V-tac με 4300Κ και με ένα χρόνο εγγύηση
κάτι τέτοιο http://interfox.gr/led-lms-gu10-24-smd-5050-warm-white.html δεν θα φώτιζε προς τα πάνω;
Εχω μια led ταινία για 5v usb που την είχα πάρει από εξωτερικό για να κάνει φωτισμό πίσω από την τηλεόραση και τελικά δεν τη χρησιμοποιώ. Υπάρχει άραγε τρόπος να μπει στα 220 με κάποιο μετασχηματιστή ή δεν αξίζει τον κόπο;
Κυριοι, αν θελετε τα λεφτα σας να πιασουν τοπο, τοτε μονο επωνυμες. Για να βγαζουν το φως που λενε, για χρονια οπως λενε χωρις χρωματικη και ποσοτικη αλλοιωση. Και με εγγυηση πραγματικη.
Προσωπικα εμπιστευομαι τις osram, κοστιζουν αλλα ξερω οτι θα τα βγαλουν τα λεφτα τους.
Το ικέα παίζει στα άκρα. Ή πας στα 2700 (ζεστοκίτρινο) ή πας 5000+ λες και είσαι χειρουργείο.
Κατά τα άλλα στα ίδια λεφτά βγαίνουν και οι osram. Τουλάχιστον ο Καφκάς κάπου τόσο μου τις αφήνει. 1-2 ευρώ πάνω τη λάμπα το πολύ.Εγώ έχω osram Ε27 4000Κ στο σαλόνι και τις ΙΚΕΑ Ε27 2700Κ στις κρεββατοκάμαρες. Ετοιμάζομαι για 2Χ5 λαμπτήρων gu10 φωτιστικά στο σαλόνι και θα πάω πάλι σε osram τη σειρά pro με λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση αλλά cri 90. To βλέπω για 350lm σε λαμπτήρα γωνίας 36 μοιρών 4000Κ (σύνολο 3500lm σε 30 τμ σχετικά έμμεσου φωτισμού σε ανοιχτούς γκρι τοίχους). Λέτε να στραβώνει άσχημα όταν πέφτει πάνω στο μάτι?
Επίσης με προβληματίζει ότι η Osram για dimming τεστάρει τα dimmers με 1 και με 3 λαμπτήρες. Ακόμα και τα gu10. Με dimmer της legrand δείχνει ότι τα πάει πολύ καλά, αλλά εμπιστέυεσαι να σκάσεις 45 ευρώ για το dimmer, να ρίξεις πάνω του 10 λαμπτήρες και να μη δουλεύει σωστά?
Σε mr11 γνωρίζει κάποιος κάτι αξιόλογο;
Έχεις δει Karan mr11?
Τι εννοεις karan?
☺ ️Osram ήθελα να πω.
Δεν το κατέχω καθόλου το θέμα. Έχει όμως κανείς άποψη/γνώμη για τις λάμπες led της Geyer ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.