πρεπει να εχει να κανει με τα κλειδωματα που εχει το καθε δισκακι
Λογικά πιθανόν να έχει να κάνει με τα κλειδώματα που εχει το καθε δισκακι αλλά δεν είναι και τόσο
απλό και εξηγώ το λόγο:
Ας πάρουμε τη δικιά μου περίπτωση που δοκίμασα στο Blu-ray δισκάκι του Mulholland Drive:
Αν θυμάμαι καλά,αν είχα επιλέξει από το menu κάποιους υπότιτλους (π.χ. Αγγλικούς)
μετά όταν άρχιζε η ταινία και πατούσα το πλήκτρο subtitle του τηλεκοντρόλ του oppo
για να επιλέξω το other μου εμφάνιζε κι εμένα το μήνυμα : operation block by disc.
Επίσης στην περίπτωση αυτή μου εμφάνιζε το μήνυμα : operation block by disc ακόμα και όταν
πήγαινα να αλλάξω γλώσσα υπότιτλων (από τους ήδη επιλεγμένους από το αρχικό μενού υπάρχοντες στο δισκάκι υπότιτλους !!)
Αντιθέτως,αν θυμάμαι καλά,αν στο μενού δεν επέλεγα καθόλου υπότιτλους και πατούσα απευθείας
start movie και ξεκινούσε η ταινία,τότε πατώντας το πλήκτρο subtitle του τηλεκοντρόλ του oppo
και επιλέγοντας το other στη συνέχεια,φόρτωνε τους εξωτερικούς υπότιτλους μια χαρά!
Αν θυμάμαι καλά κάπως έτσι είχε συμβεί στη δικιά μου περίπτωση,γι αυτό σε προέτρεψα να παίξεις
λίγο!
Δοκίμασε κι εσύ στο Thor χωρίς να επιλέξεις από το μενού κάποιους υπότιτλους (από αυτούς που ήδη υπάρχουν στο δισκάκι) και δοκίμασε στη συνέχεια και επιλέγοντας κάποιους από τους ήδη υπάρχοντες
να δεις μήπως σε κάποια περίπτωση σε αφήσει και πάρει τους εξωτερικούς!!
Last edited: