Onkyo 606 - Τechnicdirect.de

δεν νομιζω καποιος να αγορασει πολυκαναλο ενισχυτη αυτης της κατηγοριας
για να ακουει μουσικη
εκτος αν δεν εχει ιδαιτερες απαιτησεις

οποια και αν ειναι η αγορα δειχνει οτι με αυτο το μπατζετ δεν ειναι ζεστος να δωσει λεφτα αναλογα για να ακουσει τρελλη μουσικη
αλλα απλα να ακουει

Εγω παραγγειλα την νεα σονυ και το μπλου ραυ 350 απο Γερμανια τα περιμενω συντομα 74 ευρω μεταφορικα και 300 ευρω φθηνοτερα η τηλεοραση 50 το μπλου ραυ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Onkyo 606 - Τechnicdirect.de

Τον εγκατέστησες ; Εντυπώσεις ;

Λοιπόν, χωρίς να έχω προλάβει να παίξω πολύ, από πρώτη ακοή ο ενισχυτής μαμάει. Για εμένα που έχω μικρό χώρο και οδηγάει τα JMlab Cub + Sib είναι ιδανικός. Σύνδεσα επάνω το Sony PS3 , ένα Sony DVD, τον Kathrein και αναμένετε το Popcorn hour A110. Όλα κλειδώσανε με την μία και έχω και ήχο στην τηλεόραση αλλά και στα ηχεία του ενισχυτή. Για εμένα που είχα μόνο μία HDMI στην Plasma, πραγματικά με έσωσε.
Πρώτη δοκιμή που έκανα ήτανε με το BR του 5th element. Φυσικά στην σκηνή με την Diva.
Αφού το έβαλα στο απλό DTS και ενθουσιάστηκα από τον ήχο, είπα να δοκιμάσω και το DTS HD που έχει το δισκάκι.
Και ξαφνικά άκουγα άλλον ήχο. Σημεία που δεν ΥΠΗΡΧΑΝ στο απλό. Δεν νομίζω ότι έχει βέβαι να κάνει με τον ενισχυτή αλλά με την δυνατότητα του για HD σήμα. Ήταν όμως ένα σοκ του πόσο διαφορετικό είναι.
Τον έχω ελέυθερο πάνω στο έπιπλο και βλέπω ότι βγάζει αρκετή ζέστη. Ίσως αυτό να είναι πρόβλημα εάν μπει σε ντουλάπι.
Περισσότερα αργότερα μόλις έρθει και το έπιπλο από Αγγλία.

ποια είναι σας παρακαλώ η διαφορά του 606 από τον 605 ?

ευχαριστώ

Μερικές διαφορές είναι:

S-Video : 606 = 4 / 605 = 5
Digital Audio IN (OPT/COAX) : 606 = 2-2 / 605 = 3-2
HDMI : 606 = 4-1 / 605 = 3-1
HDMI Version : 606 = 1.3a Repeater / 605 = 1.3 Repeater
Upscaling : 606 = 1080i / 605 = 480i to 480p
Neural Surround : 606 = - / 605 = Yes
Audyssey : 606 = Audyssey Dynamic 2EQ / 605 = Audyssey 2EQ
Music Optimizer : 606 = Yes / 605 = No

Ο 606 υποστηρίζει τα νέα HD φορμά ήχου.
Φίλτατε και οι δυο αποκωδικοποιούν τα νέα φορμά ήχου. Ας μην ξεχνάμε πως ο TX-SR605 ήτανε ο πρώτος HD A/V Receiver που κυκλοφόρησε στην αγορά.

Re: Απάντηση: Onkyo 606 - Τechnicdirect.de

Γιατί στην Ελληνική αντιπροσωπεία της Onkyo είναι τόσο πίσω όσο και οι τιμές τους.

Όντως. Δείτε ένα ακόμα συγκριτικό.
Onkyo TX-SR 875 silber

http://www.technikdirekt.de/main/en/Search.html
Τιμή 1005,00

http://www.homecinema.gr/products.php?catid=25&corpid=86
Τιμή 2090,00

Πάμε καλά??????:violent-smiley-030: