Οδηγος yaDIS V2.xx

Ανδρεα ευχαριστω.
Κατι αλλο τωρα ,ειναι δυνατον να εχουμε την εκδοση C5 αλλα με τα διαφανη πλαισια των προηγουμενων εκδοσεων ?

redselection2.jpg

Παιδια εχετε να προτείνετε κάποιον hoster που να κρατα επιτελους αυτα που ανεβαζω;;
Εχω απηυδήσει που τρεις και λιγο ακυρώνονται τα λινκ.
Καμια πρόταση παρακαλω κάποιου που να κρατα στο χρόνο;

Re: Απάντηση: Οδηγος yaDIS V2.xx

Παιδια εχετε να προτείνετε κάποιον hoster που να κρατα επιτελους αυτα που ανεβαζω;;
Εχω απηυδήσει που τρεις και λιγο ακυρώνονται τα λινκ.
Καμια πρόταση παρακαλω κάποιου που να κρατα στο χρόνο;

photobucket...

Εχω φωτό εκει χρόνια τώρα και δεν μου έχουν σβήσει τίποτα....

Απο οσο ξερω στα νεα dune ( το λεω επειδη εχω το prime) η συντόμευση δεν μπορει να βγει στην αρχικη οθονη αλλα μονο στα αγαπημενα.
Καποιος που εχει στην κατοχή του νεοτερο μοντελο της dune ισως να μπορει να μας ενημερώσει καλύτερα.

Υπόθεση εργασίας:

Παιδιά λίγο τα φώτα σας. Για πείτε μου με ποιό τρόπο μπορεί να δουλέψει το yadis στην περίπτωση που έχουμε ένα pc και ένα dune ΧΩΡΙΣ αυτά να συνδέονται μεταξύ τους;
-τι χρειάζεται;
-πως δηλώνετε το destination folder ;
-πως δηλώνετε το dune path;

Αρα μιλαμε για σκληρο δίσκο που απλως ειναι συνδεμενος σε μια απο τις θυρες usb του dune η στον εσωτερικο αν υπαρχει...
Σωστα;

Σε αυτη την περίπτωση η ενημέρωση του δίσκου γίνεται πρωτα με τον δισκο συνδεμένο στο pc οπου μεσα σε αυτο πρωτίστως έχουμε δημιουργήσει και τον φακελο Dune interface location.
Τα υπόλοιπα αναφέρονται στον οδηγο στην πρώτη σελιδα.

Αν οι σκληροί μας δισκοι είναι δικτυωμένοι επιλέγουμε
π.χ.

smb://192.168.0.2/HD Movies 1/3 Films
όπου
smb://βαζουμε την ip του pc μας/ το ονομα του δισκου/ και αν υπαρχει ονομα φακελου

Αν εχουμε εξωτερικούς σκληρους δίσκους που τους ενημερώνουμε στο pc και μετα τους συνδέουμε στο Dune , τοτε επιλέγουμε:
π.χ.

storage_label://HD Movies 1/3 Films
όπου
storage_label://ονομα δισκου / και αν υπαρχει ονομα φακελου

Τελος εάν θελουμε να ενημερώσουμε ταινιες που υπάρχουν στο εσωτερικό σκληρο δισκο του player ( βλεπε Prime η Base) επιλέγουμε:
π.χ.

storage_uuid://uuid/path
όπου
storage_uuid:// ονομα δισκου / και αν υπαρχει ονομα φακελου

Oπως αναφέρω και παραπανω στο φακελο _yaDIS (Dune interface location ) μπαινουν όλα τα εξώφυλλα και τα στοιχεια που αφορούν τις ταινιες μας και στην ουσια μεσω αυτου γινετε η πλοήγηση στο μενου που δημιουργεί το Yadis.

Για εσωτερικό σκληρό μέσα στο dune μιλάω.

Οπότε, για workspace αφήνουμε το C: στο pc ΟΚ;

Το dune interface location που το δηλώνουμε; σε ένα folder στον εσωτερικό σκληρό του dune;

Ανδρέα θέλω τη βοήθειά σου στο παρακάτω . Βέβαια οτι συμβαίνει στο YaDis μάλλον ισχύει για ολα όπως το DFI και το Zappiti.

Η ερώτηση είναι η εξής :

Σε όλες των περιπτώσεων και ειδικά δικτυακά πρέπει να εχω ένα στικάκι συνδεδεμένο ?

Και μετά σε αυτό που λες οτι

π.χ.

όπου
smb://βαζουμε την ip του pc μας/ το ονομα του δισκου/ και αν υπαρχει ονομα φακελου

Δηλ στο δικό μου είναι 192.168.0.2/Η/Movies

Οπου Η είναι ο δίσκος και μετά το αρχείο ?Σωστά ?

Σε όλες των περιπτώσεων και ειδικά δικτυακά πρέπει να εχω ένα στικάκι συνδεδεμένο ?

Το στικακι δουλευει καλύτερα και σίγουρα 100% σε όλα τα players
Παρολα αυτά υπάρχουν χρηστες που αναφέρουν πως χρησιμοποιούν τον αποθηκευτικό χωρο του υπολογιστή τους χωρις την ανάγκη χρήσης usb ( σε εμενα αυτό δεν δουλεύει )

π.χ.

όπου

Δηλ στο δικό μου είναι 192.168.0.2/Η/Movies

Οπου Η είναι ο δίσκος και μετά το αρχείο ?Σωστά ?
Σωστα...

Ανδρέα και Τάσο μόλις έβαλα το DFI .Μακράν το καλύτερο με διαφορά αφού βρήκε ΟΛΕΣ τις ταινίες και επεισόδια με 1 μόνο απόκλιση !!!Το συνιστώ!!!