Ενω κανονικα συμφωνω 1000% με τους προλαλλησαντες ... (και δυστυχως, ο Pleo δεν λεει να καταλαβει τιποτα)
το πρωτο πρωτο πρωτο .... βιντεακι που εβαλα εδω μεσα ηταν μια αναμετρηση αναμεσα σε γελαδαρηδες και το FBI.
Επειδη .... ΠΑΝΤΑ τεινω να παιρνω το μερος του απομονωμενου (στην περιπτωση μας, του Λεωνιδα) θα κανω μονο
μια ερωτηση >
Βρισκεστε καποια στιγμη στο μελλον (αρα ΚΑΡΓΑ υποθετικη ερωτηση και οχι ρεαλιστικη) και ερχετε η αστυνομια
(η οποια πληρωνεται απο μια κολομβιανου τυπου κυβερνηση) να σας παρει το σπιτι. Ας πουμε ειστε οι τελευταιοι
που μπορουν να πληρωσουν ληστρικες και υπερογκες φορολογιες (ενω ολοι οι αλλοι πτωχευσαν και μειναν αστεγοι).
Ετσι οπως ειστε σημερα, ΑΟΠΛΟΙ, θα βγειτε εξω (η θα σας συρουν εξω) and that's that.
Αν ομως εχετε καποιου ειδους οπλισμο (με σφαιρες)
ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ ?
Για να μπαινουμε λιγο σε λεπτομερειες που ΠΟΝΑΝΕ ... μελη της αστυνομιας ειναι συγγενεις και γνωστοι σας.
Απλα βρισκονται απο "την αλλη μερια". Επελεξαν να βρισκονται εκει. Τους σημαδευετε και βαρατε στο ψαχνο ?
Εαν εχετε αριστεροστροφες ιδεολογιες η απαντηση ειναι αρνητικη. Some sunny day ... differences will fade away.
Eαν ειστε δεξιοστροφος ιδεολογικα η απαντηση ειναι ΠΑΛΙ αρνητικη. Θα ειστε απο την πλευρα ... των κυβερνωντων !
Εαν δεν ανηκετε πουθενα ιδεολογικα ? Αν το μονο που σας ενδιαφερει ειναι το σπιτι που με τοσους κοπους αποκτησατε ?
Επειδη ποτε δεν βγαζω την ουρα μου απ εξω (και απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου φερνω ΑΠΑΝΤΕΣ σε δυσκολη θεση)
ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΡΑΓΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΣΟ ΒΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΑΡΔΙ ΜΟΥ. Εννοειται οτι θα μουν νομοταγης μεχρι εκεινη την
στιγμη (οχι θεωρητικα νομοταγης, αντικειμενικα νομοταγης). Η αποψη μου ειναι η εξης και ειναι πολυ απλη :
Tα οπλα ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ απεναντι στην κυβερνητικη τρομοκρατια .... ειτε κερδισουμε ειτε χασουμε. ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ.
Απο την αλλη, τα οπλα φαινονται να πυροδοτουν περισσοτερα αδιεξοδα απο οσα θεωρητικα θα λυσουν στην περιπτωση
της οικιακης προσωπικης αμυνας (πυροβολω ατομο που ξεχασα οτι του εδωσα κλειδι η εβγαλε μονο του αντικλειδι,
ας πουμε πρωην σκυλιασμενη ερωμενη). Ομως στην περιπτωση της κυβερνητικης τρομοκρατιας, ορισμενες περιοχες
του πλανητη θα μπορουν να επιλεξουν απεναντι στο να πεθανουν αργα-αργα εκτοπισμενες απο τις εστιες τους ... Η
να πεθανουν ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ αλλα .... περηφανα και οχι στα τεσσερα.
Οριστε λοιπον ...... μονο για αυτην την περιπτωση (της κυβερνητικης τρομοκρατιας) ..... WHAT SAY YOU ?