Οχι συνεχεια βεβαια. Που και που. Σαν bonus.
Το συνεχεια ειναι οι κροκετες.
μα γιατι ωμο; κυνηγετικα ενστικτα να του καλλιεργησω;
Οχι συνεχεια βεβαια. Που και που. Σαν bonus.
Το συνεχεια ειναι οι κροκετες.
μα γιατι ωμο; κυνηγετικα ενστικτα να του καλλιεργησω;
Γιατι οντως του ξυπναει κατι και το τονωνει, αλλα κυριως για να αποφυγεις αλατια λαδια μπαχαρικα.
Αυτα που βαζουμε εμεις οταν μαγειρευουμε. Αλλα δεν εινα παντα καλα για αυτα.
Ενω ωμο ειναι πως προβλεψε η φυση για τον οργανισμο του.
Ενταξει και μαγειρευτο μια στο τοσο αλλα πολυ λιγο.
Δεν έχω δώσει, ούτε πρόκειται να δώσω ωμό κρέας στην γάτα μου. Είναι ένα περιττό ρίσκο (μικρόβια, βακτήρια κλπ).
ακουω τωρα απο την ΕΡΤ1 τον Κωνσταντινο Ιαβερη να λεει οτι οι δρομοι της πολης ειναι στην ιδια ποιοτητα με το εξωτερικο. το θεμα ηταν τα κρανη.
αναμεσα σε σωστα πραγματα, ακουσα και ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ επικες...
ειδε κανεις την εκπομπη;
ακουω τωρα απο την ΕΡΤ1 τον Κωνσταντινο Ιαβερη να λεει οτι οι δρομοι της πολης ειναι στην ιδια ποιοτητα με το εξωτερικο. το θεμα ηταν τα κρανη.
αναμεσα σε σωστα πραγματα, ακουσα και ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ επικες...
ειδε κανεις την εκπομπη;
Τί γίνεται κληρονομείται το....παρατσούκλι του μπαμπά τώρα; Τον γυιό του "Πάριου" δεν τον είπαν έτσι πάντως!
Το εξωτερικό παραείναι γενική έννοια, μπορώ να σου πω πάντως πως γενικά είναι σε πολύ καλύτερη ποιότητα από τις δυο πολιτείες που έχω ζήσει στις ΗΠΑ.
Δε χρειάζεται όμως κακός δρόμος για να σκοτωθείς, κακή κρίση αρκεί. Κι δυστυχώς όχι απαραίτητα δική σου.
Όσο και να σου φαίνεται περίεργο, πλην ολίγων εξαιρέσεων, όντως οι δρόμοι είναι το ίδιο με το εξωτερικό.
Σε όποια κατάσταση όμως και να είναι ένας δρόμος, το κράνος έχει τεράστια σημασία.
Γιατί ο κόσμος πέφτει και σε καλούς δρόμους.
Είναι ψευδώνυμο, όπως και ο Πάριος, που το επίθετό του είναι Βαρθακούρης.
Το εξωτερικό παραείναι γενική έννοια, μπορώ να σου πω πάντως πως γενικά είναι σε πολύ καλύτερη ποιότητα από τις δυο πολιτείες που έχω ζήσει στις ΗΠΑ.
Δε χρειάζεται όμως κακός δρόμος για να σκοτωθείς, κακή κρίση αρκεί. Κι δυστυχώς όχι απαραίτητα δική σου.
για τα κρανη η μονη μπαρουφα που ακουσα (απο εμπορο ομως.. οχι απο τον Ιαβερη), ηταν οτι ακομα και αν σου πεσει πρεπει να το αλλαξεις..
μου πεφτει απο τα χερια 2 με 3 φορες τον μηνα. σε ολους δλδ...
τι να πω απο κει και περα...
Οι ελληνικοί δρόμοι είναι σαφώς χειρότεροι απο τους γερμανικούς ή τους αυστριακούς. Όχι όμως και απο τους γαλλικούς ή τους βέλγικους. Έχει τύχει να οδηγώ σε βέλγικο δρόμο και να βρίζω. Αυτοί μάλιστα έχουν και το πλεονέκτημα να μην έχουν σχεδόν καθόλου βουνά, οπότε δεν έχουν καμια δικαιολογία για τη χάραξη των δρόμων τους.
Η εν γένει οδηγική συμπεριφορά στη Γερμανία είναι υποδειγματική, αλλά όποιος νοστάλγησε Ελλάδα μπορεί να κάνει μια βόλτα μέχρι το Λουξεμβούργο. Εκεί η οδηγική συμπεριφορά είναι το ίδιο κακή ή και χειρότερη με την Ελληνική.
Αληθεια ειναι αυτο.
Παντα κραταγα το κρανος μου ως γυαλινο βαζο. Και παντα το προστατευα με θηκη για να μην αποκτα μικροχτυπηματα τα οποια πιθανον να αλλαξουν την συμπεριφορα του κρανους.
Ποτε στον ηλιο αφημενο με τις ωρες και ποτε πεταμενο λες και δεν ειναι το μονο που ειναι αναμεσα σε εμενα και τον θανατο ή καποιο σοβαρο εγκεφαλικο τραυματισμο.
Αν πατε ποτε στους αγιους αναργυρους στο ιδρυμα αποκαταστασης αναπηρων και δειτε τα νεα παιδια εκει θα γινετε και εσεις τοσο "ψυχασθενεις" με το κρανος σας.
Η ιστορια με το μειωμενο φπα ειναι αιτημα ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ.
Πολλα μπραβο σε οποιον το κανει πραξη και ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ σε οποιον βγει στους δρομους και αρχισει να κοβει κ****ς σε οποιον δεν φοραει κρανος ή φοραει κατι πλαστικα που το μονο που μπορει να χρησιμοποιηθουν ειναι για παιδικο γιογιο....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.