Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Φυσικά και είναι δολοφονική ενέργεια Αιμίλιε. (τώρα είδα πόσα ποστ προηγήθηκαν)
Αν εσύ πάθαινες εισπνευστικό έγκαυμα και τα κακάρωνες σε κάποια εντατική,θα έπαιρνε η Ταξις την ευθύνη?
Η αν είχαμε ποδοπατήματα και νεκρούς???

Η πλατεία είναι ακόμα γεμάτη,οι συνελεύσεις δυναμικές και το Ιατρείο αξιοθαύμαστο.
Τώρα γύρισα,αφού τους εφοδίασα με απαραίτητα υλικά.
Μάλιστα δέχτηκαν (και δέχτηκα) να πάρω τα βραδυνά ωραρια ,ειδικά12-6 το πρωί ,γιατί τότε έχουν έλλειψη προσωπικού.

Υ.Γ. Πόσο αποκομμένος μπορεί να είναι κάποιος που δεν ανήκε στην "μαχόμενη αριστερά",που δεν υπήρξε "επαναστάτης" και που τώρα την ασπάζεται?
Που γυρνάει σαν χαμένος εδώ κι εκεί ,μιας και δεν ξέρει κανέναν και κανένας δεν του μιλάει ή δεν τον ενημερώνει?
Αν δεν χρειάζονται όλοι ,σε αυτόν τον αγώνα,πείτε το κάποιοι,οτι τα καταφέρνετε και μόνοι σας.
Πάντως στην συνέλευση καλούσαν όλους μας και αυριο και κυρίως την Παρασκευή,στην διάρκεια της εκβιαστικής "ψήφου εμπιστοσύνης".

Μπράβο Δημήτρη!:grinning-smiley-043

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Και ένα σχόλιο απ τον "άκαπνο" Νίκο (τον γνωρίσατε κάποιοι):
_Κάποια στιγμή που πέφταν δεκάδες δακρυγόνα, λιποψύχησα, αλλά πως να έφευγα βλέποντας ηλικιωμένους (άντρες και γυναίκες) να μένουν?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Παντελή καμία σχέση...με άλλες φορές...

Μιλάμε για 2000-3000 άτομα εκείνη την ώρα στον χώρο με τις σκηνές και στο συντριβάνι και έριξαν ΠΑΝΩ του....όχι δίπλα, όχι δεξιά του, όχι αριστερά του....ΠΑΝΩ του...

Δεν το έχω ξαναδεί.....

Να ρίχνουν στην πλατεία ναι, να τους κυνηγάνε ναι....αλλά σε στατικό κόσμο έτσι απροκάλυπτα ε όχι.....
Αυτή ήταν ''ομαδική'' δολοφονική επίθεση με τα καταπληκτικά όπλα που έλεγε και το Άδωνι.

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Τώρα γύρισα από την πορεία στην θεσσαλονίκη , κοσμος γύρω στις 4000 , δυο κυρι μπλοκ ένα των αγανακτισμενων και ένα του ΚΚΕ χωρίς όμως σημαίες μια σύμβολα. Μικρή ένταση στο ΤΑ λευκού πύργου από ομάδα 30 αντιεξουσιαστων που ήθελε σύγκρουση με τα στρουμφακια αλλά η περιφρούρηση τους σταμάτησε.

Εσύ στο λευκοπύργο κατέβηκες?

Ναι φίλε μου αν και κάθε μέρα χτυπάω 10 ώρα έχω κατέβει σε όλες τις πορείες, ήμουν χθες έξω απο την ΕΡΤ 3 , και σε όλες τις πανευρωπαικες. Δεν κάνουμε διαγωνισμό αλλά όλοι οι συννελληνες αν κατέβαιναν με την δική μου συχνότητα και δυναμική ο πύργος θα βουλιάζε!

Μεγαλη μέρα.
Η αστυνομία προσπάθησε με λύσσα να διαλύσει το πλήθος, να τελειώσει επιτέλους με αυτή την πλατεία που σιγά σιγά γίνεται κακό σπυρί.
Ακόμη μια φορά έπραξε αυτό που γνωρίζει πολύ καλά να κάνει, χημείες, ξύλο, προβοκάτσιες κτλ. ¨Ολα τα είδαμε σήμερα σε τέτοια συχνότητα και ένταση που δεν έχει ξαναγίνει τα τελευταία χρόνια σε μια τόσο μικρό χώρο (στην κάτω πλατεία γίνανε τα περισσότερα).

Όμως κόσμος εκεί, επέμενε, δεν έφευγε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Όσα χημικά και να πέφτανε οπισθοχωρούσε να πάρει ανάσες και επανακαταλάμβανε το χώρο.
"Αυτός ο χώρος είναι δικός μας, δεν τον εγκαταλείπουμε. Οι δυνάμεις καταστολής προσπαθούν να μας διαλύσουν αλλά δε φεύγουμε" φώναζαν από τα μεγάφωνα. Τεράστια η συμβολή των παιδιών στα μικρόφωνα σήμερα. Ο κόσμος δεν έφυγε όπως σε άλλες πορείες γιατί τώρα είχε να υπερασπιστεί το χώρο της πλατείας που τον θεωρεί πλέον κεκτημένο, δεν τον παραχωρεί με τίποτα!

Το απότέλεσμα το γωρίζετε: Οι αστυνομικές δυνάμεις υποχώρησαν, ο κόσμος είναι ξανά στην πλατεία!
Ενώ το πολιτικό σύστημα αρχίζει να τρίζει...

