songless_bird
AVClub Fanatic
Εγω θα υπεθετα οτι ειναι τουαλετα και σε μια εκτακτη αναγκη θα εμπαινα και θα βρισκομουν προ εκπληξεως...
Επειδη εχει ενα κοστος σημαντικο, για σωληνα σπιραλ,
Για αυτό μόνο θα πώ ότι το κόστος είναι πάρα πολύ χαμηλό.
3 ευρώ το μέτρο?
είχα ψάξει πριν 5 χρόνια για τη σκούπα μου που είχε τρυπήσει και τελικά αγόρασα 6-7 μέτρα γιατί το κόστος ήταν γελοίο να μή σέρνουμε τη σκούπα συνεχώς
Στο Ηράκλειο Κρήτης με είχαν στείλει. Δε θυμάμαι καθόλου πού ήταν.
Γιατί δεν βάζεις κουβιδι mediflex;
Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε μπας και ξανακαναμε αυτη τη κουβεντα...:ADFAD2:
Βλεπω τιμες τωρα, 6,5-7 /μ στο ιντερνετ.
Τά έχουμε ξαναπεί αλλά τά ξέχασες,σωλήνα σπιράλ vioflex
Αλλά επειδή είσαι δύσκολος καί τά έχεις βαρεθεί λόγο επαγγέλματος τά vioflex-Flexim
Καί θέλεις σώνει ντέ καί καλά σωλήνα σπιράλ σκούπας,ρίξε μιά ματιά στόν Κουρλαμπά άν όχι να παραγγείλης,αλλά νά πάρεις μιά γεύση από τιμές,πάνω κάτω εκεί παίζουν οι τιμές.
Αναφερομαι σε επωνημη προεκταση και εχει 10 /μ.
Που θα βρω με 3 /μ? Ειχα ρωτησει παλιοτερα καπου, δεν ειχε ετοιμοπαραδοτο και θυμαμαι καπου στα 6-8 /μ.
Μιχάλη επειδή βολεύει αφάνταστα ή ευκολία της μέτρησης κατά αυτόν τον τρόπο ακόμα καλύτερα θα ήταν εάν χώνευες την μεζούρα στο ξύλο ή ιδεατά θα ήταν να χρησιμοποιούσες έναν μεταλλικό χάρακα με τον τρόπο που κάνει ο φίλος μας στο παρακάτω video μετά το δεύτερο λεπτό:
Oδευει πια προς το τελος, η διαμορφωση του υπογειου. Μεσα στο μηνα θα ειναι τελειωμενες ολες οι πλευρες.
Πριν λιγους μηνες...
![]()
Σημερα...
![]()
Το βορειο μερος του εργαστηριου
![]()
Το μικρό μου εργαστήριο. Μετά τις διακοπές είπα να δω αν μπορούσα να κέρδιζα λίγο χώρο. Εκεί που φαίνεται ο πάγκος με την πλάτη, στην 2η, 3η, 4η και 5η φώτο, υπήρχαν ράφια ίδια με αυτά της 3ης και 4ης φώτο που είχαν διάφορα κουτιά αποθήκευσης, άσχετα με το εργαστήριο. Τα πήγα αλλού, ξήλωσα τα ράφια και έβαλα τον
πάγκο. Έκοψα και 6cm από τον πάγκο που φαίνεται στην 1η φωτο και ο χώρος έγινε καλύτερος και πιο λειτουργικός.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Workshop by night
Τρεις γωνιες του εργαστηριου, σε νυχτερινο ατμοσφαιρικο mode. Ταινιες led φωτιζουν καθε γωνια, για τονισμο ή χρηστικο λογο.
Ο παγκος του παγκοπριονου/φαλτσοπριονο και χωρος ξυλειας. Στο μελλον θα γινει μονο για το φαλτσοπριονο.
Παγκος, πρωην κουζινας, με τα standalone εργαλεια επανω, αποθηκευτικος χωρος κατω και πλατες με ολα τα εργαλεια χειρος.
Η συγκεκριμενη γωνια πριν
και μετα. Ο αφυγραντηρας εκανε καλη δουλεια και εχουν στεγνωσει ολα σε ικανη κατασταση.
![]()
Η γωνια ηλεκτρονικοηλεκτρολογικων μικροκατασκευων με τα αναλογα εργαλεια σιμα του.
Ο παγκος που φτιαχνονται ολα, σε αυτον καπου καπως θα προστεθει στο μελλον το παγκοπριονο, μαλλον σαν προεκταση. Θα στριμωχτω ομως λιγο αλλα επειδη ειναι τροχηλατος νομιζω θα ειναι σχετικα καλα.
Τα χρωματα σε ενα ντουλαπι ψηλα, τουλαχιστον προς το παρον.
Ολες οι βιδες και τα βυσματα σε ενα ραφι αμεσα προσβασιμα.
Ηλεκτρικη εγκατασταση, ολα καναλατα και ολα εκτος μιας πριζας διακοπτομενα απο γενικο διπολικο διακοπτη στην εισοδο.
Αυτα περιμενουν τη σειρα τους να «τακτοποιηθουν», θελω να φτιαξω ενα battery tools rack & ταμπακιερας πιθανοτατα σε αυτη τη θεση. Ειμαι στη μελετη και στο υλικο κατασκευης. Επαναχρησιμοποιηση μελαμινης ή αγορα κοντρα πλακε? Θα δειξει...
![]()
Aυτος ο οδηγος ειναι απο τα Lidl και μπορεις να κανεις τη δουλεια σου.
Ο μηχανισμος συσφιξης δεν ειναι και ο πλεον σταθερος, και θελει καποια προσοχη ιδιως οταν κοβεις σε ολο το μηκος του οδηγου καθως χανει ~1.5-2 χιλιοστα στο τελειωμα. Μπορεις ομως να χρησιμοποιησεις σφιγκτηρα στην ακρη.
Ούτε μια φωτογραφία σε ένα ποστ δεν μου εμφανίζετε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ατιμο postimage...
Μπορει να ανεβασω ξανα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.