Re: Opticum STB HD N1 (9W1) (T90 ECO)
Ειναι σε καλη ποιοτητα, ευδιακριτοι.
Ενα ελαχιστο πιξελιασμα υπαρχει αλλά δεν ειναι καθολου ενοχλητικο.
Μεχρι στιγμης δεν το ειχα ψαξει καθολου το κομματι media player. Μιας και εβλεπα μεσω του HTPC.
Ετσι δεν ξερω αν υπαρχει καλυτερο απο το SubtitleCreator.
Στα θετικα ειναι η αθορυβη λειτουργια ενω το HTPC κανει ενα ελαχιστο θορυβο που ενοχλει μονο οταν βλεπω ταινιες ενω το παιδι κοιμαται (πολυ χαμηλα η ενταση).
Επισης η καταναλωση ρευματος, μολις 6W εναντι 50W (και εχω και χαμηλης καταναλωσης HTPC).
Η πολυ καλη ποιοτητα εικονας, ισαξια του HTPC, κατι που μου εκανε εντυπωση.
Στα αρνητικα η αναγκη ευρεσης αρχειου 720p με AC3 ή διπλου τυπου DTS + AC3 (συνηθως μονο σε 1080p). Δεν εχω δοκιμασει αν περναει DTS απο την SPDIF αλλά μαλλον δεν θα περναει. Προς το παρον δοκιμες γινονται μονο με εξοδο AC3 downmix to stereo για την τηλεοραση.
Επισης το οτι δεν κραταει μνημη τελευταιας θεσης προβολης και η ελλειψη GOTO. Αλλά αυτο μαλλον ειναι σχετικα ασημαντο μιας και τις βλεπω ολοκληρες, με μικρες παυσεις στην χειροτερη.
Επαιξε και mkv με mp3 ηχο.
Αν και δεν με βλεπω να αντικαθιστω το HTPC ο δεκτης μια χαρα ειναι για προβολη τελικα. Ισως σε τιποτα διακοπες να τον παρω μαζι...
Υπάρχει σύνδεσμος στον οδηγό προς ένα ακόμα προγραμματάκι, το οποίο είναι και από Έλληνα προγραμματιστή. :smile:
Τωρα το ειδα το μηνυμα σου. Θα το ψαξω!