Ναι φίλε μου αν και κάθε μέρα χτυπάω 10 ώρα έχω κατέβει σε όλες τις πορείες, ήμουν χθες έξω απο την ΕΡΤ 3 , και σε όλες τις πανευρωπαικες. Δεν κάνουμε διαγωνισμό αλλά όλοι οι συννελληνες αν κατέβαιναν με την δική μου συχνότητα και δυναμική ο πύργος θα βουλιάζε!

Ε, πές μας βρε αδερφέ τι γίνεται στη συμπρωτεύουσα να "ανέβουμε" και εμείς οι χαμουτζήδες λιγάκι...:D

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Καλά βρε βρωμοέλληνα κοπρίτη,δεν δουλεύεις..?:flipout:

Σχετικά με τους κουκουλοφόρους που απο πολλούς διαβάζω ότι είναι 100% υποκινουμενοι. Διαφωνώ. Κάποιοι είναι ασφαλούς ντυμένοι με κουκουλα στο πλευρά της μπατσαριας και δρα προβοκατορικα. Αλλα ρόλος όλοι αυτοί που συγκρούστηκαν σήμερα με τα στρουμφακια δεν είναι προβοκατορες! Απο τις λαιβ κάμερες είδα τουλάχιστον 1000-2000 άτομα που συμετειχαν δυναμικά στις συγκρούσεις. Και όλος αυτός ο κοσμος δεν ήταν ασφαλιτες!

Σχετικά με τους κουκουλοφόρους που απο πολλούς διαβάζω ότι είναι 100% υποκινουμενοι. Διαφωνώ. Κάποιοι είναι ασφαλούς ντυμένοι με κουκουλα στο πλευρά της μπατσαριας και δρα προβοκατορικα. Αλλα ρόλος όλοι αυτοί που συγκρούστηκαν σήμερα με τα στρουμφακια δεν είναι προβοκατορες! Απο τις λαιβ κάμερες είδα τουλάχιστον 1000-2000 άτομα που συμετειχαν δυναμικά στις συγκρούσεις. Και όλος αυτός ο κοσμος δεν ήταν ασφαλιτες!

Που το διάβασες το 100%?????

Σε κάποιος σημείο έχουμε φάει τόση χημεία που με πιάνει απελπισία. Κάνω πίσω, συνέρχομαι κάπως με ψεκασμούς μαλοξ από παιδιά στην πλατεία. Αποφασίζω να πάω μια γύρα να δω τι γίνεται, πόσος κόσμος έχει μείνει με από αυτό τον ανελέητο βομβδισμό δακρυγόνων άραγε; Ανεβαίνω τις σκάλες και μετά σε ένα πεζούλι και κοιτάω γύρω. Έπαθα πλάκα. Όλος ο κόσμος είναι εδώ, η Αμαλίας γεμάτη ωσπου φτάνει το μάτι, η Πανεπιστημίου το ίδιο, η Ερμού κάτω, η πλατεία όλη γεμάτη!
Γύρισα στα παιδιά κάτω με μια ανείπωτη χαρά και τους λέω τα νέα. "Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουμε, ότι και να γίνει" μου λένε. Απίστευτο συναίσθημα, είμαι πολύ χαρούμενος που το ζήσαμε αυτό παίδες-bye-

Εδώ και εδώ και σε πολλά αλλα ποσταρισματα

Μάλλον κάτι άλλο εννοείς, γιατί στα post που παρέθεσες , δεν λένε κάτι τέτοιο, για 100% προβοκάτορες....

Στο μεν του Μανωλάκου λέει 100% μπάτσοι, ειρωνικά. Δηλαδή ότι ήταν ΚΑΙ προβοκάτορες...

και στο δεύτερο είναι απο άρθρο, που λέει ότι υπήρξαν προβοκάτορες...
"Μπορεί να μεσολάβησαν επεισόδια από προβοκάτορες οι οποίοι προσπάθησαν να αμαυρώσουν μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων."

........

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Παντελή καμία σχέση...με άλλες φορές...

Μιλάμε για 2000-3000 άτομα εκείνη την ώρα στον χώρο με τις σκηνές και στο συντριβάνι και έριξαν ΠΑΝΩ του....όχι δίπλα, όχι δεξιά του, όχι αριστερά του....ΠΑΝΩ του...

Δεν το έχω ξαναδεί.....

Να ρίχνουν στην πλατεία ναι, να τους κυνηγάνε ναι....αλλά σε στατικό κόσμο έτσι απροκάλυπτα ε όχι.....

Ήταν το σημείο που έπαιζε αυτός ο απίστευτος τύπος κρητική λύρα στα μεγάφωνα. Σταμάταγε λίγο με τις χημίες και ξαναγύριζε... :grinning-smiley-043
και δεν έριξαν ένα Αιμίλιε, ούτε δύο. Πρέπει να έπεσαν και δεκα δακρυγόνα μέσα σε ένα-δυο λεπτά.
Η πλατεία άδειασε με τον κόσμο να προσπαθεί όπως όπως να πάρει ανάσες. όλος ο κόσμος της κάτω πλατείας έφυγε και οι αστυνομικοί έφτσαν ως τα σκαλιά. Δεν τους πέρασε όμως ούτε τότε. Σε λίγα λεπτά ήταν όλοι ξανά κάτω. Νομίζω ότι αυτή ήταν και η τελευταία προσπάθεια να διαλύσουν το πλήθος μέσα στην πλατεία.