1) Ναι αναγνωρίζει
Για το δευτερο νομίζω πως οχι ( εκτος και αν αλλάξεις τον τροπο εμφάνισης των μενου σου απο το dune)
Για το δευτερο νομίζω πως οχι ( εκτος και αν αλλάξεις τον τροπο εμφάνισης των μενου σου απο το dune)
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Παιδια εχετε να προτείνετε κάποιον hoster που να κρατα επιτελους αυτα που ανεβαζω;;
Εχω απηυδήσει που τρεις και λιγο ακυρώνονται τα λινκ.
Καμια πρόταση παρακαλω κάποιου που να κρατα στο χρόνο;
Τι εννοείς δημιουργείς;Παιδιά πως δημιουργούμε το εικονίδιο του yaDis στο Dune 301 ?
Αν οι σκληροί μας δισκοι είναι δικτυωμένοι επιλέγουμε
π.χ.
smb://192.168.0.2/HD Movies 1/3 Films
όπου
smb://βαζουμε την ip του pc μας/ το ονομα του δισκου/ και αν υπαρχει ονομα φακελου
Αν εχουμε εξωτερικούς σκληρους δίσκους που τους ενημερώνουμε στο pc και μετα τους συνδέουμε στο Dune , τοτε επιλέγουμε:
π.χ.
storage_label://HD Movies 1/3 Films
όπου
storage_label://ονομα δισκου / και αν υπαρχει ονομα φακελου
Τελος εάν θελουμε να ενημερώσουμε ταινιες που υπάρχουν στο εσωτερικό σκληρο δισκο του player ( βλεπε Prime η Base) επιλέγουμε:
π.χ.
storage_uuid://uuid/path
όπου
storage_uuid:// ονομα δισκου / και αν υπαρχει ονομα φακελου
Oπως αναφέρω και παραπανω στο φακελο _yaDIS (Dune interface location ) μπαινουν όλα τα εξώφυλλα και τα στοιχεια που αφορούν τις ταινιες μας και στην ουσια μεσω αυτου γινετε η πλοήγηση στο μενου που δημιουργεί το Yadis.
Ναι...Το dune interface location που το δηλώνουμε; σε ένα folder στον εσωτερικό σκληρό του dune;
Σε όλες των περιπτώσεων και ειδικά δικτυακά πρέπει να εχω ένα στικάκι συνδεδεμένο ?
Σωστα...Αν οι σκληροί μας δισκοι είναι δικτυωμένοι επιλέγουμε
π.χ.
smb://192.168.0.2/HD Movies 1/3 Films
όπου
smb://βαζουμε την ip του pc μας/ το ονομα του δισκου/ και αν υπαρχει ονομα φακελου
Δηλ στο δικό μου είναι 192.168.0.2/Η/Movies
Οπου Η είναι ο δίσκος και μετά το αρχείο ?Σωστά ?
....μπορουν να συνυπαρξουν YADIS και DFI ???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.