more peers
AVClub Fanatic
Έξτρα αντάπτορας είναι όπως έδειξα και στη προηγούμενη φωτό στους νέους denon.
το βγάζεις και είσαι έτοιμος Δημήτρη.
το βγάζεις και είσαι έτοιμος Δημήτρη.
Aν δεν έπαιρνε μπανάνες δεν θα είχε καν μπόρνες Μιχάλη. Μόνο τα κλασσικά κλιπάκια.
Στο εγχειρίδιο πάντως αναφέρει μόνο για γυμνό καλώδιο στις μπόρνες :
http://www.manualslib.com/manual/38362/Denon-Avr-2807.html?page=11#manual
Aν δεν έπαιρνε μπανάνες δεν θα είχε καν μπόρνες Μιχάλη. Μόνο τα κλασσικά κλιπάκια.
Συνήθως είναι και απο μαλακό πλαστικό ο αντάπτοες. Με μία πρόκα το καρφώνεις και το τραβάς έξω πήρε πάρει το δρόμο για τον κάλαθο των αχρήστων.
Τάπες λέγονται,άλλο πράγμα οι αντάπτορες
Φιλικά πάντα:ernaehrung004:
Η ιστορία με τις τάπες είχε ξεκινήσει από το γεγονός του ότι υπήρξαν αρκετά κρούσματα ηλεκτροπληξίας,καθώς πολλοί και κυρίως παιδιά,έπαιρναν τις μπανάνες και τις τοποθετούσαν στις πρίζες.
Βέβαια αντί να καταργήσουν τις μπανάνες εφηύβραν τις τάπες
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Μην το λες,μου έχει τύχει σε ηχεία,μπόρνες με μικρές οπές
Σε έναν "προϊστορικό" yamaha που είχα, είχε μπόρνες τέτοιες και έπαιρνε μόνο γυμνό καλώδιο.
Μάλιστα, το χαρακτήριζαν "καινοτομία" γιατί δεχόταν χοντρο καλώδιο λόγω αυτών των βυσμάτων και δεν είχε τα παλιά κλιπς για το καλώδιο, που ήταν πράγματι για λεπτά καλώδια.
Σε έναν "προϊστορικό" yamaha που είχα, είχε μπόρνες τέτοιες και έπαιρνε μόνο γυμνό καλώδιο.
Μάλιστα, το χαρακτήριζαν "καινοτομία" γιατί δεχόταν χοντρο καλώδιο λόγω αυτών των βυσμάτων και δεν είχε τα παλιά κλιπς για το καλώδιο, που ήταν πράγματι για λεπτά καλώδια.
@more peers
πως να τις αφαιρεσω μην κανω καμια ζημια?
Θα με κάνετε να έρθω Αθήνα.....απειλή είναι!!!![]()
με πρόκα ή λεπτό κατσαβίδι (όχι σταυρό).
Βάζεις τη μύτη στραβά όχι παράλληλα στο σωλήνα και όχι στο χείλος.
θα καταλάβεις ότι με λίγο πίεση θα "πιάσει" πάνω στο εσωτερικό αντάπτορα-τάπα-πλαστικό. Και πάλι με την κατάλληλη - μικρή πίεση θα το σείρεις προς τα έξω.
αν σε ζορίζει πες μου να έρθω να τις βγάλω εγώ... έχω βγάλει απο 3 δικούς μου yamaha και 1 denon φίλου (όλοι οι ενισχυτές στο μπραχάμι)
Λεο-τα γυμνωνω και τα περναω ετσι.απλα ειμαι πολυ περιεργος να δω τι και πως περνει(εαν περνει)μπανανα αυτες οι μπορνες.
περισσοτερο λυπαμαι το καλωδιο που εφτιαξα παρα τα υπολοιπα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.