Παρέλαβα σήμερα το ηλεκτρονικό σκόπευτρο VF2, το οποίο μάλλον θα πάει υπέρ ΕΜ5, όταν και αν καταφέρω να ξεκαθαρίσω τα... λογιστικά μου. Μέχρι τότε όμως οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, δεν έχει την αμεσότητα του οπτικού βέβαια και στα σκοτάδια βγάζει αρκετό κόκο, αλλά ο όγκος πληροφόρησης που σου βγάζει είναι ρυθμίσιμος (και χρήσιμος), η ταχύτητά του άψογη και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χειροκίνητη εστίαση με μεγάλη ακρίβεια!

καλημέρα. Ως τώρα είχα μια fuji F31 στην τσέπη. Θέλω να πάω σε μία φθηνή m43, με τον 14mm για κομπακτ μέγεθος. Θέλω να έχει και ενσωματωμένο φλας. Ποια olympus να κοιτάξω αντί της GF2-3?
ευχαριστώ
κι από φακούς τι κάνεις?
Παιδιά,. Σκοπεύω να αγοράσω τον Panasonic 45-200 OIS, για PEN E-P1, τι λέτε θα ταιριάξουν μεταξύ τους, θα μπορώ να κάνω την αναβάθμιση(firmware), στο φακό της panasonic στο σώμα της PEN E-P1; Αξίζει; Ή θα τα κάνω μαντάρα;!!:BDGBDGB53:
Φυσικά και θα ταιριάξουν σώμα με φακό, δεν θα έχεις βέβαια ακαριαία εστίαση (χρειάζεσαι πλέον σύγχρονο σώμα) αλλά ο φακός είναι πολύ καλός και θα τον ευχαριστηθείς. Φρόντισε μόνο να απενεργοποιείς το IS κάθε φορά που τον χρησιμοποιείς, αφού το έχει ενσωματωμένο η Ε-Ρ1 και μια παράλληλη λειτουργία δεν ωφελεί. Αναβάθμιση μπορείς να κάνεις μέσω του Olympus update, συνδέεις τη μηχανή στον υπολογιστή και το πρόγραμμα αναγνωρίζει σώμα και φακό. Μετά, απλά ακολουθείς τις οδηγίες του προγράμματος.
Και κάτι τελευταίο, αλλά άκρως σημαντικό, φρόντισε όταν κάνεις την όλη διαδικασία να έχεις πλήρως φορτισμένη τη μπαταρία
Δεν νομίζω ότι θα έχεις κάποιο θέμα, αλλά ο peperr που τον έχει μπορεί να σου πει με σιγουριά. Δημήτρης
Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες, (δεν θα έχεις βέβαια ακαριαία εστίαση (χρειάζεσαι πλέον σύγχρονο σώμα, π.χ. ένα παράδειγμα);!! βέβαια είμαι ερασιτέχνης στο θέμα της φωτογραφίας, αλλα πιστεύω όπως το λες και εσύ θα το ευχαριστηθώ!!:guitarist:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.