Αλέξανδρε, εννοούσα να είναι βιδωμένο το κ/π πάνω στον μεταλλικό σκελετό ώστε να βγει η επιφάνεια τόσο επίπεδη όσο και ο σκελετός. Και μιλάω για μεταλλικό/αλουμινένιο σκελετό καθαρά επειδή αυτοί που φτιάχνουν κουφώματα τα βγάζουν τελείως επίπεδα. Την απορία την έχω επειδή στα περισσότερα σχέδια που βλέπω στο ιντερνετ φτιάχνουν πλαίσιο και επιφάνεια από κ/π ενώ τα έτοιμα που πουλιούνται είναι αντίστοιχα μέταλλο-μέταλλο.
Με το ρούτερ και εγώ με τέτοιες πατέντες την παλεύω σαν και εσένα, αλλά μ' έχει κουράσει που η επιφάνεια κάνει λίγο κοιλιά και ο φράχτης χάνει λίγο στην ευθεία. Ούτε τόσο πολύ για να μου χαλάσει τα πρότζεκτ αλλά και ούτε τόσο λίγο για να μην το παίρνεις είδηση. Έχω βάλει στο πρόγραμμα φέτος να φτιάξω κάτι καλύτερο και προς το παρόν μαζεύω υλικό για μελέτη...
Με το ρούτερ και εγώ με τέτοιες πατέντες την παλεύω σαν και εσένα, αλλά μ' έχει κουράσει που η επιφάνεια κάνει λίγο κοιλιά και ο φράχτης χάνει λίγο στην ευθεία. Ούτε τόσο πολύ για να μου χαλάσει τα πρότζεκτ αλλά και ούτε τόσο λίγο για να μην το παίρνεις είδηση. Έχω βάλει στο πρόγραμμα φέτος να φτιάξω κάτι καλύτερο και προς το παρόν μαζεύω υλικό για μελέτη...