vagos08
AVClub Enthusiast
- 29 May 2010
- 1,067
- 118
Για ξεχονδριστήρα νομίζω και ο σωλήνας (Φ40?) είναι μικρός. Πάντως αν δουλέψει πες μας να το έχουμε στα υπόψη.στον ξεχονδριστηρα θα γεμίζει κατευθείαν .
Ευχαριστώ. Το πάτωμα είναι αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα - γράφω λίγα λόγια και εδώ. Αν δεν είσαι επαγγελματίας (εγώ δεν είμαι) μην περιμένεις το τέλειο αποτέλεσμα - αλλά και με μέτρια επιτυχία το πάτωμα γίνεται πολύ όμορφο, απόλαυση να κυκλοφορείς πάνω του. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Καλημέρα συγχαρητήρια! Πολύ ωραία δουλειά! Εγώ εάν έχεις χρόνο θα ήθελα info για το πάτωμα
Ευχαριστώ παιδιά.
Χοντρικά (οι μεγαλύτερες διαστάσεις) είναι:
-Συνολικός χώρος: 5 Χ 12μ
-εργαστήρι: 3,8 Χ 5,5 μ.
Στην πραγματικότητα οι επιφάνειες είναι μικρότερες - και οι δύο χώροι έχουν στενέματα και εσοχές.
Αν λες για το εξάρτημα στον κόκκινο κύκλο, είναι ένα κομμάτι ενιαίο και οι χαραμάδες για τους σφιγκτήρες είναι σταθερές. Επίσης είναι μόνιμα βιδωμένο στη μαύρη βάση και στον τοίχο επειδή σκέτο το French cleat δεν κρατούσε καλά το τόσο πολύ βάρος.Πολύ έξυπνο το σύστημα με τo French cleat με το οποίο (αν κατάλαβα καλά) μεταβάλεις το πλάτος του ανοίγματος ανάλογα με τις ανάγκες σου. Τέλειο. Θα το αντιγράψω![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.