rider
Supreme Member
- 5 December 2006
- 8,069
Και κάτι ακόμη. Τα δικά μου παιδιά παλιότερα συνήθιζαν να φορούν μάσκες και να μου κάνουν πλάκες τη νύχτα ή το πρωί. Δυο φορές τρόμαξα πραγματικά. Αν είχα όπλο...
Και πολλές φορές ο μικρός φεύγει από το κρεβάτι του και έρχεται στο δικό μας και πέφτει από ψηλά πάνω μας. Πώς θα ξεχωρίσω μέσα στον ύπνο μου ότι δεν είναι κλέφτης, άρα δεν θα του τη μπουμπουνίσω;
Θα εκπαιδευτώ να μένω ξύπνιος όλη νύχτα;
Το πιο λογικό είναι να πείσω τον μικρό να μένει μόνιμα στο κρεβάτι του. Όμως μετά από 3,5 χρόνια συνεχώς προσπαθειών (κάθε βράδυ) βαρέθηκα... και συνεχίζει στα 7 του χρόνια να έρχεται.
Βλαση αν ο μικρος η ο κλεφτης ερθει ξαφνικα πανω σου δεν θα προλαβεις να κανεις τιποτα..ουτε να συνειδητοποιησεις τι εγινε.
Το σεναριο οπου το οπλο μπορει συνηθως να αποδειχτει σωτηριο ειναι :
Eιμαι στο υπνοδωματιο..και ξυπναω απο ηχους παραβιασης , η πιθανοτατα απο θορυβους (εντονους η ομιλιες ) μεσα στο σπιτι δειγμα οτι εχω δεχτει εισβολη.Εκει παιρνω το οπλο απο το συρταρι και κανω οσα εχουμε πει.
Αν ξυπνησεις απο θορυβους ΑΛΛΑ οι θορυβοι προερχονται απο τα παιδια που μπορει να παιζουν τα ξημερωματα..η να εχουν παει στη κουζινα η στη τουαλετα και λοιπα υπαρχει ενα ρισκο.
Αλλα περιπου καποιος μπορει να καταλαβει απο που ερχονται οι θορυβοι..αν ειναι απο την τουαλατα η αν ειναι απο το σαλονι πχ...και τι ειδους θορυβοι ειναι αυτοι..
Παρολα αυτα...οσο και αν το κοιταξουμε...τελικα αυτος που θα κανει χρηση του οπλου πρεπει να εχει την απαραιτητη ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ..για να περιμενει αυτα τα βασανιστικα μερικα δευτερολεπτα μεχρι να εντοπισει τον αλλον και να καταλαβει τι συμβαινει.Αν δεν τα εχει..τοτε το κακο μπορει να γινει..ακομα και με το γκλομπ , η το στυλιαρι η το μπαστουνι του μπειζμπολ.
Αν νομιζει η νιωθει οτι δεν θα μπορουσε ποτε να εχει αυτη την ψυχραιμια καλο ειναι να μην παρει ποτε οπλο..αλλα και να κρυψει τα παραπανω.
Πιθανοτατα να πρεπει να φωναξει ποτε το αλλο ατομο της οικογενειας που μπορει να κανει αυτους τους θορυβους με το ονομα τους και ας προδωσει σε τυχον εισβολεις την υπαρξη ανθρωπων στο σπιτι..η αν εχει ατακτα παιδια να μην παρει ετσι και αλλιως οπλο.
Στην κριση του καθενος ειναι, στις αναγκες του..και στις συνθηκες που επικρατουν γυρω του..η τελικη επιλογη.