o-Zone
AVClub Addicted Member
Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011
Εσύ στο λευκοπύργο κατέβηκες?
Ε το είδα μου έκανε εντύπωση το έγραψα!
Ε το είδα μου έκανε εντύπωση το έγραψα!
Φυσικά και είναι δολοφονική ενέργεια Αιμίλιε. (τώρα είδα πόσα ποστ προηγήθηκαν)
Αν εσύ πάθαινες εισπνευστικό έγκαυμα και τα κακάρωνες σε κάποια εντατική,θα έπαιρνε η Ταξις την ευθύνη?
Η αν είχαμε ποδοπατήματα και νεκρούς???
Η πλατεία είναι ακόμα γεμάτη,οι συνελεύσεις δυναμικές και το Ιατρείο αξιοθαύμαστο.
Τώρα γύρισα,αφού τους εφοδίασα με απαραίτητα υλικά.
Μάλιστα δέχτηκαν (και δέχτηκα) να πάρω τα βραδυνά ωραρια ,ειδικά12-6 το πρωί ,γιατί τότε έχουν έλλειψη προσωπικού.
Υ.Γ. Πόσο αποκομμένος μπορεί να είναι κάποιος που δεν ανήκε στην "μαχόμενη αριστερά",που δεν υπήρξε "επαναστάτης" και που τώρα την ασπάζεται?
Που γυρνάει σαν χαμένος εδώ κι εκεί ,μιας και δεν ξέρει κανέναν και κανένας δεν του μιλάει ή δεν τον ενημερώνει?
Αν δεν χρειάζονται όλοι ,σε αυτόν τον αγώνα,πείτε το κάποιοι,οτι τα καταφέρνετε και μόνοι σας.
Πάντως στην συνέλευση καλούσαν όλους μας και αυριο και κυρίως την Παρασκευή,στην διάρκεια της εκβιαστικής "ψήφου εμπιστοσύνης".
Αυτή ήταν ''ομαδική'' δολοφονική επίθεση με τα καταπληκτικά όπλα που έλεγε και το Άδωνι.Παντελή καμία σχέση...με άλλες φορές...
Μιλάμε για 2000-3000 άτομα εκείνη την ώρα στον χώρο με τις σκηνές και στο συντριβάνι και έριξαν ΠΑΝΩ του....όχι δίπλα, όχι δεξιά του, όχι αριστερά του....ΠΑΝΩ του...
Δεν το έχω ξαναδεί.....
Να ρίχνουν στην πλατεία ναι, να τους κυνηγάνε ναι....αλλά σε στατικό κόσμο έτσι απροκάλυπτα ε όχι.....
Αυτή ήταν ''ομαδική'' δολοφονική επίθεση με τα καταπληκτικά όπλα που έλεγε και το Άδωνι.
Ναι φίλε μου αν και κάθε μέρα χτυπάω 10 ώρα έχω κατέβει σε όλες τις πορείες, ήμουν χθες έξω απο την ΕΡΤ 3 , και σε όλες τις πανευρωπαικες. Δεν κάνουμε διαγωνισμό αλλά όλοι οι συννελληνες αν κατέβαιναν με την δική μου συχνότητα και δυναμική ο πύργος θα βουλιάζε!
Καλά βρε βρωμοέλληνα κοπρίτη,δεν δουλεύεις..?Ναι φίλε μου αν και κάθε μέρα χτυπάω 10 ώρα έχω κατέβει σε όλες τις πορείες, ήμουν χθες έξω απο την ΕΡΤ 3 , και σε όλες τις πανευρωπαικες. Δεν κάνουμε διαγωνισμό αλλά όλοι οι συννελληνες αν κατέβαιναν με την δική μου συχνότητα και δυναμική ο πύργος θα βουλιάζε!
Σχετικά με τους κουκουλοφόρους που απο πολλούς διαβάζω ότι είναι 100% υποκινουμενοι. Διαφωνώ. Κάποιοι είναι ασφαλούς ντυμένοι με κουκουλα στο πλευρά της μπατσαριας και δρα προβοκατορικα. Αλλα ρόλος όλοι αυτοί που συγκρούστηκαν σήμερα με τα στρουμφακια δεν είναι προβοκατορες! Απο τις λαιβ κάμερες είδα τουλάχιστον 1000-2000 άτομα που συμετειχαν δυναμικά στις συγκρούσεις. Και όλος αυτός ο κοσμος δεν ήταν ασφαλιτες!
Καλά βρε βρωμοέλληνα κοπρίτη,δεν δουλεύεις..?![]()
Α οκ,γιατί αν διαβάσει το νήμα η Άνγκελα θα τα πάρει στο κρανίο.Το 10 ώρες που εργαψα είναι -δυστυχώς- στην δουλειά!
Παντελή καμία σχέση...με άλλες φορές...
Μιλάμε για 2000-3000 άτομα εκείνη την ώρα στον χώρο με τις σκηνές και στο συντριβάνι και έριξαν ΠΑΝΩ του....όχι δίπλα, όχι δεξιά του, όχι αριστερά του....ΠΑΝΩ του...
Δεν το έχω ξαναδεί.....
Να ρίχνουν στην πλατεία ναι, να τους κυνηγάνε ναι....αλλά σε στατικό κόσμο έτσι απροκάλυπτα ε όχι.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.