Onkyo 606 - Τechnicdirect.de

Re: Απάντηση: Onkyo 606 - Τechnicdirect.de

Όντως. Δείτε ένα ακόμα συγκριτικό.
Onkyo TX-SR 875 silber

http://www.technikdirekt.de/main/en/Search.html
Τιμή 1005,00

http://www.homecinema.gr/products.php?catid=25&corpid=86
Τιμή 2090,00

Πάμε καλά??????:violent-smiley-030:

1000 τωρα που η τιμη του ξανανεβηκε. Λιγο πριν βγει στα ραφια ο 876 η τιμη ειχε πεσει για ξεστοκαρισμα στα ~850 !!!
Σε καποια e-καταστηματα απο τα Γερμανικα σκρουτζαδικα κυμαινεται ακομα στα ~850 .

Τώρα που άνοιξε και το saturn, προβλέπω θα τους κλείσουν το σπίτι σε κάτι αντιπρόσωπους σαν την Onkyo Hellas.

Απάντηση: Re: Onkyo 606 - Τechnicdirect.de

Τώρα που άνοιξε και το saturn, προβλέπω θα τους κλείσουν το σπίτι σε κάτι αντιπρόσωπους σαν την Onkyo Hellas.

Εσυ νομίζεις ότι όλλοι ψάχνονται όπως εμείς εδω μέσα;

Re: Απάντηση: Re: Onkyo 606 - Τechnicdirect.de

Εσυ νομίζεις ότι όλλοι ψάχνονται όπως εμείς εδω μέσα;

ε.. εντάξει, μπορεί να μην αγοράζουν όλοι από ίντερνετ και εξωτερικό όπως εμείς, αλλά όταν υπάρχουν δίπλα τους και άλλα μαγαζιά που να προσφέρουν το ίδιο προιόν σε λογικές τιμές δεν μπορεί κάποιοι από αυτούς θα το ψάξουν και λίγο παραπάνω..

H Saturn φέρνει γερμανικούς Onkyo? Γιατί η MediaMarkt της ίδιας αλυσίδας πουλάει σε τιμές Όνκυο Ελλάς.

ξερει κανεις που μπορω να βρω τον 875 λιγοτερο απο 1000 ευρω οπως ειπατε και εσεις η τιμη του ανεβηκε και πλεον ο μαυρος που ειναι και δυσευρετος (σε σχεση με τον ασημι) εχει πανω απο 1000
στην γερμανια εννοειται!!!

ε.. εντάξει, μπορεί να μην αγοράζουν όλοι από ίντερνετ και εξωτερικό όπως εμείς, αλλά όταν υπάρχουν δίπλα τους και άλλα μαγαζιά που να προσφέρουν το ίδιο προιόν σε λογικές τιμές δεν μπορεί κάποιοι από αυτούς θα το ψάξουν και λίγο παραπάνω..

Για Onkyo και Bose οι τιμές καθορίζονται από τον Αντιπρόσωπο και οι τιμές είναι ενιαίες Πανελλαδικά!!!!!!!! Ακόμα και στο Media Markt.

Για Onkyo και Bose οι τιμές καθορίζονται από τον Αντιπρόσωπο και οι τιμές είναι ενιαίες Πανελλαδικά!!!!!!!! Ακόμα και στο Media Markt.

Όχι ρε παιδιά μην λέτε ότι θέλετε! Οι Media Markt και Saturn κάνουν δικές τους εισαγωγές. Για Bose δεν ξέρω αλλά σε πολλές περιπτώσεις έχω δει προϊόντα Onkyo στη Media Markt να διαφέρουν τρελά στην τιμή από την αντιπροσωπία.

Πάντως χθες που ήμουνα Saturn, οι Onkyo δεν είχανε τιμή. Στην ερώτηση μου γιατί, μου είπανε ότι τώρα έχουνε μόνο σετ και όχι μεμωνομένους. Πάντως δεν είδα και καμμιά τρελή διαφορά σε τιμές. Απλά γινότανε ακόμα χαμός.

Το Saturn σίγουρα θα φέρει και μεμονομένους και αρκετά μοντέλα σε πολύ καλές τιμές. Γενικά τα μαγαζιά αυτά παίζουν πολύ με προσφορές κυρίως στα όχι πολύ νέα μοντέλα προκειμένου να ξεφορτωθουν το στοκ και να φέρουν καινούριο. Είχα ζήσει στο παρελθόν για μερικά χρόνια στην Γερμανία και τα γνωρίζω καλά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα διαφοράς στην τιμή στους ONKYO που μπορώ να σας πω, είναι ένα home cinema που η Ελληνική αντιπροσωπία το είχε 750 ευρώ, και εγώ το αγόρασα από Γερμανικό ιντερνετικό κατάστημα 350 ευρώ με μεταφορικά. Μετά από μερικούς μήνες το είδα στην Media Markt στο Μαρούσι 400 ευρώ. Μόλις 50 ευρώ παραπάνω από το ίντερνετ και αρκετά φτηνότερα από την αντιπροσωπία.

Όχι ρε παιδιά μην λέτε ότι θέλετε! Οι Media Markt και Saturn κάνουν δικές τους εισαγωγές. Για Bose δεν ξέρω αλλά σε πολλές περιπτώσεις έχω δει προϊόντα Onkyo στη Media Markt να διαφέρουν τρελά στην τιμή από την αντιπροσωπία.
Αυτό δεν ισχύει. Τσεκαρισμένο στα εν λόγω μαγαζιά και εξ Ονκυο Ελλάς.

Πιθανό να είναι η πολιτική τους να μην λένε ότι τα φέρνουν μόνοι τους προκειμένου να έχουν τη υποστήριξή στο service της ΟΝΚΥΟ hellas. Σιγά μην εξαρτάται ολόκληρος κολοσσός όπως η Media Markt από τους Έλληνες αντιπροσώπους. Για παράδειγμά τα μαγαζιά αυτά φέρνουν και τηλεοράσεις Grundig από την στιγμή που η ελληνική αντιπροσωπία της Grundig έχει σταματήσει να τις υποστηρίζει εδώ και χρόνια πέρα μόνο από κάποια μικρά μοντέλα.

Πέρασα σήμερα από αντιπροσωπία ΟΝΚΥΟ και ρώτησα για τον 606. Τιμή με ΦΠΑ 850. Εγώ τον πήρα 430 με τα μεταφορικά από Γερμανιά εδώ και 1,5 μήνα. Α ρε ξύλο που θέλουνε. φυσικά μην πούμε για τους πιο ακριβούς. Και στην χειρότερη δείνω και 50 ευρώ να τον στείλω για επισκευή εάν χαλάσει.