Onkyo 606 - Τechnicdirect.de

underdog

Supreme Member
26 November 2007
6,744
Θεσσαλονίκη
Να αγοράσω τον συγκεκριμένο ενισχυτή από το technicdirect όπου κάνει μισή τιμή από ότι εδώ; Είναι αξιόπιστο το σάιτ; Πόσο περίπου βγαίνουν τα μεταφορικά, και αν γνωρίζετε τι συμβαίνει με τις εγγυήσεις (λογικά δεν πρέπει να είναι πανευρωπαική;) Λογικά τελωνείο δεν έχει, οπότε ψήνομαι αγρίως να γλυτώσω 400 ευρώ.....:drummer:

Καραξιόπιστο μαγαζί. Τα μεταφορικά είναι δύο ειδών 22 ευρώ για μικρά πακέτα και 80 για μεγάλα (τηλεοράσεις, μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές κλπ). Αν πας στην σελίδα του ενισχυτή γράφει την κατηγορία. Μάλλον θα πρέπει να είναι στα 22 ευρώ. Σου έρχεται στην πόρτα σου σε 5 μέρες. Και φυσικά καλύπτει με εγγύηση και τα μεταφορικά πληρωμένα από αυτούς. Δες και τους κανόνες terms and conditions.

ΑΝ μπορεις, βαλε κατι παραπανω και παρε το επομενο μοντελο, που εχει και πιο πολλα watt απο το ιδιο καταστημα και παλι...

Και αν μπορουσες να παρεις τον 875 που ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ και απο πλευρας εικονας, και ηχου, θα ηταν ό,τι το καλύτερο....
Ειναι ενας ενισχυτης που θα "παρκαρει" στο ρακ σου για χρονια (όπως ελεγε και το review του περιοδικου ΗΧΟΣ οταν τον παρουσιαζε) ....:grandpa:

Διονύση δυστυχώς έχουμε αρκετά ανοίγματα αυτόν τον καιρό, οπότε και αυτός αν αγοραστεί θα είναι λόγω της τεράστιας διαφοράς στην τιμή με Ελλάδα. Να πω την αλήθεια δεν με πολυενδιαφέρει και πολύ το κύκλωμα εικόνας στον ενισχυτή, οπότε....

Να πω την αλήθεια δεν με πολυενδιαφέρει και πολύ το κύκλωμα εικόνας στον ενισχυτή, οπότε....
Ναι, αλλα απο τη στιγμη που θα στελνεις το HDMI στον ενισχυτή ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, για να περνανε απο εκει τα νεα φορμα ηχου HD απο Blu-ray κλπ, ΠΩΣ θα παρεις εικονα στο μεσο προβολης???

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ μεσω του κυκλωματος του ενισχυτή.... Γι αυτο, ισως επρεπε να κοιταξεις και λιγο το θεμα της εικονας....:grandpa:

Δεν θα είναι απλά pass-through το σήμα αυτό Διονύση; Γίνεται επεξεργασία; Γιατί είχα την εντύπωση πως όχι.

Διαβάζοντας το νήμα των ιδιοκτητών του στο avforums σιγοβράζω στο ζουμί μου...
Τον θέλω, τον έχω ανάγκη πολύ! Από σήμερα αρχίζω το ψήσιμο και το fund raising.....

ΜΑΥΡΟΣ - ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 500 - ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ...
ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ Ή ΧΩΡΙΣ ONKYO ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ;

Onkyo 606 + Canton Movie 150 QX σύνολο 810 ευρώ....

Θα την ξεσκίσω την πιστωτική, δεν κρατιέμαι!

Ρουφιάνα καταναλωτική κενωνία....

Απάντηση: Re: Onkyo 606 - Τechnicdirect.de

Εγώ τον πήρα από εδώ :

http://www.schlauershoppen.de/home-...-SR606-black-AV-Receiver-SR-606-::264672.html

και είμαι πολύ ευχαριστημένος ! Μήν το σκέφτεσαι :)

Για πες λεπτομέρειες, με ενδιαφέρει κι εμένα.
Έκανες την παραγγελία μέσα από το site ή τηλεφωνικά;
Πόσο κόστισαν τα μεταφορικά;
Πόσες μέρες έκανε να έρθει;

Συγνωμη για το ασχετο ποστ αλλα γιατι δεν δεχεται στο Τechnik την καρτα?Υπολοιπο υπαρχει αυθονο αλλα μου βγαζει οτι credit card payment failed.Υπαρχει περιπτωση να μου το κανει γιατι στην εγγραφη εκανα ενα γραμμα λαθος στο ονομα μου ?:slapface:

ναι
εγω εδωσα αλλη διευθυνση απο αυτην που ειχα δηλωσει στην Τραπεζα οταν πηρα την καρτα και μετα την διασταυρωση μου ειπαν οτι υπαρχει προβλημα.
αλλαξα την διευθυνση(ευτυχως την θυμομουν) και ολα καλα

Πώς σας φαίνεται σαν επιλογή ο 861 τώρα που η τιμή του είναι "σκοτωμένη";
Εντάξει, δεν αποκωδικοποιεί τα νέα φορμάτ, αλλά σαν ποιότητα, ισχύς κλπ δεν είναι ανώτερος; Έτσι κι αλλιώς με PS3 θα παίζει. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά.

Κανένα σχόλιο για τον 861;
Αξίζει να "θυσιάσω" την αποκωδικοποίηση των νέων φορμάτ (δεν έχω ακομα πλέιερ που να τα στέλνει bitstream) για να πάρω "μεγαλύτερη" σειρά;
Βοηθήστε εσείς που ξέρετε μπας και πάρω μια απόφαση.
Πάντως η ζυγαριά κλίνει ούτως ή άλλως προς Yamaha.

Μακριά . το χειρότερο μηχανάκι της αγοράς . Σκέτη απάτη , άδειο κουτί είναι . λέει 170 watt σε κάθε κανάλι και τελικά δεν είναι ούτε 15

Πλάκα κάνω βεβαίως. Είναι όντως ν απορείς με το τι παίρνεις σήμερα με 500
Ίσως απ τις πιο τίμιες αγορές ενισχυτή σήμερα. Χτύπα τον και μετά θα χτυπιέσαι εσύ στον τοίχο . ( από χαρά βρε)