Με το καλό. Άν και λέω να το ψάξω λίγο ακόμα με αυτό που έχω φτιάξει περιμένω να δω τι θα δημιουργήσεις. Σίγουρα θα είναι καλύτερο από το δικό μου.Τα mail λένε ότι τα T-track και τα slider ετοιμάζονται να μπουν στο αεροπλάνο .... Κάτι μου λέει ότι στο μέλλον θα έχουμε μεγαλειώδεις εξελίξεις στο θέμα πάγκος !!!!
Ευχαριστώ. Στα υπ' όψην.Εχε υπ όψιν σου ότι πίσω απο το ξύλο που χωνεύουμε το σιδηρόδρομο πρέπει να βάλεις ένα μεταλλικό φιλέτο που θα το τρυπίσεις όπου θέλεις να βιδώσεις το σιδηρόδρομο. Αυτό το κάνουμε γιατί με τη κόντρα του σιδηρόδρομου οι βίδες ή οι ροδέλες των βιδών βουλιάζουν στο ξύλο.
Η αίσθηση το να ελέγχεις ένα τέλειο κόψιμο από ιδιοκατασκευη παγκπριονο είναι απερίγραπτη...εγώ αν και έχω το DW 745 πάντα έχω στην άκρη του μυαλου μου . Ένα παγκπριονο ιδιοκατασκευη όπως και πάγκο για το DW 745 ώστε να αντλώ το 100% του ...
Πολύ ωραίες οι ιδέες όλων . Αν είστε και κοντά θα ήταν καλό να περάσετε μια βόλτα ο ένας από τον άλλον και να λυθούν κάποιες απορίες και να μεταφερθούν οι λύσεις εδώ !
Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.