predatorGR
Established Member
- 20 June 2011
- 294
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
χμ δε το καταλαβαινω απολυτα αυτο φιλε γιαννη. οσο ανεβαινουμε σε ιντσες τι αλλαζει ακριβως για να παμε σε ασπρη οθονη?
o 9100 εχει πιο πολλα lumen απο τον benq. εφοσον ειναι πιο φωτεινος δε θα επρεπε να παμε σε οθονη γκρι αντι να του δωσουμε πιο πολυ gain?
χμ δε το καταλαβαινω απολυτα αυτο φιλε γιαννη. οσο ανεβαινουμε σε ιντσες τι αλλαζει ακριβως για να παμε σε ασπρη οθονη?
o 9100 εχει πιο πολλα lumen απο τον benq. εφοσον ειναι πιο φωτεινος δε θα επρεπε να παμε σε οθονη γκρι αντι να του δωσουμε πιο πολυ gain?
Φίλε reflecta ΕΧΩ ηλεκτρική και ανοίγω 106" κάνει ζάρες είχα μια μικρή με τρίποδο και δεν μου έκανε τίποτα εγώ τα λέω για πολλοί εδω μου λέγανε πάρε Άγγλο και τα πανιά δεν εχουν διάφορες και όμως εχουν για αυτο υπάρχουν πανιά με 200 και αλλα με 600 ότι πληρώνεις παίρνεις και ΕΣΥ που θα πάρεις ακριβό μηχάνημα επένδυσε σε κάτι καλύτερο άποψη μου
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.