Γινεσαι αντιληπτος , αλλα οποτε αναφερονται τα αρνητικα του oppo , ή ψιλοαλλάζεις κουβέντα ή απλα τα θεματα αυτά δεν απασχολούν εσένα (απασχολούν ομως πιθανοτατα πολλους αλλους).
Γιατι οκ, ωραια συσκευη, δεν πιανει χώρο , παιζει αυτα που εσυ θες, αλλα
Ουπς , δεν παιζει δικτυακα σωστά
Ουπς , δεν εχει την απολυτη συμβατοτητα σε αρχεια audio/video σε σχεση με ενα htpc
Oυπς , μεχρι πρότινος πασίγνωστο φορμά audio δεν έπαιζε στα ευρωπαικα oppo , μεχρι τότε τι κανατε?
Ουπς , θα σας αφαιρεσουν το δικαιωμα να βλεπετε dvd/bd.iso
Ουπς , οι ελληνικοι υπότιτλοι δεν βλέπονται σε μεγαλη τηλεόραση/πανί
Τα "ουπς" λοιπόν μπορούν να συνεχίσουν και απο τις δύο πλευρές μεχρι την αιωνιότητα.Το θέμα είναι να μπορεί να δεχτεί και η μία πλευρά αλλα και η άλλη τα μειονεκτήματα της κάθε περίπτωσης.
Δεν θα συνεχίσω και εγω άλλο γιατι ειμαστε εδω και ωρα off topic.
Iσχύουν μέχρι κεραίας + η διαφορά από το ίδιων δυνατοτήτων 93-USA το οποίο κοστίζει 500$.
Κατα τα άλλα έχει αρχίσει (για τρίτη φορά στο συγκεκριμένο νήμα) να υπάρχουν υπόνοιες για "άλλα" πράγματα...
Τι παει να πει "ψιλοαλλάζω κουβέντα"? Όλα όσα "ουπς!" αναφέρεις τα έχω γράψει και εγώ.
Θα έπρεπε να υπερθεματίζω σε ένα topic για το δίκτυο επί μέρες τη στιγμή που δεν με ενδιαφέρει? Ή δεν θα έπρεπε να αναφερθεί ο εναλλακτικός τρόπος αναπαραγωγής άυλων?
Η "δική μου" πλευρά έχει αποδεχτεί πλήρως τα μειονεκτήματα...
Και περίμενα ένα χρόνο αναζητώντας την καλύτερη λύση (για μένα! για ποιόν να έψαχνα?)...
Τα iso μπήκαν τον Μάρτιο, οι ελλ. υπότιτλοι τον Ιούνιο και πρόσφατα τα mp3, αν τα θυμάμαι καλά. Όταν λύθηκαν τα θέματα αυτά, μου έκανε πλέον το μηχανάκι... πάντα με τις ατέλειες της μορφής των υποτίτλων, του δικτύου και της διαφοράς τιμής με 93US. Και έψαξα σχολαστικά τις άλλες λύσεις, πίστεψέ με.
Και το asus (που δεν ήρθε ποτέ) και το 55 της pioneer και τα mp και τα htpc.
Aν είχα κάποιο κώλυμα ή άλλο λόγο θα το είχα πάρει από την πρώτη μέρα... ένα χρόνο πριν! Δεν θα ψείριζα τη μαιμού... και θα είχα πάρει το 95... όχι το 93+bufalloIII...
(το παραπάνω auteur είναι η απάντηση στο ερώτημά σου. Το 95 φοράει dac sabre ESS9018 με την υλοποίηση της oppo βέβαια και είναι στα λεφτά του αντάξιο του ανταγωνισμού τουλάχιστον)
Αυτά Χρήστο και πριν ίσως μου πείς ότι παρεξήγησα τα γραφόμενα ή έχω τη μύγα θα σε παρακαλούσα να ξαναδιάβαζες/ξανασκεφτόσουν τον τρόπο που τα έγραψες. Πέραν των αρνητικών post μου για κάποιες λειτουργίες του oppo (που υπάρχουν και είναι εύκολο να βρεθουν στα νήματα της oppo εδώ και αλλού) δεν έκρινα τον τρόπο γραφής κανενός και θα ήθελα να μη γίνεται και σε μένα.
Πάντως καλύτερα να σταματήσω να γράφω/απαντάω για το oppo γιατί τελικά εδώ μπαίνουμε για το χόμπυ μας και αν βοηθήσουμε κάπου ακόμα καλύτερα και στο τέλος θα τα ακούσουμε κιόλας.