Onkyo 606 - Τechnicdirect.de

οι 663 έχουν ξεπουλήσει 2 βδομάδες τώρα... από Σεπτέμβρη πάλι.

τον 663 τον βρήκα τελικά στο pixmania ,οπου είχαν μείνει 12 κομμάτια.

edit: αποτι βλέπω έφερε... τη προηγούμενη βδομάδα δεν είχε.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Onkyo 606 - Τechnicdirect.de

5-6 μέρες και σου τα φέρνουν στην πόρτα σου. Δεν πας ταχυδρομείο.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά παρότι το παρήγγειλα και ήταν σε στοκ (πράσινο), θα μου το αργήσουν λέει (τηλεφωνική επικοινωνία) 2 βδομάδες μέχρι να ξαναπαραλάβουν γιατί δεν έχουν στόκ!

Την πάτησα. Τους έστειλαένα mail να δούμε τι θα μου πού.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Onkyo 606 - Τechnicdirect.de

Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά παρότι το παρήγγειλα και ήταν σε στοκ (πράσινο), θα μου το αργήσουν λέει (τηλεφωνική επικοινωνία) 2 βδομάδες μέχρι να ξαναπαραλάβουν γιατί δεν έχουν στόκ!

Την πάτησα. Τους έστειλαένα mail να δούμε τι θα μου πού.

...σε βλέπω γιά αρκετή αναμονή πλέον!!!

Ο τολμών δεν νικά πάντα...:bigcry:

Ζήτησα αλλαγή με τον Yamaha 663. Πόσο χειρότερος μπορεί να είναι... Έχουν αγοραστεί ήδη τα plasma 4 και δεν μπορούν να περιμένουν...

Last edited:
τον 663 τον έχω 1 βδομάδα (ακόμα δεν είναι fine-tuned) και είναι α-στε-ρι και παίζει μουσική αντιθέτως με τον Onkyo. Δεν θα το μετανιώσεις!

Απάντηση: Re: Onkyo 606 - Τechnicdirect.de

τον 663 τον έχω 1 βδομάδα (ακόμα δεν είναι fine-tuned) και είναι α-στε-ρι και παίζει μουσική αντιθέτως με τον Onkyo. Δεν θα το μετανιώσεις!

Δηλαδή φίλτατε ο Onkyo δεν παίζει μουσική;

Γειά σε όλους!
Γράφω για πρώτη φορά καθότι νέος στο κλάμπ...στραβάδι :stupid:δηλαδή και κυριολεκτικά πάνω στους ενισχυτές...
Απότι κατάλαβα ο ONKYO δεν είναι καλός για μουσική μιάς και αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο;:confused:
Πλατεία Κάννιγγος 12 απότι γνωρίζω γίνονται οι καταγγελίες :rifle:για εταιρείες κλπ και απόσα γνωρίζω αποδίδουν :aktion033:

Απάντηση: Re: Onkyo 606 - Τechnicdirect.de

Γειά σε όλους!
Γράφω για πρώτη φορά καθότι νέος στο κλάμπ...στραβάδι :stupid:δηλαδή και κυριολεκτικά πάνω στους ενισχυτές...
Απότι κατάλαβα ο ONKYO δεν είναι καλός για μουσική μιάς και αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο;:confused:
Πλατεία Κάννιγγος 12 απότι γνωρίζω γίνονται οι καταγγελίες :rifle:για εταιρείες κλπ και απόσα γνωρίζω αποδίδουν :aktion033:

Καλώς ήρθες κοντά μας και καλή συνέχεια.
Ισως και να μην κατάλαβες καλά, αφού δεν υπάρχει ένας γενικός κανόνας πουθενά εδω μέσα που να λέει ότι ο ONKYO δεν παίζει καλά μουσική.Μπορεί όχι τόσο καλά όσο κάποιος άλος στην κατηγορία του, αλά μπορεί και καλύτερα απο κάποιον άλο αντίστοιχο.Γιά να πείς κατηγορηματικά ότι κάποιος ενισχυτής δεν παίζει καλά μουσική θα πρέπει να έχεις εξαντλήσει σε δοκιμές και τους άλους κρίκους του ακουστικού αποτελέσματος που ίσως και να είναι περισσότερο κρίσιμοι όπως π.χ τα ηχεία.
Με ποιό λοιπόν κριτήριο μπορεί κατηγορηματικά κάποιος να πεί ότι ο τάδε ενισχυτής δεν παίζει καλά μουσική;με ποιά ηχεία τον ακούει;σε ποιόν χώρο;με ποιόν αντίστοιχο άλον τον κρίνει και ποιά κρητήρια;.....δεν είναι λοιπόν τόσο απλά τα πράγματα και καλό θα είναι να μην γενικολογούμε γιατί κάτι τέτοιο κρύβει πολλούς κινδύνους.

Το παν στον ποιοτικό μουσικό ήχο είναι τα ηχεία και όχι ο ενισχυτής. Ο ενισχυτής έχει ρόλο αλλά δεύτερο. Η ONKYO σαν εταιρία είναι αλήθεια ότι είναι περισσότερο προσανατολισμένη στο home cinema παρά στην μουσική, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι οι ενισχυτές της δεν είναι εξίσου καλοί και στη μουσική.

Re: Απάντηση: Re: Onkyo 606 - Τechnicdirect.de

Δηλαδή φίλτατε ο Onkyo δεν παίζει μουσική;

0 606 δεν τα καταφέρνει και τόσο καλα...(προσωπική μου γνώμη ,κανένας onkyo av δεν τα καταφέρνει καλα)

"Against Still not the most musical receiver; styling still a matter of taste"

http://whathifi.com/blogs/home-cine...tx-sr606-builds-on-award-winning-success.aspx

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=805486

επειδη δεν τα καταφερνει καλα πηρε reference status στο home cinema choice
http://www.hccawards.com/page/hccawards?entry=best_amp_receiver_under_1k
αλλα οπως ειπαμε δεν ψωνιζουμε με το τι λενε τα περιοδικα
αν βρουμε αλλο μηχανακι στα 1000 ευρω με
σκειλερ ριαλτα
thx ulta 2 cinema
και τοσα γκαζια θα παρουμε το αλλο
αλλα μεχρι τοτε onkyo 875 και ξερο ψωμι

μονο που εσυ ειπες την προσωπικη σου γνωμη
...(προσωπική μου γνώμη ,κανένας onkyo av δεν τα καταφέρνει καλα)

δεν πήρε βραβείο για τις επιδόσεις του στη μουσική.

και ναι, νομίζω ένας yamaha/marantz σε αυτή την κατηγορία των 2000 θα τα καταφέρει καλύτερα (προσωπική γνώμη).