Θανάση, το δισκοπρίονο είναι 2000W χωρίς soft start και ειναι ο αδύναμος κρίκος - ρούτερ και σέγα είναι λιγότερα watt συν soft start. Από όσο ξέρω και εγώ το θέμα με όλα τα μοτέρ είναι στην εκκίνηση.
Τα μανιτάρια και οι διακόπτες που βλέπω γράφουν 10Α που καταρχάς φαίνεται εντάξει. Μπαίνοντας όμως στις
προδιαγραφές της μπουτονιέρας του Καυκά διαβάζω τα παρακάτω:
[Ith] conventional free air thermal current -->10 A conforming to EN/IEC 60947-5-1
[Ie] rated operational current--> 3 A at 240 V, AC-15, A600 conforming to EN/IEC 60947-5-1
6 A at 120 V, AC-15, A600 conforming to EN/IEC 60947-5-1
Και με προβληματίζει και για τα υπόλοιπα από αλλού που δεν βρίσκω προδιαγραφές. Επίσης, ο πωλητής του Καυκά πριν πω τίποτα μου είπε ότι για 2000W θα είσαι οριακά.
Χάζεψα λίγο σήμερα για τα ρελέ και από ότι καταλαβαίνω δεν είναι και κανένα ακριβό εξάρτημα. Θα αισθανόμουν παντως πιο ήσυχος αν έβρισκα καμιά ιδιοκατασκευή τύπου παγκοπρίονο ή παρόμοια που να έχει βάλει κάποιος ρελέ αντί για διακόπτες. Αν έχετε κάτι υπόψη βάλτε το εδώ να πάρουμε καμια ιδέα.
[Τα εργαλεία δεν θα δουλέψουν ποτέ ταυτόχρονα, μόνο η σκούπα συν κάποιο από τα τρία εργαλεία. Μέχρι στιγμής η σκούπα μαζί με το δισκοπρίονο (1500+2000 = 3500W) λειτουργούν από την ίδια μπρίζα χωρίς πρόβλημα με την ασφάλεια (είναι 16A).]
Νικ, το έχω διαβάσει το thread παίζει και 10 φορές!

Το πρόβλημά μου είναι τα 2000watt μην τυχόν και δημιουργήσουν πρόβλημα - αν ήμουν στα 1300W δεν θα ανησυχούσα επειδή είναι δοκιμασμένη η λύση με το μανιτάρι απευθείας στην παροχή.
Βάζω και ένα διάγραμμα με τα ηλεκτρικά όπως τα έχω στο μυαλό μου. Ο περιστροφικός διακόπτης και το μανιτάρι μπορεί να καταλήξουν να ελέγχουν αντίστοιχα ρελέ αντί να διακόπτουν το ρεύμα. Το κομμάτι του περιστροφικού διακόπτη για επιλογή με/χωρίς σκούπα μπορεί και να φύγει τελείως αν τα βρω δύσκολα. Και τα 3 εργαλεία δεν δουλεύουν με γείωση, οπότε η πράσινη γραμμή θα εξυπηρετεί μόνο την ελεύθερη μπρίζα. Αν δείτε κάτι που φαίνεται λάθος στις συνδέσεις πείτε μου να προλάβουμε το μπαμ
View attachment 182608