Μιας και δεν έχω όρεξη και έμπνευση να φτιάξω κάτι αυτές τις μέρες, ας σας δείξω το υπνοδωματιοεργαστήριό μου... :afro:
Λοιπόν, αυτός είναι ο χώρος που κάνω φασαρία και σπάω τα νεύρα τον γειτόνων μου...
Σαν πάγκο χρησιμοποιώ ένα αρκετά άνετο γραφείο, εκατέρωθεν του οποίου έβαλα όπως βλέπετε τα ράφια του lidl χωρισμένα σε δύο μικρούς πάγκους και όχι σαν ενιαία ραφιέρα.
Κάτω από το γραφείο η απαραίτητη σκούπα που όταν δουλεύει σηκώνει και πεθαμένους, αλλά τραβάει πολύ καλά τη σκόνη που αλλιώς θα είχε τον αμάζευτο.
Στην δεξιά πλευρά σε πολύ βολικό ύψος είναι το ράφι με το κολωνάτο δράπανο και από κάτω του κάποια εργαλεία και αναλώσιμα που θέλω να έχω σε σχετικά εύκολη πρόσβαση.
Κάτω και από αυτά έχω κάποια κομμάτια ξυλείας που χρησιμοποιούνται για κατασκευές.
Πάνω στο γραφείο μια επιφάνεια κοπής από το πλαίσιο, να μην καταστρέψω την επιφάνεια του γραφείου, μολυβοθηκες από ρολά υγείας με στυλό, μολύβια, κοπίδια, ψαλίδια πινέλα και πολλά κομματάκια από ξύλα που όλο και κάπου χρησιμοποιούνται (σκραπ από σκραπ)... Στον από πάνω τοίχο το πινακάκι που έχω κρεμάσει όλα τα εργαλεία χειρός και μέτρησης που χρησιμοποιώ συχνότερα απ'όλα, καθώς και bits και τρυπάνια.
Αριστερά η υπόλοιπη ραφιέρα, η οποία φιλοξενεί τα επιτραπέζια ηλεκτρικά εργαλεία της proxxon επάνω και την αυτοσχέδια επίσης επιτραπέζια βάση router που έχω φτιάξει. Αυτά είναι επίσης σε εύκολη πρόσβαση ώστε να τα φέρνω πάνω στο γραφείο όταν θέλω να τα δουλέψω.
Στη φάση που είναι τώρα δουλεύω σχετικά άνετα τις μικροκατασκευές που κάνω. Υπάρχει ανάγκη για καλύτερο φωτισμό, διότι το κυρίως φωτιστικό του δωματίου είναι πάνω και πίσω μου, οπότε κάνω σκιά όταν κάθομαι. Στο πάνω μέρος από το πινακάκι με τα εργαλεία έχω βάλει μια λεντοταινία, βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση, αλλά θέλω περισσότρο.
Με προβληματίζει επίσης το αν και που θα μπορούσα να αποθηκεύσω μια μικρή πλανοξεχονδριστήρα που σκέφτομαι κάποια στιγμή να πάρω, μιας και είναι από τα εργαλεία που πιάνουν αρκετό χώρο...