1) Ναι αναγνωρίζει
Για το δευτερο νομίζω πως οχι ( εκτος και αν αλλάξεις τον τροπο εμφάνισης των μενου σου απο το dune)
Για το δευτερο νομίζω πως οχι ( εκτος και αν αλλάξεις τον τροπο εμφάνισης των μενου σου απο το dune)
Παιδια εχετε να προτείνετε κάποιον hoster που να κρατα επιτελους αυτα που ανεβαζω;;
Εχω απηυδήσει που τρεις και λιγο ακυρώνονται τα λινκ.
Καμια πρόταση παρακαλω κάποιου που να κρατα στο χρόνο;
Τι εννοείς δημιουργείς;Παιδιά πως δημιουργούμε το εικονίδιο του yaDis στο Dune 301 ?
Αν οι σκληροί μας δισκοι είναι δικτυωμένοι επιλέγουμε
π.χ.
smb://192.168.0.2/HD Movies 1/3 Films
όπου
smb://βαζουμε την ip του pc μας/ το ονομα του δισκου/ και αν υπαρχει ονομα φακελου
Αν εχουμε εξωτερικούς σκληρους δίσκους που τους ενημερώνουμε στο pc και μετα τους συνδέουμε στο Dune , τοτε επιλέγουμε:
π.χ.
storage_label://HD Movies 1/3 Films
όπου
storage_label://ονομα δισκου / και αν υπαρχει ονομα φακελου
Τελος εάν θελουμε να ενημερώσουμε ταινιες που υπάρχουν στο εσωτερικό σκληρο δισκο του player ( βλεπε Prime η Base) επιλέγουμε:
π.χ.
storage_uuid://uuid/path
όπου
storage_uuid:// ονομα δισκου / και αν υπαρχει ονομα φακελου
Oπως αναφέρω και παραπανω στο φακελο _yaDIS (Dune interface location ) μπαινουν όλα τα εξώφυλλα και τα στοιχεια που αφορούν τις ταινιες μας και στην ουσια μεσω αυτου γινετε η πλοήγηση στο μενου που δημιουργεί το Yadis.
Ναι...Το dune interface location που το δηλώνουμε; σε ένα folder στον εσωτερικό σκληρό του dune;
Σε όλες των περιπτώσεων και ειδικά δικτυακά πρέπει να εχω ένα στικάκι συνδεδεμένο ?
Σωστα...Αν οι σκληροί μας δισκοι είναι δικτυωμένοι επιλέγουμε
π.χ.
smb://192.168.0.2/HD Movies 1/3 Films
όπου
smb://βαζουμε την ip του pc μας/ το ονομα του δισκου/ και αν υπαρχει ονομα φακελου
Δηλ στο δικό μου είναι 192.168.0.2/Η/Movies
Οπου Η είναι ο δίσκος και μετά το αρχείο ?Σωστά ?
....μπορουν να συνυπαρξουν YADIS και DFI ???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.