Onkyo 606 - Τechnicdirect.de

Re: Απάντηση: Re: Onkyo 606 - Τechnicdirect.de

Για πες λεπτομέρειες, με ενδιαφέρει κι εμένα.
Έκανες την παραγγελία μέσα από το site ή τηλεφωνικά;
Πόσο κόστισαν τα μεταφορικά;
Πόσες μέρες έκανε να έρθει;

Σορρυ για τη καθυστερημένη απάντηση !!! Αντικαταβολή το πήρα +20 ευρώ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και... ήρθε στην πόρτα μου ! :) Τα μεταφορικά ήταν 35 και μαζί με την αντικαταβολή +55 ευρώ, αλλά άξιζε το κόπο. Ήρθε σε μια βδομάδα περίπου.

Το Technik δεν παίρνει την κάρτα με τίποτα. Κάποιο άλλο αξιόπιστο και σίγουρο;
Το αμαζον δυστυχώς δεν στέλνει στην Ελλάδα..

Απάντηση: Re: Onkyo 606 - Τechnicdirect.de

Το Technik δεν παίρνει την κάρτα με τίποτα. Κάποιο άλλο αξιόπιστο και σίγουρο;
Το αμαζον δυστυχώς δεν στέλνει στην Ελλάδα..

Τους εστειλα email.Πρεπει η καρτα να ειναι πιστοποιημενη για αγορες online απο την visa.:grandpa:Φυσικα στο σαιτ της visa που μπηκα μονο η Εμπορικη γραφει οτι κανει κατι τετοιο:BDGBGDB55:

Ναι αλλά από Άμαζον αγοράζω κανονικά με την ίδια κάρτα.
Τέλος πάντων, κανένας άλλος Γερμανός αξιόπιστος;

μπηκα σημερα να δω ετσι τιμες για τα onkyo και επαθα πλακα.μαλον ξεστοκαρει για τα νεα μοντελα της onkyo αλλα τι διαφορες να εχουν?

ο 606 κοστιζει 412.
ο 705 κοστιζει 653(απο 899).στο skroutz τον βρηκα 1149 θεεε μου!
0 805 κοστιζει 805(απο 1200 τον εριξε 400ευρω κατω!)skroytz?1690!!

και το κορυφιαο μοντελο ο 875 τον εχει μονο 1000 ευρω απο 1500!και εδω στο ελλαδισταν 2000 ευρω........

http://www.technikdirekt.de/main/en/.../Article.html?

Δες και αυτό που έχει Onkyo σε καλές τιμές και στέλνει Ελλάδα.

http://www.schlauershoppen.de

Αλλά και αυτό

http://www.d-living.de

Μόνο να σε προειδοποιήσω ότι η εγγύηση της ONKYO δεν είναι international και δεν σε καλύπτει στην Ελλάδα. Την έχω πατήσει με ηχοσύστημα που πήρα από Γερμανικό site και μου κάηκε το ηχείο. Πάντως ακόμα και έτσι δεν το μετάνιωσα που το πήρα από εκεί αφού ακόμα και με τα χρήματα που έδωσα για να αγοράσω καινούριο ηχείο, πάλι πολύ φτηνότερα μου ήρθε στο τέλος.

δεν το καταλαβα αυτο.τι μαγκια εχει η οnkyo και δεν ισχυει η πανευρωπαικη εγγυηση?στο ειπε η onkyo ελλας?αν ναι κακως και επρεπε να τους κυνηγησεις.

Ναι μου το είπε η Onkyo Ελλάς τηλεφωνικώς, αλλά και η Onkyo International σε απάντηση σε e-mail μου. Δυστυχώς έχει αυτήν την πολιτική η εταιρία και μην νομίζεις ότι δεν τους τα έψαλα..

Δεν ξέρω πως το εννοούν αυτοί το pan-european. Αυτό που ξέρω είναι ότι σε καλύπτει η εγγύηση στην χώρα αγοράς, δηλαδή αν έχει πρόβλημα τους το στέλνεις Γερμανία με δικά σου έξοδα και το επισκευάζουν. Καλύτερα να επκοινωνήσεις μαζί τους πριν κάνεις αγορά για να είσαι σίγουρος.

Να και η απάντηση που που είχαν στείλει:

thank you very much for your message and your interest in ONKYO products.
You have reached the support/help desk for ONKYO Europe.
Unfortunately it is absolutely impossible to grant international warranty
on our products, since they are not identical throughout our world
market's. Also service, support, spare parts and other issues have to be
organized and cause overhead work and costs which have to be limited as
much as possible in order to keep our products competitive not only on
quality and features but also price. In general and any case we strictly
and strongly recommend to our customer to only buy products within their
territory or country of citizenship and from/via their authorized onkyo
distributor/dealer.

The only chance to claim and receive warranty service is to bring the unit
back to the dealer where you have bought it!
Of course you can receive service from our local agent but at typical
service charge condition only. We are very sorry for this inconvenience
but kindly ask for your understanding.

Unfortunately it is absolutely impossible to grant international warranty
on our products

Επαναφέρω αυτό το θεματάκι μιας και για ενισχυτή τελικά θα απευθυνθώ στη Γερμανία. Η απάντηση λέει πως η εγγύηση δεν είναι διεθνής και όχι πανευρωπαϊκή. Πράγμα που σημαίνει πως από Γερμανία πρέπει να ισχύει η εγγύηση. Αν κάποιος έχει πάρει τον εδώ αντιπρόσωπο ή του έχει τύχει κάποιο σχετικό περιστατικό περιστατικό και ξέρει ας πει.

Εγώ πάντως τον παρήγγειλα από technikdirect χθές, 402+20 μεταφορικά (πληρωμή με VISA). Ήταν πολύ καλή η τιμή για να το αναβάλλω...

Πάμε τώρα για ηχεία. Εδώ είναι τα ζόρια!

Επαναφέρω αυτό το θεματάκι μιας και για ενισχυτή τελικά θα απευθυνθώ στη Γερμανία. Η απάντηση λέει πως η εγγύηση δεν είναι διεθνής και όχι πανευρωπαϊκή. Πράγμα που σημαίνει πως από Γερμανία πρέπει να ισχύει η εγγύηση. Αν κάποιος έχει πάρει τον εδώ αντιπρόσωπο ή του έχει τύχει κάποιο σχετικό περιστατικό περιστατικό και ξέρει ας πει.

!!!!!!!! Μα τι λέω τόση ώρα???

Μου έχει τύχει ακριβώς περιστατικό και ξέρω!! Όταν λένε διεθνής εννοούν και μεταξύ χωρών της Ευρώπης. Η απάντηση ήταν της ONKYO Europe και αναφερόταν σε συγκεκριμένο e-mail μου σχετικά με αγορά από γερμανικό κατάστημα και κάλυψη της εγγύησης στην Ελλάδα. Την συγκεκριμένη πολιτική το ξαναλέω μου την επιβεβαίωσε και η ONKYO Ελλάδος. Όποιος τώρα με αμφισβητεί ας επικοινωνήσει και ο ίδιος με την ΟΝΚΥΟ.

Και εγώ τον χτύπησα σήμερα. 402 + 22 μεταφορικά. Τζάμπα πράμα.

Με 'γεια! Και εγώ τον έχω και είμαι ευχαριστημένος.
(αει στο καλό... μέσα σε ενάμιση μήνα 95 Ε λιγότερο...)