρευτούν (ελληνικές ταινίες)

β) Βρίσκουμε κανέναν "έρωτα".... Ο τελευταίος τρόπος είναι και ο πιο δημοφιλής. Μια βόλτα σε κοσμικά beach bar και θα καταλάβεις. Πώς να τα βγάλεις με 700 ευρώ και γονείς μπατήριδες? Αν η φύση μας ευννοεί μπορούμε με λίγες (ή πολλές , ανάλογα την ανάγκη) παραχωρήσεις να περάσουμε φίνα. Δωρεάν διακοπές, δωρεάν ρούχα, δωρεάν διασκεδάσεις. Τι να το κάνεις το κοινωνικό κράτος? Μπορεί να συναγωνισθεί τον ´έρωτα"?

Δύο είναι τα σημερινά χαραχτηριστικά της Ελλάδας: Φιγούρα και χαλαρότητα.

Γεια σου.

Κοιταξε,η μια απορια μου που τα βρισκουν τα λεφτα για ολα αυτα μπορει να παρει διαφορες ερμηνειες.Σιγουρα οι νεοι βασιζονται πολυ στην οικογενεια,αρκετοι ακομα και μετα τις σπουδες τους.Αν παντρευτουνε,πιθανον να δουλευουνε και οι δυο,να εχουν βοηθεια απο τους γονεις παλι,καποια περιουσια(χωραφια,ελιες,κανα ακινητο...)και βγαινει ακρη σιγα σιγα.Τωρα αμα ερθουν και παιδια μετα...αλλη ιστορια(εδω τωρα σηκωνω τα χερια ψηλα,μεχρι να ερθει αυτη η στιγμη για μενα εχει ακομα...)

Βεβαια ο κυριος σκοπος που ανοιξα το νημα ειναι για να κανουμε μια συζητηση με θεμα τα πραγματικα προβληματα των ανθρωπων σημερα,και εφερα σα παραδειγμα τα λεφτα για να δειξω οτι αυτο ειναι που συζητιεται συνεχεια ως προβλημα,ενω αλλα σημαντικα προβληματα δεν πολυβλεπω να λεει κανεις τιποτα.Ηθελα βεβαια να ακουσα και τις γνωμες για αυτο το θεμα των χρηματων,αλλα κυριως σε συνδεοντας το με τον ανθρωπο και τις πραξεις του..Αλλα πιο πολυ ηθελα να θιξω καποια πραματα που βλεπω εξω στον κοσμο και ειμαι διαφωνος,και πιστευω οτι θα επρεπε να δινουμε πιο πολυ σημασια γιατι στην τελικη το τι κανουμε και το τι εχουμε μεσα στο κεφαλι μας μετραει...

Με 300 ευρώ τον μήνα πόσα κιλά στραγάλια παίρνει κάποιος??

Θα ρωτήσω την μάνα μου και θα σας πω...

300 ευρω?Εχει τουλαχιστον η κακομοιρα ετοιμα φαγητα(αυγα,μαρουλια,χορτα,κρεας),απο χωριο ειναι?Σπιτι δικο της εχει?

300 ευρω?Εχει τουλαχιστον η κακομοιρα ετοιμα φαγητα(αυγα,μαρουλια,χορτα,κρεας),απο χωριο ειναι?Σπιτι δικο της εχει?

Βρε απ όλα έχει...στο χωριό είναι..το θέμα όμως είναι ότι με 300 ευρα ούτε μύγα δεν συντηρείς όχι ολόκληρη οικογένεια...
Και στην ίδια κατάσταση με την μάνα μου δεν είναι πλέον χιλιάδες μανάδες στην χώρα αλλά χιλιάδες νέοι και νέες που δουλεύουν σε 2 και τρεις δουλείες για να τα βγάλουν πέρα ...

Δεν δέχομαι λοιπόν ότι στην πλειοψηφία τους είναι βολεμένοι ζιγκολό γιατί συναναστρέφομαι με πολύ κόσμο κάθε μέρα και βλεπω εντελώς διαφορετικά πράγματα

Κατι ακυρο´

Εαν φτασω τα 100 ποστ μεσα σε 2 μερες τι κερδιζω?:award:

Βρε απ όλα έχει...στο χωριό είναι..το θέμα όμως είναι ότι με 300 ευρα ούτε μυγα δεν συντηρείς όχι ολόκληρη οικογένεια...
Και στην ίδια κατάσταση με την μάνα μου δεν είναι πλέον χιλιάδες μανάδες στην χωρα αλλά χιλιάδες νέοι και νέες που δουλεύουν σε 2 και τρεις δουλείες για να τα βγάλουν πέρα ...

Δεν δεχομαι λοιπον οτι στην πλειοψηφια τους ειναι βολεμένοι ζιγκολο γιατι συναναστρεφομαι με πολυ κοσμο καθε μερα και βλεπω εντελως διαφορετικά πραγματα

Κοιτα δεν ξερω αν εχεις διαβασει απο την αρχη το νημα,δεν ειχα βασικα καποιο σκοπο να περασω καμια αποψη οτι πολλοι δεν εχουν δυσκολιες.Απλα ακουω καποια πραματα,βλεπω καποια αλλα πραματα και μου γενιουνται αποριες.

Είστε εγκάθετοι ρε ρεμάλια.
Καθόσαστε στα ιντερνέτια και στα πισιά σας και το μόνο που κάνετε είναι να κρίνετε το Κράτος.
ΑΙΣΧΟΣ

Κατι ακυρο´

Εαν φτασω τα 100 ποστ μεσα σε 2 μερες τι κερδιζω?:award:

Tό αυτοκινητάκι τού κυρίου Σπύρου!!!:flipout::flipout:

SF2-large.jpg

(Εδώ στίς στροφές πρός τήν Επίδαυρο τήν περασμένη Κυριακή):grinning-smiley-043

Tό αυτοκινητάκι τού κυρίου Σπύρου!!!:flipout::flipout:

SF2-large.jpg

(Εδώ στίς στροφές πρός τήν Επίδαυρο τήν περασμένη Κυριακή):grinning-smiley-043

:flipout::flipout::flipout:
Και μέ εισιτήρια πού μούδοσε η Μάνα μου.:flipout::flipout:

Α,εγω ειμαι χαλαρος οδηγος,δεν το παιρνω αυτο:flipout:

Καλά, με αυτό πήγες Επίδαυρο, φιγουρατζή? :flipout::flipout:

Μου τοδωκε η τρίτη παράνομη Γκόμενα και είδα Θέατρο με δανεικά απο την Μανούλα μ´.:grandpa::flipout::flipout:
Αμ πώς.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Status
Not open for further replies.