Πόσο καιρό κάνει να έρθει από technikdirect συνήθως;
Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά παρότι το παρήγγειλα και ήταν σε στοκ (πράσινο), θα μου το αργήσουν λέει (τηλεφωνική επικοινωνία) 2 βδομάδες μέχρι να ξαναπαραλάβουν γιατί δεν έχουν στόκ!5-6 μέρες και σου τα φέρνουν στην πόρτα σου. Δεν πας ταχυδρομείο.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά παρότι το παρήγγειλα και ήταν σε στοκ (πράσινο), θα μου το αργήσουν λέει (τηλεφωνική επικοινωνία) 2 βδομάδες μέχρι να ξαναπαραλάβουν γιατί δεν έχουν στόκ!
Την πάτησα. Τους έστειλαένα mail να δούμε τι θα μου πού.
τον 663 τον έχω 1 βδομάδα (ακόμα δεν είναι fine-tuned) και είναι α-στε-ρι και παίζει μουσική αντιθέτως με τον Onkyo. Δεν θα το μετανιώσεις!
Γειά σε όλους!
Γράφω για πρώτη φορά καθότι νέος στο κλάμπ...στραβάδι :stupid:δηλαδή και κυριολεκτικά πάνω στους ενισχυτές...
Απότι κατάλαβα ο ONKYO δεν είναι καλός για μουσική μιάς και αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο;
Πλατεία Κάννιγγος 12 απότι γνωρίζω γίνονται οι καταγγελίες :rifle:για εταιρείες κλπ και απόσα γνωρίζω αποδίδουν :aktion033:
Δηλαδή φίλτατε ο Onkyo δεν παίζει μουσική;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.